QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 08 01, 10:56)
Na tada prasom pasidalinti meniu, ka dazniausia valgote? Ka duodate pusryciams be grudu?
Bulvinius patiekalus maniskis irgi megsta, tik ne siaip viena pacia bulve virta. Tarkim tokius sunkius patiekalus kaip kugelis, cepelinai tai tik duok
Vava, maniškė irgi mėgsta sunkius patiekalus

.
Ryte duodu grikių košę (kartais vieną, kartais su pakepintu svogūnu, kartais įdedu kynvos, bet nelabai patinka. Galima patiekti su pakepintom daržovėm)
Pietums mėsiška sriuba (kopūstų, barščių, daržovinė). Jei nevalgo, pertrinu su blenderiu - dažniausiai suveikia. Antram patiekalui įvairiai adaptuoju (be kiaušinio) balandėliai, cepelinai (sueina trys

), troškinti kotletukai, kalakutiena dažniausiai troškinio pavidale, retkarčiais vištiena. Aišku viskas be grietinės. Jau bandė ir ant ugnies keptų sparnelių - tai sušveitė keturis, buvo taukuota suodina ir laiminga

(skaičiau vienos medikės straipsnį, kad ant laužo keptas maistas nėra jau toks nesveikas, nes susidariusi anglis sugeria kancerogenines medžiagas. Logiškai mąstant jei būtų nesveika visa žmonija būtų išmirusi...) . Dar agurkų nemažai valgo...
Vakarienei dažniausiai pati ko paprašo, arba ta pati grikių košė, arba bulvės su kefyru, kugelis, vakar kepiau bulvinių blynų su cukinija. Aišku blynus iškepti be kiaušinio beveik aukštasis pilotažas

.
Užkandžiams duodu moliūgų sėklų (labai gerai profilaktikai nuo kirminų

), džiovintų spanguolių, šilkmedžio uogų, kartais vyšnių. Desertui išplaku kefyro su bananais arba uogom, kai užšaldau būna ledai

.
O kaip tie grikių makaronai? Ar valgomi? Nes pirkau grikių trapučius, tai nevalgo...
O kukurūzai ir ryžiai tai netinka. Bandžiau įsivesti ryžius, nes jie mažesnę reakciją rodė, tai po dviejų savaičių (buvo trečias kartas) išbėrė...