Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Alino4kaa @ 2013 08 04, 17:48)
Skalbiam su neutral rubus, vandeni gerti jam evian. Pas mus name stovi vandens valymo druska irenginys, gal jis kaltas.. Jau nebezinau ko griebtis.. Dar nebuvo dienos, kad butu viskas praeje.. Gal kas patars koki dar misini pabandyti? Esam alergiski karves pienui

Mano berniukas turi stiprų AD - mes nuo 1 metukų (iki tol MP) geriam aptamil alergy care - mums tinka ir kitos mamytės rašė, kad neblogai. Pabandykite g.gif
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 08 05, 00:17)
Neutralą meskit į šalį. Jis toks pat agresyvus ploviklis kaip ir kiti, tik išimta kvapikliai. Aš skalbiu su skalbimo rutuliu be jokių miltelių. Jei labai purvina tada dar įdedu truputį ekologiško skalbiklio, bet tada papildomai kelis kartus perskalauju. Kol buvo mažytė nenaudojau muilo, tik kartą savaitėje nuprausdavau ekologišku kūdikių šampūnu, na kartais užpakaliuką su tuo pačiu plaudavau.
Valymo įrenginys mažai įtikėtina kad gali alergizuot(jis tik nukalkina), nebent pačio vandens sudėtis. Pas mane toks pat stovi, jei jis būtų kaltas tai nepagerėtų niekada, o mums AD banguoja.
Dėl mišinio nepatarsiu, pati maitinau iki 2,5metų, jokio mišinio nedaviau.
O be mišinio daugiau nieko negauna?
Gal reikėtų lopo testą pasidaryt  g.gif
Ar saulėje būnat? Paprastai daug kam vasarą pagerėja būtent nuo vitamino D.

Neutral skalbiu savo rubus, o vaiko be milteliu aukstoje temp. Tai ko nesuvalgydavome, tai bukle pablogedavo. Dabar duodu grikiu, nugaryte raudona, taciau ir ju nevalgius buvo panasiai. Lopo testo neturim kur daryti, nes nugara smarkiai pazeista((( bunam sauleje, bet nuo jos pokyciu nematau...
Atsakyti
Sirdukele, labai dziaugiuosi, kad jums gereja! Taip ir toliau thumbup.gif

Dėl mišinio, kiekvienam savo. Maniškis mišinį pradėjo gerti tik nuo 1 m. 8 mėn. Dėl geležies trūkumo ( visa gerta geležis stipriai alergizavo; mp neužteko geležies). Ir itin neutralus neocate netiko. Vaikas apsivėmė. Lopas 2+ parodė.o štai aptamil alergy care tinka. Beje, aptamilio degestive care irgi netiko.

Neutral nekokie milteliai. Iki metų skalbiau eko rutuliu, savo rūbus muilo riešutais. Dėmes prieš tai išplaudavau muilu su tulžimi, bet šimtą kartų skalaudavau. Dabar sonett naudojam.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 08 03, 12:56)
Del vaikuciu meniu, tai mums patinka tokie blynialiai: malta vistiena ar kalkutiena (arba kita tinkancia mesa) ir daug burokine tarka tarkotos cukinijos, ar agurocio, patisono, 2-3 saukstai tinkanciu miltu (tapijokos, speltos), truputi druskos. Kepu ant ghi sviesto, visiem patinka ir mzaiukui ir didelems mano bernams smile.gif
Kugelis puikiai gaunasi itarkavus tu paciu cukiniju, ar kitu " slapiu' priedu smile.gif

žemai lenkiuosi už šį receptą notworthy.gif notworthy.gif thumbup.gif dėjau kalakutieną, cukiniją, šiek tiek smulkinto pakepinto svogūno, avižų miltų, druskos ir krapų, nerealūs gavosi, sūnus valgė ir dar reikalavo thumbup.gif jis ir šiaip valgus, bet paskutiniu metu košę su mėsa valgė sunkiai, matyt atsibodo, o šitų kotletukų nespėjau į lėkštę dėti thumbup.gif beje, ir man ir MB jie taip pat laaaaaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alino4kaa @ 2013 08 05, 21:29)
Neutral skalbiu savo rubus, o vaiko be milteliu aukstoje temp. Tai ko nesuvalgydavome, tai bukle pablogedavo. Dabar duodu grikiu, nugaryte raudona, taciau ir ju nevalgius buvo panasiai. Lopo testo neturim kur daryti, nes nugara smarkiai pazeista((( bunam sauleje, bet nuo jos pokyciu nematau...

Dėl maisto produktų siūlau pasidaryt maisto netoleravimo testą. Reikia tik vieno kraujo lašiuko iš piršto. Jis parodo ilgalaikę reakciją. Tai pats paprasčiausias ir gana patikimas būdas. Mums labai padėjo, pagal jį ir gyvenam - visada magnetuku prisegtas prie šaldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 08 05, 22:21)
Dėl maisto produktų siūlau pasidaryt maisto netoleravimo testą. Reikia tik vieno kraujo lašiuko iš piršto. Jis parodo ilgalaikę reakciją. Tai pats paprasčiausias ir gana patikimas būdas. Mums labai padėjo, pagal jį ir gyvenam - visada magnetuku prisegtas prie šaldytuvo.

Pirma karta apie toli girdziu. O ji kur nors atlieka?
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 08 05, 22:21)

Mums kai dare testa, tai reikejo kraujo is venos, skirtingos klinikos skirtingai matyt ta testa atlieka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 08 06, 05:54)
Mums kai dare testa, tai reikejo kraujo is venos, skirtingos klinikos skirtingai matyt ta testa atlieka..  ax.gif

Kraujas is venos imamas nustatyti greitas reakcijas ir nera tyrimo, isskyrus lopo, nustatyti letines reakcijas. Todel labai noreciau suzinoti daugiau apie pastaraji testa.. Aciu Jums labai
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 08 05, 20:43)
Sirdukele, labai dziaugiuosi, kad jums gereja! Taip ir toliau thumbup.gif
Dėl mišinio, kiekvienam savo. Maniškis mišinį pradėjo gerti tik nuo 1 m. 8 mėn. Dėl geležies trūkumo ( visa gerta geležis stipriai alergizavo; mp neužteko geležies). Ir itin neutralus neocate netiko. Vaikas apsivėmė. Lopas 2+ parodė.o štai aptamil alergy care tinka. Beje, aptamilio degestive care irgi netiko.

Neutral nekokie milteliai. Iki metų skalbiau eko rutuliu, savo rūbus muilo riešutais. Dėmes prieš tai išplaudavau muilu su tulžimi, bet šimtą kartų skalaudavau. Dabar sonett naudojam.

o kas negerai su neutral? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(<Salsa> @ 2013 08 06, 14:32)
o kas negerai su neutral? sad.gif

Jie cheminiai. Isimti kvapikliai, balikliai, bet vis tiek dirginantys. Sveikiems vaikams geriau už ariel. O musiskiams vaikams nei per kur tokie. Ismeginkite naturallius skalbiklius. Pasirinkimas didelis. Bet ir su naturaliais skalbikliais visad uzstatau papildoma skalavima.
Atsakyti
Laba diena,

vis dažniau čia paskaitau. Mažius mano raudonais žandais, po trijų sav.gulsim darytis kraujo tyrimo. Man nėra aišku, kuo skiriasi lėtinės reakcijos nuo greitų reakcijų, ir kurias jų mums parodys kraujo tyrimas.

Dėl skalbiklių, parašykit, kokie tie natūralūs skalbikliai prašau.
Apskritai aš tik pradedu mokytis, kaip maitintis kitaip, o tai nėra lengva, visa mano šeima įpratus prie tų normalių, kasdienių produktų ir staiga persiorientuoti ir net to kiaušinio atsisakyti yra sunku. Aš jo aišku nevalgau, bet begalės mano ruošiamų valgių įeina kiaušinis. Mamytės, pasidalinkit, kaip sprendžiat tuos klausimus, ar darot sau (kas maitina) atskirai, nes pas mane dar trys vyrukai namie, tai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Alino4kaa @ 2013 08 06, 04:38)
Pirma karta apie toli girdziu. O ji kur nors atlieka?

Mums jį atliko gydytojas homeopatas (tiksliau jo žmona, nes jie abu medikai smile.gif ). Jei jūs iš Kauno tai jo kontaktai www.vegatestas.lt. Dažniausiai juos atlieka netradicines medicinos centruose. Iš pradžių galvojau kad alergologė į šį testą žiūrės skeptiškai, bet ji labai atidžiai jį išstudijavo ir įklijavo į ligos istoriją smile.gif.
Čia daugiau parašyta apie analogišką testą. Jie skiriasi atlikimo metodu (viename stebima per mikroskopą, mūsų teto metu tiesiog iš kraujo padarė tirpalą, kurio lašiukus lašino ant spec.matricos, ir pagal pasikeitusią spalvą vertino reakcijas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruteja: 07 rugpjūčio 2013 - 00:39