Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Linužė @ 2013 09 30, 22:08)
Labas mamytes  4u.gif
Kreipiuosi pagalbos, zinau kad kai kurios esate dariusios pacios namu salygom lopo testus. Gal galite imesti nuoroda kur butu aprasyta kaip juos tiksliai daryti, ar parasyti kaip teisingai ir kokio dydzio deti meginukus (zinau kadaise buvo ideta i tema, taciau dabar kai skubiai reikia, nors pasiusk, nerandu  doh.gif ) Lopo pleistriuka turiu, noriu siom dienom pasidaryti, nes atejo ruduo ir su juo pablogejimas verysad.gif

esu dariusi, bet aš mačiau, kai darė jam ligoninėj, tai taip ir dėjau.
Negalima dėti daugiau kaip 10 taurelių, kadangi mano mažiukas, tai dešimtuką kirpau taip: šešios ir keturios taurelės. O tada dėjau produktus, aišku, vietomis pasiliejo, nes ranka neįgudusi, bet visumoje nebuvo sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(Alino4kaa @ 2013 09 29, 16:25)
O ar gali is greitos reakcijos tapti leta? Nors pienui rodo 2 klase, o lakto ir kazeinui - 0.

Teisingai, gali būti lėtoji alergija. Manau, reikia daryti tyrimus arba jei odele dabar svari, dauti po truputi kokio rugpienio kokias minimum 5 dienas ir stebeti reakcijas.
Atsakyti
QUOTE(biruteja @ 2013 10 01, 01:05)
Na va, medikė, o apie homeopatiją nenutuokia visiškai. Homeopatiniai vaistai gali būti ne vien tik žoliniu pagrindu. Ir kad sukeltų alergiją turi būti žemos potencijos. Aukštos potencijos vaistuose nėra išlikusios nei vienos molekulės kad ji galėtų alergizuoti. Todėl kaip jau ne kartą sakiau - tai pats saugiausias vaistas alergiškiems žmonėms  wink.gif

Na va tai reiskia pas pirmaja hemaopat.daktare dave zemos potencijos vaistus, mum sparciai labai blogejo, o pas dabartine,ji jau nuo pradziu garantavo, kad TIKRAI pablogejimo nebus ir esam l.patenkinti, nes rezultatas akivaizdus,ir zenklus pagerejimas, tiek nerodermito, tiek difuzinio dermatito pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 01, 08:10)
esu dariusi, bet aš mačiau, kai darė jam ligoninėj, tai taip ir dėjau.
Negalima dėti daugiau kaip 10 taurelių, kadangi mano mažiukas, tai dešimtuką kirpau taip: šešios ir keturios taurelės. O tada dėjau produktus, aišku, vietomis pasiliejo, nes ranka neįgudusi, bet visumoje nebuvo sudėtinga

o kodėl ne daugiau kaip 10? Aš esu dėjusi (tiksliau klinikoje dėjo) ir 20 mėginių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 10 01, 19:38)
o kodėl ne daugiau kaip 10? Aš esu dėjusi (tiksliau klinikoje dėjo) ir 20 mėginių..  g.gif

didesniems gal ir daugiau deda, mano dar labai mažiukas, nesutalpintų tiek, o jei ir sutalpintų, sakė tokiems mažiems daugiau negalima dėl galimo anafilaksinio, per didelis stresas organizmui, jei sureaguotų į visus mėginius
Atsakyti
sūnui 1 m. ir 4 mėn dėjo 18 mėginių
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 01, 20:24)
didesniems gal ir daugiau deda, mano dar labai mažiukas, nesutalpintų tiek, o jei ir sutalpintų, sakė tokiems mažiems daugiau negalima dėl galimo anafilaksinio, per didelis stresas organizmui, jei sureaguotų į visus mėginius

Na maniškiui gal apie 9 mėn buvo tada, na tikrai mažiau nei metukai g.gif
Atsakyti

i 
Primename, kad skelbimai temoje draudžiami - tokios žinutės trinamos, o pakartotinai nusižengus forumo taisyklėms skiriamos nuobaudos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ka jungiuosi as antrasyk 4u.gif mano antroji maze 6men. taip pat turi atopini verysad.gif lengva forma kol kas, nera zaizdu. Didzioji tuoj keturi metukai irgi beturi lengva forma, lanko paprasta darzeli.

Klausimas, zinau kad simta kartu buvo sneketa, neberandu. Sloga prasidejo mazei ir stiprus kosulys, kaip padeti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2013 10 03, 09:23)
Klausimas, zinau kad simta kartu buvo sneketa, neberandu. Sloga prasidejo mazei ir stiprus kosulys, kaip padeti?  g.gif

Individualu tie vaistai..
Aš saviškiui duodu Umcka (lietuviškas atitikmuo Umckalor) nuo visų peršalimo-viršutinių kvėpavimo takų ligų. Papildomai kosuliui mūsų pediatrė rekomendavo Brontex (didžioji dalis sirupų netinka), o nuo slogos tai gydomės jūros vandeniu, Euphorbium compositorum, Vibrocil'iu. Na šiaip tai inhaliacijos geriausiai padėtų..
Padukus tepti eukaliptiniu tepaliuku kokiu (krūtinės ir nugarytės netepu, nes net ir mano vyresnėlį nuo jų berdavo)
Atsakyti
slogą gydau jūros vandeniu, vibrociliu, euphorbiumu. kosulį brontex lašais - juos inhaliuoju, neduodu gerti. daug skysčių ir viskas
Atsakyti
Dekui 4u.gif

Papildyta:
o 6men mazylis sugebetu jau inhaliuoti? galvoju, kad reikia isigyti man irgi sita daikta.

o kazin ar galeciau degtines kompresa daryti, tik aisku ne tiesiai prie odos o storiau ivyniavus.
Atsakyti