Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 18:50)
O mums docentė tik zyrtc rekomenduoja, tevagyliui - ne g.gif

O kuo tavegylis blogas?? Niekada nedaviau saviskiui, siandien tik planuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 09 27, 20:10)
O kuo tavegylis blogas?? Niekada nedaviau saviskiui, siandien tik planuoju g.gif

Kiek as zinau, tavegylis migdo, vaika prislopina.
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 09 27, 19:32)

šitą ir aš žinau, kažkad avaikystėje teko gerti jį, tai rytais sunku būdavo, bet, tiesą pasakius, noriu, kad mažas naktį ramiai išsimiegotų ir pailsėtų, ir to pačio noriu sau ir vyrui unsure.gif už tai ir galvoju tavegylį kelis vakarus duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2013 09 27, 20:32)

teisingai, migdo ir slopina vaiką, stabdo vystymąsi
Maniškiui kai blogai, tai nė tavegylis nepadeda, greičiau jau koks hormoninis tepalas nuslopina niežulį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 27 rugsėjo 2013 - 19:46
QUOTE(Rugsėjis @ 2013 09 27, 18:12)
Nežinau ar tai sutapimas, bet , kažkaip tikiu, kad homeopatonis gydymas mums padeda... ax.gif .

Pas mane lygiai ta pati situacija - praeitą žiemą buvo labai baisu, po to intensyvus homeopatinis gydymas pusę metų (gydėmės ir prieš tai, bet kai AD buvo lengva forma tai nepastoviai). Vasarą praleido pusnuogė kieme, o dabar tik truputuką sausų plėmukų po užpakaliuku... Galvoju kad suveikė ir homeopatija ir saulė kartu. Visgi homeopatiniai vaistai išplauna histaminą iš kraujo, stimuliuoja silpnai dirbančių organų veiklą, tai kaip ir turi pagerėt... O dar ir darželį pradėjom lankyt (ačiū dietologei kuri pritaiko mums valgiaraštį), įsivedėm rūgusius pieno produktus, soras ir ryžius...
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 15:12)
tą reikia daryti greitai - iš karto pasiruošti mišinuką ir jokių MP.
Pora dienų kritinės (reikalaus MP, verks naktimis), o savaitė adaptacijai - pakanka. Bet tai įveikiama bigsmile.gif Tik nebandykite vėl grįšti prie MP, nes vaikutis nesupras, kodėl tai duoda mama, tai neduoda...Jei smarkiai kaupsis pienas - truputį nutraukite, kol paminkštės ( tik neištraukite daug, nes vėl gaminsis pienas), pieną išpilkite.Taip po truputėlį nutraukimus  retinkite, kuo mažiau gerkite skysčių ir mažiau valgykite ( viskas dėl pieno gamybos mažinimo).
nežinau, kokios jums skirtos dietos, bet tai, ką valgiau aš - man buvo alkio jausmas pastovus, net ir pavalgius, nors valgiau dideliais kiekiais...negalėjau daugiau...ir svoris krito...

Laba diena,
Man psichologiskai labai buvo sunku nutraukti maitinima, juo labiau kai pieno buvo per akis, o ir mazyle ipratus buvo uzmigti vakare bevalgydama ir siaip prie kruties nusiramindavo ir atsipalaiduodavo. Labai bijojau, kad neurodermito neisivarytume bebandant pervest ant misinuko, taip pat nerimavau ar mums tiks misinys, nes pagal alergologe, tai vienintelis, kuri mums galima buvo bandyti gert - Aptamil Alergy Care...
Bet maniske labai greitai prisitaike prie misinuko, pirma karta pasispjaude, bet kadangi MP negavo, tai per kita maitinima jau ispliumpe buteliuka tik su nedideliais pasiraukymais. Matyt del skurdaus racijono vaikas negalejo sau leisti tokios prabangos atsisakyti misinio del prasto jo skonio... Ir geriam ji po siai dienai...
Savo piena as irgi nusitraukinejau kaip galima reciau - tada kai jau jausdavau, kad jau sprogsiu.
Beje, grizti prie maitinimo MP, manau, siek tiek problematiska, jei pradedi valgyti tai, ko vaikas netoleruoja... Net nezinau kiek laiko reiktu vel laikytis dietos, kad issivalytu organizmas ir MP nebebutu alergizuojanciu medziagu, kad galetum pradeti maitinti leliu vel.

Sveika Ewute, kazkaip nesitikejau cia pazystamu aptikti...
Atsakyti
QUOTE(Nova27 @ 2013 09 28, 11:53)

Sveika Ewute, kazkaip nesitikejau cia pazystamu aptikti...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2013 09 27, 19:39)
O aš tokia nevykėle jaućiuosi -visada galvojau, kad tavegylis receptinis blink.gif  kažkaip išsisukom su zyrtecu iki šiol  unsure.gif  nupirkau tavegylio,  tikiuosi šiąnakt miegos, nes jau savaitė be normalaus miego, poilsio trūksta unsure.gif

O tu geriau gal pabandyk Acosedum lasiukus (jei nebande). Mes juos prie neurodermito gerem, kad vaika apraminti, kad galetu issimiegoti. Jis homeopatinis ir kaip musu alergologe sake - tikrai nepakenks, o padeti gali. As ir dabar ji is kart pries miega mazems duodu, kai tik matau kad pasidaro nervingos, sunkiai uzmiega ar pradeda naktimis prabudineti.
Tavegylis nera labai geras dalykas. Jis daugiau suaugusiems skiriamas, o vaikams tik kritiniu atveju, kai labai staigi stipri alergine reakcija arba nebepadeda niekas kitas. Jis ne tik migdo, bet ir slopina kvepavima. Maziems vaikams tai pavojinga.
Pagal musu alergologe geriausiai tabletes Zyrtec, Aceterin, Claritin. Zyrtec pats svariausias, maziausiai priemaisu...
Atsakyti
Ateinam ir mes su nemenka bedele verysad.gif . tiktais vakar nustate mums AD. ir tik is antro karto. Labai pykstu Medikanoje dirbancios alergologes, kuri iskart mus gerai neapziurejo, ir israsiusi kremuka isleido namo. o stai vakar ejau pakartotinai pas kita alergologe dirbancia Lornoje, ir man net kojas pakirto nuo diagnozes. jau net isisenejes dermatitas su stofilokoko zyme. padare tyrimus esam alergiskos pieno gaminiams doh.gif o as kiekviena diena sukapodava ledu porcija! doh.gif issrase mums antibiotika cUTIVATE. Bet pasiskaicius pirmaji puslapi noras praejo teplioti.. issigandau...o idomu negalima be antibiotiko?
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 09 28, 15:27)
Ateinam ir mes su nemenka bedele verysad.gif . tiktais vakar nustate mums AD.  ir tik is antro karto. Labai pykstu Medikanoje dirbancios alergologes, kuri iskart mus gerai neapziurejo, ir israsiusi kremuka isleido namo. o stai vakar ejau pakartotinai pas kita alergologe dirbancia Lornoje, ir man net kojas pakirto nuo diagnozes. jau net isisenejes dermatitas su stofilokoko zyme. padare tyrimus esam alergiskos pieno gaminiams doh.gif  o as kiekviena diena sukapodava ledu porcija! doh.gif issrase mums antibiotika cUTIVATE. Bet pasiskaicius pirmaji puslapi noras praejo teplioti.. issigandau...o idomu negalima be antibiotiko?

Cutivate ne antibiotikas, o hormoninis tepalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 28 rugsėjo 2013 - 15:50
Merginos, o gal galite papasakoti koki gydyma jums homeopatai paskiria? Tiesiog idomu, nes lankemes jau pas antra per pastaruosius metus.. Ar tuos baltuosius zirniukus (pirmieji homeopatai skyre visokius elementarius urtica ir pan, bet kad ir saldus jie g.gif ), antrieji "ikrauna" tam tikrom bangom siek tiek kitokio tipo zirniukus.. Na siaip, man idomu kur ka daret, kas geriausiai pasiteisino.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 09 28, 16:27)
jau net isisenejes dermatitas su stofilokoko zyme. padare tyrimus esam alergiskos pieno gaminiams doh.gif  o as kiekviena diena sukapodava ledu porcija! doh.gif issrase mums antibiotika cUTIVATE. Bet pasiskaicius pirmaji puslapi noras praejo teplioti.. issigandau...o idomu negalima be antibiotiko?

Mes vieteles su stafilokokiniu pazeidimu gydemes - Fuksinas (jei slapiuoja), kai tik pradziusta odele (po poros minuciu, nes ilgiau laukti mes negalim del labai sausos odos) ant virsaus taukmedzio sviestas, Fucidin tepalas (antibiotikas, kuris labai gerai prie stafilokoko) ir dar Advantan kremas (skaitosi vienas is silpniausiu hormoniniu tepalu) si procedura du kart per diena 5 dienas. Be viso to mums alergologe liepe ir nosyte su tuo paciu Fucidin tepalu du kart dienoj 7 dienas tepti visoms mergytems, kad sunaikinti stafilokoko pagrindine buvimo vieta ir po menesio dar savaite sutepti pakartotinai.
Man taip su Elidel tepalu buvo - paskaiciau anotacija ir praejo noras teptis, kai pamaciau, kad raso, kad gali sukelti limfmazgiu vezi, nors tipo ir nepatvirtinta, bet rizikuoti nenorejau... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova27: 28 rugsėjo 2013 - 18:51