QUOTE(ivetacom @ 2013 10 24, 18:31)
Blogai parasiau, turi buti - epikutaninis testas
QUOTE(Amelita @ 2013 10 24, 19:00)
Vyresnioji buna pakosti, bet duodu arbatu daug, gelomertolio ir eina pilnu tempu i mokykla. Jau stipresne zymiai.
Dziugu
QUOTE(Fifux'e @ 2013 10 24, 19:28)
sveikutes
kaip matau cia nuotaiku ivairiu yra...serpentine,laikykites

kaip man liudna del jusu,kad pas jus situacija vis blogeja,o ne gereja
mes gan neblogai

tik va niekas nepasiekeite nei aplinkoj,nei kazkur kitur,o mergina mano sutinusi vaiksto,snarglina ir nusikasisui iki krauju linkius

mamytes,kuriu vaikai eina i darzelius,ka daryti patarkit

aukletojos sako uzriskit.o kuom? juk bintas nuo keliu nukris,nuo alkuniu irgi. riesai dar dar atlaikys gal. kaklo ir neaprisiu,kasysis susilus dar labiau. aukletojos pyksta,bet as padaryti eiko engaliu. su metileno meliu neleidzia tepti,neestetiska pasak ju

noris spjauti i ta darza vien del nesupratingumo aukletoju
Vargsiukai

, o kremukai su mentoliu nenuramintu kazkiek nezejimo? Mums kazkaip dabar kai sumazejo paraudimai tinka nakti vel aveeno melinas.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 24, 20:47)
Negi gyd. gali sakyti kitaip? Juolab, kai iš to dauguma didelius pinigus darosi
Man asmeniškai ne taip ir svarbu ar aš įvertinsiu ++ ar +++.Svarbiausia, kad pamatyčiau stiprias reakcijas. O jau silpnas + ar +- ne taip ir svarbu, nes vis tiek tokius valgome, kadangi neturime kitos išeities. Šiauliuose prašiau 3 alergologių, kad užklijuotų lopus, sakiau pati nusipirksiu. Nei viena nesutiko. Tai kas belieka?
O dėl jų paruoštų mėginių, tai jų koncentracija silpnesnė ir patys alergologai sako, kad geriau dėti mėginius su tikrais produktais ir apdorotais taip, kaip įprastai valgo. pvz. ne žalią morką, o virtą, jei įprastai virtas valgo. Nes virtas produktas gali ir nealergizuoti.
Lopų pirkti yra tik Kaune. Paprašykite čia mergyčių kauniečių, kad atsiųstų
Taip, turbut tai tiesa...
O gal tikrai kazkas galetu atsiusti, nes bandziau musu vaistinese uzsakyti, bet nepavyko
Kokioj vaistineje perkate, gal yra galimybe internetu uzsakyti

?