Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Mergaitės, kas naudojate Aveeno mažuliams (nuo pusės metų), kuriuos kremus rekomenduotumėt šerpetojančiai odai? 4u.gif
Atsakyti
Dabar jau kartais tik su mentoliu nuo niezulio kartais patepu tokiu
Aveeno, Active Naturals, Skin Relief Calming Lotion, 7.0 oz (198 g)

Anksciau turejau drekinanti Aveeno, Active Naturals, Skin Relief Moisture Repair Cream, Fragrance Free, 11 oz (311 g)

Kai vaikas puses metuku buvo turejau sita Aveeno, Baby, Eczema Therapy, Moisturizing Cream, Fragrance Free, 5 oz (140 g)

Galima ju pirkti per tarpininkus Amazone ir Drugstore

Dabar drekiname odele kokosu aliejumi Nutiva, Organic Extra Virgin Coconut Oil, 15 fl oz (444 ml)
Atsakyti
labas vakaras, damos smile.gif

jau kuri laika skaitineju tema, su meskute26 is ankstesnes temos pazistamos, bet va atejo laikas isiliet man rodos ir man.

auginu pavelavusi kovinuka - balandinuka smile.gif jau beveik 7 men jam. AD vietine dermatologe nustate 2 men. po mano klausimo - nuo ko jis buna (nes nieko nieko apie ji nezinojau), atsake - nuo nieko. praeis. bet - pasiskaitinejau, tada atsekiau rysi - mb seses vaikas alergijas turi (ne ad, kitokio tipo) nuo pieno prod, atsisakiau ju - viskas susitvarke. 4 men susirgo pirmaja sloga, apsigydem, bet po slogos vis bere bere, galu gale atsekiau kviecius ir kiausinius. pirmakart pas alergologe buvom 4 men, dare tik durius - nieko nerode. antra karta buvom pries savaite, padare vel durius - nieko, pirmadieni uzsiklijavom lopus, tai po 48h rezultatas - pieno prod, kvieciai, kiausiniai, grikiai - po du pliusus viskas. dabar ryt paciai reikes nufotografuot nugara. kadangi pas gyd atsitiko nelaime, siandien jokios konsultacijos negavome, sesele siek tiek papasakojo, ir tik lapkricio 11d skambinsim sad.gif vakare pastebejau dar viena raudona plema, tik nepamenu - avizos ar ne avizos ten, o lapelis su sarasu liko vaiko kortelej santariskese sad.gif

tai va - klausimas - kaip vertinami rezultatai po 48 ir 72h? jei apmazeja, tai kas? jei kai kurie paraudonuoja po 72, o 48 nieko nebuvo?

p.s. kadangi as nebevalgau pieno prod, kvieciu ir kiausiniu nuo to laiko, kai susekiau sasaja (dar pilvo putimas ji kankina), tai berimai beveik isnyko, like 3 sausi plemai, vienas ant krutines ir po viena ant petuku. depu dermalexu, beveik isgydziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia-raudona: 30 spalio 2013 - 21:24
QUOTE(zalia-raudona @ 2013 10 30, 21:23)
labas vakaras, damos smile.gif
jau kuri laika skaitineju tema, su meskute26 is ankstesnes temos pazistamos, bet va atejo laikas isiliet man rodos ir man.

auginu pavelavusi kovinuka - balandinuka smile.gif jau beveik 7 men jam. AD vietine dermatologe nustate 2 men. po mano klausimo - nuo ko jis buna (nes nieko nieko apie ji nezinojau), atsake - nuo nieko. praeis. bet - pasiskaitinejau, tada atsekiau rysi - mb seses vaikas alergijas turi (ne ad, kitokio tipo) nuo pieno prod, atsisakiau ju - viskas susitvarke. 4 men susirgo pirmaja sloga, apsigydem, bet po slogos vis bere bere, galu gale atsekiau kviecius ir kiausinius. pirmakart pas alergologe buvom 4 men, dare tik durius - nieko nerode. antra karta buvom pries savaite, padare vel durius - nieko, pirmadieni uzsiklijavom lopus, tai po 48h rezultatas - pieno prod, kvieciai, kiausiniai, grikiai - po du pliusus viskas. dabar ryt paciai reikes nufotografuot nugara. kadangi pas gyd atsitiko nelaime, siandien jokios konsultacijos negavome, sesele siek tiek papasakojo, ir tik lapkricio 11d skambinsim sad.gif vakare pastebejau dar viena raudona plema, tik nepamenu - avizos ar ne avizos ten, o lapelis su sarasu liko vaiko kortelej santariskese sad.gif

tai va - klausimas - kaip vertinami rezultatai po 48 ir 72h? jei apmazeja, tai kas? jei kai kurie paraudonuoja po 72, o 48 nieko nebuvo?

p.s. kadangi as nebevalgau pieno prod, kvieciu ir kiausiniu nuo to laiko, kai susekiau sasaja (dar pilvo putimas ji kankina), tai berimai beveik isnyko, like 3 sausi plemai, vienas ant krutines ir po viena ant petuku. depu dermalexu, beveik isgydziau

sveika 4u.gif na jau daug nuveikta, turit gaires ko vengti, dar issiaiskinsit del tu avizu mirksiukas.gif viskas ne taip blogai skamba 4u.gif linkiu neuzsilikti temoje.
del lopu as patirties neturiu, tai gal kitos pakomentuos g.gif bet po 72val kaip suprantu super letine reakcija kazkam yra, tai isimciau is raciono.
Atsakyti
Sveikos mamytės, ateinu ir aš į jūsų būrį, mūsų mažulei 3 mėn, stipriai beria skruostus ir panašu, kad turim AD. Labai paryškėja nuo pasitrynimo į kokį rūbą. naudojam Soneto skalbimo priemones, o ką naudojat jūs, gal galit patarti, kuo geriausiai skalbti rūbus, kai yra AD. Ačiū

Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif senokai besilankiau čia. senbuvės gal prisimena, naujesnės gal ir nežino mūsų. kad išaugome AD pasigirti negaliu. bet mažosios būklė gerokai pagerėjusi. dabar jai jau trys metukai. į darželį neinam, aš išėjau iš darbo, būnu su ja namie. alergija vis dar turim pieno produktam, kiaušiniams,sojai migdolams ir tt. bet laikomes dietos, nevartojam ko negalim, tuomet gyvenam gerai smile.gif dar mums didelis alergenas bulvės. tai kol jų nesuradom, buvo irgi l sunku. dabar dar šiek tiek paberia, truputį rankytes ir kojytes per sulenkimus. vasarą buvo beveik idealus vaikas. bėrimų faktiskai nebuvo visai. šį mėnesį darysim tyrimus ar pasikeite kas nors per metus.bet pagaliau gali pamiegoti mažoji, užmiega sunkiai, bet miega gerai jau. ir dar yra tas nervinis kasymasis. kai supyksta, pradeda verkti, pradeda kasytis is karto. bet čia jau niekis smile.gif laikykites mamos, nenuleiskit rankų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi nenaudojamu pleistru lopams ir galetu parduoti? Labai ieskome!
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2013 10 31, 14:01)
Sveikos mamytės, ateinu ir aš į jūsų būrį, mūsų mažulei 3 mėn, stipriai beria skruostus ir panašu, kad turim AD. Labai paryškėja nuo pasitrynimo į kokį rūbą. naudojam Soneto skalbimo priemones, o ką naudojat jūs, gal galit patarti, kuo geriausiai skalbti rūbus, kai yra AD. Ačiū

Kiek čia temoje mamų bandė, neteko girdėti, kad netiktų sonet. Mano begalo alergiškam vaikui tik šie ir tinka. Beje, pilu pusę parašytos normos ir dar užstatau papildomą skalavimą.
Turbūt nerengiate vaiko sintetiniais drabužėliais? Mažylė kasosi taip besitrindama. Kuo drėkinant veiduką?

QUOTE(Alino4kaa @ 2013 10 31, 14:24)
Sveiki, gal kas turi nenaudojamu pleistru lopams ir galetu parduoti? Labai ieskome!

o jūs iš kokio miesto? Prašykite kauniečių, kad nupirktų ir atsiųstų.

Dėl lopų vertinimo..Po 72 val. įprastai būna sumažėjusi reakcija. Iš jūsų ++, kai kuriems produktams gal būt liko tik + arba +-. Po 72 val. paskelbiamas galutinis verdiktas, kuriuos produktus ir kaip dažnai galima valgyti.
Jei ties avižomis paraudo labai nežymiai, gyd. manau vertins kaip neigiamą, tad šis produktais galimas vartojimui.

Tačiau būna ir super lėtų reakcijų, kada po 72 val. nesusilpnėja raudonumas, o priešingai, sustiprėja. Taip yra mano mažiui. Kai kurie produktai po 48 val. turėjo +, o po 72 val. jau ++. Ir realiai jam taip yra. Pvz. suvalgys trupinėlį kviečių, berti nežymiai pradės po paros, o pats pikas bėrimų 3-4 - tą parą.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 31, 15:28)
Kiek čia temoje mamų bandė, neteko girdėti, kad netiktų sonet. Mano begalo alergiškam vaikui tik šie ir tinka. Beje, pilu pusę parašytos normos ir dar užstatau papildomą skalavimą.
Turbūt nerengiate vaiko sintetiniais drabužėliais? Mažylė kasosi taip besitrindama. Kuo drėkinant veiduką?
o jūs iš kokio miesto? Prašykite kauniečių, kad nupirktų ir atsiųstų.
Dėl lopų vertinimo..Po 72 val. įprastai būna sumažėjusi reakcija. Iš jūsų ++, kai kuriems produktams gal būt liko tik + arba +-. Po 72 val. paskelbiamas galutinis verdiktas, kuriuos produktus ir kaip dažnai galima valgyti.
Jei ties avižomis paraudo labai nežymiai, gyd. manau vertins kaip neigiamą, tad šis produktais galimas vartojimui.

Tačiau būna ir super lėtų reakcijų, kada po 72 val. nesusilpnėja raudonumas, o priešingai, sustiprėja. Taip yra mano mažiui. Kai kurie produktai po 48 val. turėjo +, o po 72 val. jau ++. Ir realiai jam taip yra. Pvz. suvalgys trupinėlį kviečių, berti nežymiai pradės po paros, o pats pikas bėrimų 3-4 - tą parą.

Mes iš Vilniaus! Labai prasau, bet niekas neatsiliepia!
Atsakyti
Man Garbo* buvo pagelbėjusi ir atsiuntusi lopų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 31 spalio 2013 - 16:04
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 31, 16:28)

4u.gif
aciu uz atsakyma smile.gif

pieno prod, kvieciai, kiausiniai nezymiai apmazejo raudonis, paraudonavo mieziai avizos soja, bet nebaisiai. tai dabar lauksim gydytojos verdikto.
Atsakyti
Ačiū, Ivetacom 4u.gif
Atsakyti