Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Mielos mamytes,
Labai prašau Jūsų pagalbos, užėjus atsakyti į klausimą(-us), visa tai man labai reikia studijų užduočiai . Ačiū už pagalbą smile.gif
http://vezimeliai.blogspot.com/
Atsakyti
Sveiki, gal kas laiko ES materialine? Gal laikete neseniai?
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 11, 10:27)

Laikiau seniai, dabar vel laikysiu.
Atsakyti
Sveikos, klausimas toms, kurios laikys baigiamuosius gruodžio mėn. - ar knygelėje jau rašo, kad jūs grįžot iš akademinių? Pas mane rašo, kad studijos nutrauktos iki 2014 03 01 ir neramu kodėl nerašo, kad jau grįžau į studijas g.gif bus pokštas kai egzaminų neleis laikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 11 11, 13:54)
Sveikos, klausimas toms, kurios laikys baigiamuosius gruodžio mėn. - ar knygelėje jau rašo, kad jūs grįžot iš akademinių? Pas mane rašo, kad studijos nutrauktos iki 2014 03 01 ir neramu kodėl nerašo, kad jau grįžau į studijas  g.gif  bus pokštas kai egzaminų neleis laikyt  doh.gif

Prasyma, gristi i sudijas rasei? Jei taip, tai gal metodinines uzklausk.
As nelaikysiu gruodi. Bet jei prasyma grist parasei, manau viskas bus tvarkoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 11 lapkričio 2013 - 14:27
QUOTE(anna86 @ 2013 11 11, 13:34)
Laikiau seniai, dabar vel laikysiu.

Is kokios medziagos mokaisi? ar galima kokia medziaga nestis I egzamina?
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 11, 14:58)
Is kokios medziagos mokaisi? ar galima kokia medziaga nestis I egzamina?

skaitau konspektus. Bylas. Jei reikia, galiu imesti.
Kazkada kai laikiau, tai dave reikalingus straipsnius uzdavinio sprendimui
Veliau girdejau, kad reikdavo savo tureti, bet knyga, ne spausdinta. O kaip dabar tai neaisku.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2013 11 11, 16:25)
Prasyma, gristi i sudijas rasei? Jei taip, tai gal metodinines uzklausk.
As nelaikysiu gruodi. Bet jei prasyma grist parasei, manau viskas bus tvarkoj.

Taip, prašymą rašiau ir metodininkę jau kibinau kelis kartus, sakė palaukt, viskas bus gerai.. bet man neramu unsure.gif o jeigu kokių kreditų trūksta arba dar kas nors, nu velnias, kenčiu iki šeštad. važiuosiu į konsultacijas ir užeisiu pas ją.. bet įdomu kaip kitoms šioje vietoje sekasi, gal ne aš viena tokia, tada būtų ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 11 11, 16:44)
Taip, prašymą rašiau ir metodininkę jau kibinau kelis kartus, sakė palaukt, viskas bus gerai.. bet man neramu  unsure.gif  o jeigu kokių kreditų trūksta arba dar kas nors, nu velnias, kenčiu iki šeštad. važiuosiu į konsultacijas ir užeisiu pas ją.. bet įdomu kaip kitoms šioje vietoje sekasi, gal ne aš viena tokia, tada būtų ramiau  smile.gif

Pas mane rašo taip pat. O kreditus turite matyti knygelėje, bent pas mane 156 iš 160.
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 11, 11:27)

Laikiau neseniai dar, mokiausi iš konpekto ir bylų sąntraukų smile.gif)
Neštis buvo galima tą SESV sutarties knygą, leido ir spausdintą, bet tikrino wink.gif

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 11 11, 14:54)
Sveikos, klausimas toms, kurios laikys baigiamuosius gruodžio mėn. - ar knygelėje jau rašo, kad jūs grįžot iš akademinių? Pas mane rašo, kad studijos nutrauktos iki 2014 03 01 ir neramu kodėl nerašo, kad jau grįžau į studijas  g.gif  bus pokštas kai egzaminų neleis laikyt  doh.gif

Gruodžio 1-3d. bus paskelbtas sąrašas su galinčiais laikyti valstybinius, t.y. akademiškai pajėgius, be skolų ir pan, tai tik po šios datos galime laukti pasikeitimų knygelėje mirksiukas.gif būk rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2013 11 11, 20:24)
Laikiau neseniai dar, mokiausi iš konpekto ir bylų sąntraukų smile.gif)
Neštis buvo galima tą SESV sutarties knygą, leido ir spausdintą, bet tikrino wink.gif
Gruodžio 1-3d. bus paskelbtas sąrašas su galinčiais laikyti valstybinius, t.y. akademiškai pajėgius, be skolų ir pan, tai tik po šios datos galime laukti pasikeitimų knygelėje  mirksiukas.gif  būk rami  4u.gif

Gal pameni kokie klausimau, ar buvo uzdavinys? Kokia egzamino tvarka?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 11 11, 18:38)
Pas mane rašo taip pat. O kreditus turite matyti knygelėje, bent pas mane 156 iš 160.

Pas mane 155 iš 163, nu tikiuosi čia jų netrūksta man unsure.gif

QUOTE(Ryžiukė @ 2013 11 11, 22:24)
Gruodžio 1-3d. bus paskelbtas sąrašas su galinčiais laikyti valstybinius, t.y. akademiškai pajėgius, be skolų ir pan, tai tik po šios datos galime laukti pasikeitimų knygelėje  mirksiukas.gif  būk rami  4u.gif

AČIŪ!

Beje, iš ko ruošiatės administracinės ir admin. proceso teisei? Pasiėmiau programą ir visas nurodytas knygas, sulyginau jų turinius su programa,ir... arba aš buka, arba knygose atsakymų nėra biggrin.gif nebent ten juos reikia išskaityti kažkaip.. g.gif bent jau su TT viskas taip elementaru, tik iškalt mintinai reikia sugebėt ir visas darbas! Tai SOS jei kas ką nors gali pakomentuot ar kuo nors pasidalint AT egzamino laikymui bigsmile.gif
Atsakyti