Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(anna86 @ 2013 11 01, 17:32)
E. J u o ze li s

Gaila, man pas A.D. reikia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal netyčia turite tarptautinės privatinės teises konspektus, egzaminas pas Katažyna Mikša 4u.gif
labai prašau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainiata @ 2013 11 02, 16:18)
Sveikos mergaitės, gal netyčia turite tarptautinės privatinės teises konspektus, egzaminas pas Katažyna Mikša 4u.gif
labai prašau... wub.gif

Kažką iš privat.turiu. Tik nepamenu, jau pas ką laikiau. Galiu atsiųsti medžiagos.
Atsakyti
Sveiki, gal kas laikete ES materialine? Ar galima kokia medziaga istatymus, ar kazka nestis I egzamina? kokia tvarka?
Ar tinkama medziaga is moodles? Laikau pas destytoja B aneviciene. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagalvele111: 02 lapkričio 2013 - 17:03
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 02, 16:55)
Sveiki, gal kas laikete ES materialine? Ar galima kokia medziaga istatymus, ar kazka nestis I egzamina? kokia tvarka?
Ar tinkama medziaga is moodles? Laikau pas destytoja B aneviciene. Kokie atsiliepimai?

Ir aš pas ją laikysiu, bet nieko nežinau dėl tvarkos.
Atsakyti
Gal turi kas administracines teises protinga konspekta? egzaminas pas R.K.
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2013 11 02, 17:50)
Kažką iš privat.turiu. Tik nepamenu, jau pas ką laikiau. Galiu atsiųsti medžiagos.

gal tas ir kažkas man padės, bučiau dėkinga jei atsiūstumėt.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Laikiau pas M ikšą ES. Labai geranoriška dėstytoja thumbup.gif galiu persiųsti medžiagą iš moodlej, Romos, Briuselio sutartys.

Tik rašykit kur siųsti, nes kai ieškot medžiagos, prašot pasidalinti ir nerašot kur siųsti, tai ir neaišku ką daryt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 11 03, 20:21)
Laikiau pas M ikšą ES. Labai geranoriška dėstytoja  thumbup.gif galiu persiųsti medžiagą iš moodlej, Romos, Briuselio sutartys.

Tik rašykit kur siųsti, nes kai ieškot medžiagos, prašot pasidalinti ir nerašot kur siųsti, tai ir neaišku ką daryt mastau.gif

O kokia tvarka egzaminas? prasau asiuskit g.krepstaite@gmail.com smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Gal kuri turite
* Vaišvilos Teisės teorija 2009m. PDF formatu ?
* Autorių kolektyvo Teisės teorijos įvadą, antrą leidimą (2012m) PDF?

O gal ir popierinius variantus turit ( gali būti ir knyga ir spausdintas, pikrčiau) ?

Rašyti į až bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 04 lapkričio 2013 - 13:27
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 11 03, 18:28)
O kokia tvarka egzaminas? prasau asiuskit g.krepstaite@gmail.com  smile.gif

Du atviri klausimai. Bet mes trys laikėm, tai katedroje visi tilpome smile.gif

Konspektus persiųsiu vėliau, dabar darbe esu ax.gif
Atsakyti
Šiaip turiu nemažai konspektų 1-3 kurso Teisės programos, kam reikia - galit kreiptis ryziuke.as@gamil.com , atrašysiu kai tik galėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti