Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Sveikos,gal kas esate laike LT Konstitucine teise pas Markauska?kokie kl. pas ji buna?
Atsakyti
Sveikos,gal kas turite Slapkausko "Teises sociologijos pagrindai" smile.gif
Atsakyti
Tuk tuk tuk. bigsmile.gif Ar yra dar čia besimokančių dūšelių? rolleyes.gif rolleyes.gif

Gerai, iškart prie reikalo, kai laikas spaudžia iki negalėjimo.
bendražygės, gal kas turit bent kokius retorikos konspektus ar bent ką nors, kad galėčiau paskaityti? Moodle niekaip nesugebu prisijungt ir surast, ten tamsus miškas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2014 02 11, 18:16)
Tuk tuk tuk. bigsmile.gif Ar yra dar čia besimokančių dūšelių? rolleyes.gif  rolleyes.gif

Gerai, iškart prie reikalo, kai laikas spaudžia iki negalėjimo.
bendražygės, gal kas turit bent kokius retorikos konspektus ar bent ką nors, kad galėčiau paskaityti? Moodle niekaip nesugebu prisijungt ir surast, ten tamsus miškas... blush2.gif

Yra, tenka irtis iki valstybinių užmušinėti skirtuminius, baisu darosi bet gal kaip nors spėsiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2014 02 11, 17:24)
Yra, tenka irtis iki valstybinių užmušinėti skirtuminius, baisu darosi bet gal kaip nors spėsiu smile.gif.

drinks_cheers.gif Man jau kelinti metai baisu buvo, o šiais-dzin:) Bus taip, kaip ir turi būti. Ale, gi bandau dar kažką nuveikti. biggrin.gif

Auuuuuuuu, merginos, kas turit retorikos konspektukus? ax.gif
Atsakyti
Paja, mes turbut is tu senuju busim kiek atsimenu 4u.gif
Gal but kuri gali konkreciai nurodyt kokius vadovelius galima nestis pas Katuoka i egzamina. Buciau labai dekinga. Ir gal kas neseniai laike Aplinkosaugos teises egzamina ir gali pasakyt kokia egzamino forma? Aciuuu
Papildyta:
[quote=Paja,2014 02 11, 17:05]
drinks_cheers.gif Man jau kelinti metai baisu buvo, o šiais-dzin:) Bus taip, kaip ir turi būti. Ale, gi bandau dar kažką nuveikti. biggrin.gif

Cia ta retorika pasirenkamas egzaminas kaip suprantu? Man irgi truksta kreditu, nebezinau ka pasirinkti.
Atsakyti
Merginos, gal zinote kas, kas bus, jei siemet nelaikysiu valstybiniu (pries tai tesiau mokslu stabdyma)? Esu su trims skoloms 4 kurse. Matau kad siemet tu skolu neislaikysiu, nors esu ispeta, kad mokslus stabdyti galiu pakutini metai. Kazi, jei ne, kokia tvarka butu kitais metais? Nejau nuo 1 kurso varytu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 02 11, 22:16)
Merginos, gal zinote kas, kas bus, jei siemet nelaikysiu valstybiniu (pries tai tesiau mokslu stabdyma)? Esu su trims skoloms 4 kurse. Matau kad siemet tu skolu neislaikysiu, nors esu ispeta, kad mokslus stabdyti galiu pakutini metai. Kazi, jei ne, kokia tvarka butu kitais metais? Nejau nuo 1 kurso varytu? bigsmile.gif

As su 7iom skolom.Irgi jau 4 metai kaip vis stabdaus studijas.Pagal viska reik issilaikyt skolas iki kovo 16 ar iki balandzio 1.Ir tada gali lailyt baigiamuosius.Jei nori dar metam prasitest akademines,turi parasyt prasyma ir pazyma su pateisinama priezastim kodel negalejai mokytis.Ir tads per metus laikais.skolas ir lauki baigiamuju kitamet.Tai va.
Papildyta:
[quote=Arija2003,2014 02 11, 22:13]
Paja, mes turbut is tu senuju busim kiek atsimenu 4u.gif
Gal but kuri gali konkreciai nurodyt kokius vadovelius galima nestis pas Katuoka i egzamina. Buciau labai dekinga. Ir gal kas neseniai laike Aplinkosaugos teises egzamina ir gali pasakyt kokia egzamino forma? Aciuuu
Papildyta:
[quote=Paja,2014 02 11, 17:05]

Cia ta retorika pasirenkamas egzaminas kaip suprantu? Man irgi truksta kreditu, nebezinau ka pasirinkti.
[/quote]

taaaaip,man irgi labai domintu kokius vadovrlius leidzia Katuoka savo egzamine,nes zinau kad kazkoki tikrai galima nestis!
Atsakyti
QUOTE(lamazzito @ 2014 02 11, 21:26)
As su 7iom skolom.Irgi jau 4 metai kaip vis stabdaus studijas.Pagal viska reik issilaikyt skolas iki kovo 16 ar iki balandzio 1.Ir tada gali lailyt baigiamuosius.Jei nori dar metam prasitest akademines,turi parasyt prasyma ir pazyma su pateisinama priezastim kodel negalejai mokytis.Ir tads per metus laikais.skolas ir lauki baigiamuju kitamet.Tai va.
Papildyta:
taaaaip,man irgi labai domintu kokius vadovrlius leidzia Katuoka savo egzamine,nes zinau kad kazkoki tikrai galima nestis!

Kokios tos pazymos reik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamazzito @ 2014 02 11, 19:26)
Papildyta:

As irgi turiu 4 skolas, maniau iki kovo 1. O jei iki balandzio tai is viso geros naujienos, laiko dar kaip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2014 02 11, 21:28)
As irgi turiu 4 skolas, maniau iki kovo 1. O jei iki balandzio tai is viso geros naujienos, laiko dar kaip ir yra.

Man 3 skolos iki balandzio yra misija neimanoma blush2.gif Na kad rimti liko, o darbas atima beveik visa laika, kas savaite tikrai egzu nelaikysiu B)Buciau dekinga jei kas paaiskintu kaip dar siems metas "atsimazinti", nes suvokiu, kad islaikyciau 1 skola is triju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 11 vasario 2014 - 20:31
QUOTE(pukepuke @ 2014 02 11, 19:30)
Man 3 skolos iki balandzio yra misija neimanoma blush2.gif Na kad rimti liko, o darbas atima beveik visa laika, kas savaite tikrai egzu nelaikysiu cool.gif

O as kaip nors bandysiu... atvaziavau specialiai islaikyt skoli, nors valstybiniu irgi nelabai noreciau laikyt geguzes menesi. Kursiokes kas laike daug neislaike... baisoka
Atsakyti