Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(pukepuke @ 2014 02 11, 22:27)
Kokios tos pazymos reik? g.gif

Kaip aiskino metodininke,kad nestumas,vaikai,komandiruotes,liga ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2014 02 11, 21:33)
O as kaip nors bandysiu... atvaziavau specialiai islaikyt skoli, nors valstybiniu irgi nelabai noreciau laikyt geguzes menesi. Kursiokes kas laike daug neislaike... baisoka

Na jie visa laika skirti...O man beda ta, kad dirbu visai kitoj sferoj, dirbu daug, zinau, kad nacert man reikalinga ta teise, bet suvokiu, kad neturiu aukstojo blink.gif Tik tas ir nervina cool.gif
Ar zinot kokios reik pazymos? Reiks kazkaip siemet suktis dar.
Papildyta:
QUOTE(lamazzito @ 2014 02 11, 21:34)
Kaip aiskino metodininke,kad nestumas,vaikai,komandiruotes,liga ir pan...

Na vaiku turiu, du. Kokios tada reik pazymos?
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2014 02 11, 22:28)
As irgi turiu 4 skolas, maniau iki kovo 1. O jei iki balandzio tai is viso geros naujienos, laiko dar kaip ir yra.

Neesu tikra del tos kovo 16 ir balandzio 1...reiktu tikslintis pas metodininke,nenoriu suklaidinti del info..
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2014 02 11, 22:37)
Na jie visa laika skirti...O man beda ta, kad dirbu visai kitoj sferoj, dirbu daug, zinau, kad nacert man reikalinga ta teise, bet suvokiu, kad neturiu aukstojo blink.gif Tik tas ir nervina cool.gif
Ar zinot kokios reik pazymos? Reiks kazkaip siemet suktis dar.
Papildyta:

Na vaiku turiu, du. Kokios tada reik pazymos?

bent jau as isivaizduoju,kad vaikai mazameciai,motinystes atostogose buvai ir tuo metu kartu tesiai akademines atostogas,todel mokslam nebuvo laiko,nes auginai vaikucius/i .O kad esi motinystes.atostogose tai net nzn kur tas pazymas isduoda:))) nu cia as nenusimanau,tai irgi nenoriu prikalbet ko nereik;)
Atsakyti
QUOTE(lamazzito @ 2014 02 11, 21:41)
Neesu tikra del tos kovo 16 ir balandzio 1...reiktu tikslintis pas metodininke,nenoriu suklaidinti del info..
Papildyta:
bent jau as isivaizduoju,kad vaikai mazameciai,motinystes atostogose buvai ir tuo metu kartu tesiai akademines atostogas,todel mokslam nebuvo laiko,nes auginai vaikucius/i .O kad esi motinystes.atostogose tai net nzn kur tas pazymas isduoda:))) nu cia as nenusimanau,tai irgi nenoriu prikalbet ko nereik;)

Mano vaikams nepilnai 5 metai, na realiai taip ir yra, jie dvynukai, o karjera mano tikrai nebloga, nes jai visa laika skyriau, ir vaikams blush2.gif Tai vat tokia situacija ir su laiku. Neturiu as jo. Galiu karta i 3 mneesius koki egza tikrai laikyt. Bet cia dar tecio insultas neseniai unsure.gif Na ir, uzsitiese vel doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Niekur reikiamo atsakymo neradau, o kaikurie forumai išvis jau seniai nelankomi, norėčiau paklausti gal yra rašiūsių / rašančiu bakalaurinį darbą pas Aurimą Girčį, Ingridą Bartkutę, Rimantą Raudeliūną, Igną Dzemydą arba Joną Petukauską?

Gal turite kokių atsiliepimų apie šiuos dėstytojus, kadangi noriu pasikeisti dėstytoją bet nesinori bėgt nuo vilko o papult ant meškos smile.gif

Lauksiu atskymo smile.gif

p.s nepykit jei kas ne taip, nes esu cia dar naujoke smile.gif
Atsakyti
Gal žinot. Jei išbaukiaukiamas iš studentų sąrašų ar yra galimybė sugrįįti. Kokia ten tvarka?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2014 02 12, 19:05)
Gal žinot. Jei išbaukiaukiamas iš studentų sąrašų ar yra galimybė sugrįįti. Kokia ten tvarka?

Bent pernai mane sugrazino pasirasius nauja sutarti, bet siemet tvarka keitesi, bandysiu nuvaziuoti sestadieni susizinoti 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal kas turite konspektu kokiu nors is šitų: Šeimos teisė ,Administracinio proceso teisė,Baudžiamojo proceso teisė, Civilinio proceso teisė ? Jei turite ir galite atsiųsti į montana15@inbox.lt Dekui. smile.gif..
Atsakyti
Ziurekit, jeigu yra tokia situacija, kad as iki kovo 1 laikinai sustabdzius studijas. Turiu viena skola. Iki kovo 1 d. turiu parasyt prasyma del grizimo. Ar imanoma prasyti, kad man pratestu skolu perlaikymo laika iki kovo 15d ar balandzio 1d, jei per si menesi neislaikau tos savo skolos?
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2014 02 13, 16:31)
Ziurekit, jeigu yra tokia situacija, kad as iki kovo 1 laikinai sustabdzius studijas. Turiu viena skola. Iki kovo 1 d. turiu parasyt prasyma del grizimo. Ar imanoma prasyti, kad man pratestu skolu perlaikymo laika iki kovo 15d ar balandzio 1d, jei per si menesi neislaikau tos savo skolos?

Aš kai pernai rašiau prašymą dėl studijų stabdymo data buvo nurodyta iki 2014 m. balandžio 1 d. Tad kreipkitės į metodininkę ir jums leis laikyti kovo mėn. (bent jau aš taip manau)
Atsakyti
Sveikos mergaites, norejau pasiteirauti, gal kas turit baudz t spec dalies programa, nes 6tadieni planuoju ji laikyti smile.gif buciau dekinga ipatingasss@gmail.com
Atsakyti
Labas,
Gal kas patarti. Neturejau galimybiu lankyti paskaitu ir neturiu ko paklausti, todel gal galit kas patarti, kokie mazdaug uzdaviniai duodami laikant APT egzamina pas A.Novikova? Kuo galima naudotis laikant APT? Gal kas tuirt pavyzdziu?
Didelis dekui
Atsakyti