Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Grandiloquent @ 2014 09 01, 10:29)
Ar metodininkė neatsiuntė jokios informacijos? g.gif
Paskaitų pradžią Jūs galit matyti iš bendro studijų grafiko. Tikslus paskaitų tvarkaraštis pasirosys tik prieš pat pačias paskaitas. Pvz. Mano paskaitų pradžia -rugsėjo 15. Iki rugsėjo 10 turėčiau nė nesidomėti.
Susiraskit savo metodininkę ir nusiųskit užklausą detaliai informacijai. Į visus klausimus atsakys. Arba skambinkit.

Aciu, jau info gavau, bet tik uzvakar.
Aciu wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif jungiuosi ir aš smile.gif studijuosiu 2 metų trukmės teisės išlyginamąsias studijas smile.gif Grupė TEbis1-02 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommut @ 2014 09 05, 11:19)
Sveikos smile.gif jungiuosi ir aš smile.gif studijuosiu 2 metų trukmės teisės išlyginamąsias studijas smile.gif Grupė TEbis1-02 smile.gif

ooooi kaip malonu rast bendrakurse ir bendragrupioke net thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit Baublio ,,Teisės teorijos įvadas" pdf formatu ir norėtų pasidalyti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ar laikėte kas egzaminą Tarptautinė žmogaus teisių apsauga?pas Gailiūtę?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit man patarti? Buvau susistabdžiusi studijas keletą metų, na vis dar esu, bet pavasarį jau grįšiu ir turiu laikyti tarptautinės teisės skolą pas Katuoką iki tol. Matau reikalavimuose, kad reikia rašto darbo prieš tai, gal galėtumėte pasakyti kaip man sužinot, koks jis? Bandžiau rašyti jam el. paštu, bet jis nieko neatrašo. Skambinti bijau...aš jam. Ar man galėtų padėt katedros referentė?
Atsakyti
QUOTE(Tauriel @ 2014 09 27, 07:39)
Sveikos, gal kas galit man patarti? Buvau susistabdžiusi studijas keletą metų, na vis dar esu, bet pavasarį jau grįšiu ir turiu laikyti tarptautinės teisės skolą pas Katuoką iki tol. Matau reikalavimuose, kad reikia rašto darbo prieš tai, gal galėtumėte pasakyti kaip man sužinot, koks jis? Bandžiau rašyti jam el. paštu, bet jis nieko neatrašo. Skambinti bijau...aš jam. Ar man galėtų padėt katedros referentė?

Manau reikėtų tikrai kreiptis į katedros referentę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi parduoti nebereikalingą Darbo teisės įstatymų sąvadą-žalią knygą? gal kam po valstybinio nebereikalinga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanusiukas @ 2014 09 26, 16:10)
Sveikos merginos ar laikėte kas egzaminą Tarptautinė žmogaus teisių apsauga?pas Gailiūtę?

Laikiau smile.gif labai gera dėstytoja, turiu omeny pažymių klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos gal kas prades si rudeni studijuoti papildomas studijas mru kaune, o gal yra jas baigusiu kokie atsiliepimai
Atsakyti
Laba diena smile.gif
gal kas turi Europos Sajungos materialines teises bei tarptautines privatines teises konspektus? smile.gif jeigu turite prasau persiuskite i yolly1986@gmail.com blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Labai reikia gero ATP komspekto,gal kas turi?
kselija eta.gmail.com
Atsakyti