Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

ar jau kas bandėte prisiregistruoti? man vis neleidžia? rašo, kad registruotis antroje rugpjūčio pusėje, bet jau tas rugpjūtis jau į pabaigą biggrin.gif reiks gal skambinti, kas ten atsitiko
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 08 22, 08:01)
ar jau kas bandėte prisiregistruoti? man vis neleidžia? rašo, kad registruotis antroje rugpjūčio pusėje, bet jau tas rugpjūtis jau į pabaigą  biggrin.gif  reiks gal skambinti, kas ten atsitiko

Aš jau. Jūs laukit. Dar, matyt, nesat duombazėn įvesta. Be to, vistiek dalykų rinktis dar neleidžia. Tik datos paskaitų yra. Taip kad ramiai.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 08 22, 09:01)
ar jau kas bandėte prisiregistruoti? man vis neleidžia? rašo, kad registruotis antroje rugpjūčio pusėje, bet jau tas rugpjūtis jau į pabaigą  biggrin.gif  reiks gal skambinti, kas ten atsitiko

Aš irgi šiandien jau prisiregistravau wink.gif
Bandykite wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marijcik @ 2014 08 24, 17:50)
Bandykite wink.gif  thumbup.gif

Ką studijuosit?
Atsakyti
QUOTE(marijcik @ 2014 08 24, 17:50)
Bandykite wink.gif  thumbup.gif

nu niekaip, tikriausiai, reikės paskambinti ir pasiaiškinti kame reikalas g.gif
Atsakyti
Labas,
gal kuri galėsite man atsakyti.
Įstojau į išlyginamąsias bakalauro studijas (po kolegijos). Dalykas - finansų ekonomika. Ištęstinės 2-ų metų studijos. Gal kuri iš Jūsų studijuojat tarkim nuo pernai metų ir galit papasakoti man koks panašiai būna grafikas. Ar paskaitos vyksta dienomis ar vakarais. Man aktualu sužinoti dabar, kadangi atostogauju ir pirmadienį grįžus į darbą po atostogų nežinosiu kaip elgtis (ar vėl prašyti atostogų ar bandyti tartis su vadovu kad mane išleistų vakarop kiek ankstėliau (jei paskaitos dažniausiai būna vakarais smile.gif ) Pagal kalendorių paskaitos prasidės jau rugsėjo 8 dieną, o grafiko dar nėra sad.gif
Jėtau kaip greit, o aš visai pamiršus ką reiškia studijuot smile.gif Studento suolą palikau prieš 11 metų smile.gif

Iš anksto AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na, kurios BTKmis4-02 bigsmile.gif ieškau būsimų grupiokių 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

jungiuos ir as i MRU studenciu bury - ieskau TEbis1-02 kurso grupioku biggrin.gif

arba gal kas studijavote praeitais metais 2 metu teises i6testines studijas bakalauro laipsniui po koleginiu studiju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 29 rugpjūčio 2014 - 08:25
QUOTE(gramaz @ 2014 08 26, 18:59)
Labas,
gal kuri galėsite man atsakyti.
Įstojau į išlyginamąsias bakalauro studijas (po kolegijos). Dalykas - finansų ekonomika. Ištęstinės 2-ų metų studijos. Gal kuri iš Jūsų studijuojat tarkim nuo pernai metų ir galit papasakoti man koks panašiai būna grafikas. Ar paskaitos vyksta dienomis ar vakarais. Man aktualu sužinoti dabar, kadangi atostogauju ir pirmadienį grįžus į darbą po atostogų nežinosiu kaip elgtis (ar vėl prašyti atostogų ar bandyti tartis su vadovu kad mane išleistų vakarop kiek ankstėliau (jei paskaitos dažniausiai būna vakarais smile.gif ) Pagal kalendorių paskaitos prasidės jau rugsėjo 8 dieną, o grafiko dar nėra sad.gif
Jėtau kaip greit, o aš visai pamiršus ką reiškia studijuot smile.gif Studento suolą palikau prieš 11 metų smile.gif

Iš anksto AČIŪ  4u.gif

Labas rytas wink.gif
As irgi tik siemet istojau cia pat, dar nieko nezinau smile.gif
Grafiko vis dar nera, keista...
Gal kas turite bet koios info? smile.gif
Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marijcik @ 2014 09 01, 07:32)
Labas rytas wink.gif
As irgi tik siemet istojau cia pat, dar nieko nezinau smile.gif
Grafiko vis dar nera, keista...
Gal kas turite bet koios info? smile.gif
Aciu wink.gif

Ar metodininkė neatsiuntė jokios informacijos? g.gif
Paskaitų pradžią Jūs galit matyti iš bendro studijų grafiko. Tikslus paskaitų tvarkaraštis pasirosys tik prieš pat pačias paskaitas. Pvz. Mano paskaitų pradžia -rugsėjo 15. Iki rugsėjo 10 turėčiau nė nesidomėti.
Susiraskit savo metodininkę ir nusiųskit užklausą detaliai informacijai. Į visus klausimus atsakys. Arba skambinkit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal čia yra užsilikusių CT mgistrančių ? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal cia yra is teises papildomu magistranturos studiju?ieskau mokslo draugiu!
Atsakyti