Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Plunksna8 @ 2014 11 22, 23:41)
Uzduoti liepe isprest..

Ir kaip sekasi? Nespėjus iki kito semestro, reikės seminarus lankyt
Atsakyti
Sveikos, ieskau padejejos buityje ir vaiku prieziuroje, labai tiktu didlauky gyvenanti studente, mes gyvenam kaiminystej. Jei idomu- kreipkites per az smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri esat laikiusi administracinio proceso teise pas Mikulska? zinau, kad ezaminas zodziu, bet daugiau nieko. gireztas jis? ar reikia labai jau placiai i tuos klausimus atskinet,kokie klausimai jum buvo?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi į Jūsų būrelį 4u.gif Studijas buvau sustabdžiusi ilgam laikui (5 metams), turiu kelias likusias skolas. Viena iš jų tarprtautinė teisė (viešoji) pas Katuoka. Kažkuri minėjo, kad kaupiamajam balui davė uždavinį išspręsti. Gavau tokį ir aš. Bėda tik, kad neturiu jokios medžiagos iš ko mokintis, gal galite pasidalinti? Galiu ir nusipirkti. Būčiau labai labai dėkinga.

Taip pat ruošiuosi Ir Teisės filosofijos egzaminui pas Arlauską... šiandien užklausiau ar galima būtų savo konspektais kažkiek naudotis egzamino metu smile.gif Laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2014 11 26, 14:09)
Sveikos merginos,
Jungiuosi į Jūsų būrelį 4u.gif  Studijas buvau sustabdžiusi ilgam laikui (5 metams),  turiu kelias likusias skolas. Viena iš jų tarprtautinė teisė (viešoji) pas Katuoka. Kažkuri minėjo, kad kaupiamajam balui davė uždavinį išspręsti. Gavau tokį ir aš.  Bėda tik, kad neturiu jokios medžiagos iš ko mokintis, gal galite pasidalinti? Galiu ir nusipirkti.  Būčiau labai labai dėkinga.

Taip pat  ruošiuosi Ir Teisės filosofijos egzaminui pas Arlauską... šiandien užklausiau ar galima būtų savo konspektais kažkiek naudotis egzamino metu smile.gif  Laukiu atsakymo.

Aš rašau iš 2006 vadapalo tarptautinės teisės vadovėlio, 2003 metų netiko, bent prieš 2 ar 3 metus ... aš kasmet uždavinį išsprendžiu, o egzo neišlaikau, kitais metais man vėl anuliuoja ir vėl viskas iš naujo biggrin.gif gi neveltui romeris yra mokymosi visą gyvenimą programos dalyvis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2014 11 26, 15:18)
Aš rašau iš 2006 vadapalo tarptautinės teisės vadovėlio, 2003 metų netiko, bent prieš 2 ar 3 metus ... aš kasmet uždavinį išsprendžiu,  o egzo neišlaikau,  kitais metais man vėl anuliuoja ir vėl viskas iš naujo biggrin.gif gi neveltui romeris yra mokymosi visą gyvenimą programos dalyvis  lotuliukas.gif

Dėkoju už atsakymą 4u.gif paskutiniu metu atsakymų iš dėstytojų negaunu apskritai doh.gif kažkokia nesamonė..
Atsakyti
QUOTE(mergina26 @ 2014 11 26, 16:05)
Dėkoju už atsakymą 4u.gif  paskutiniu metu atsakymų iš dėstytojų negaunu apskritai doh.gif  kažkokia nesamonė..

Na Katuoka tikrai labai užimtas ir neatsakinėja smile.gif
Atsakyti
Gal iš merginų kas nors laikė/perlaikinėjo egzaminą pas P e t k ų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 30 lapkričio 2014 - 00:37
Laba 4u.gif
Gal galite plačiau papasakoti apie bakalauro darbo gynimą? Kaip ten viskas vyksta? Kur laikote piniginę, mobilujį telefoną? ax.gif blush2.gif Atsiprašau už kvailus klausimus, bet 12.30 d. bakalurinio gynimas, kurio labai labai bijau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 09 gruodžio 2014 - 18:45
Laba diena,
Ruosiuosi eiti laikyti civilinio proceso teises egzamina pas I. Sulca. Gal kas nors galite pasidalinti konspektais ar patarti kur juos galima rasti 4u.gif
Taip pat nieko nezinau apie destytoja, ko jis reikalauja, kaip vertina. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas žinot, ar įmanoma pereiti iš neakiviazdinio į nuotolines?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Turiu jau nebereikalingus atspausdintus bei ranka rašytus teisės teorijos konspektus (iš kurių ruošiausi TT valstybiniam), spausdintus darbo teisės konspektus, spausdintą I. Vėgelės ES teisės vadovėlį (2011 metų), spausdintą MRU Darbo teisės vadovėlį (2008 metų) bei spausdintas ES sutarties ir SESV suvestines redakcijas. Viską norėčiau kam nors padovanoti, jeigu tik netingėtų iki manęs atvažiuoti pasiimti. Jeigu domina rašykit į AŽ. smile.gif
Atsakyti