QUOTE(Orma @ 2015 03 02, 14:55)
knygeleje ties egzaminu parasyta, kad rasto darbai it TVT galioja 3 metus.
O kodel egzamino neislaikai? Kiek kartu laikei?
šiemet išsprėsti uždaviniai galioja 3 metus, įskaityti praėjusiais metais, buvo negrįžtamai anuliuoti ... jau kaip mane užkniso tas univeras, nebegaliuuuuu ...
pirmą kartą tikrai gerai parašiau egzaminą, bet jis neįrašė pažymio, tai nebuvo kaip apeliaciją rašyti, antrą kartą jau tikrai neparašiau taip gerai, tai žinoma įrašė knygelėn. Taip llaikymas baigėsi, man su šituo dalyku košmaras nuo pat pradžių ... išsprendžiau uždavinį, užskaitė, parodžiau grupiokei, anoji lygiai taip pat išsprendė, tai mane apkaltino plagiatu ir anuliavo vertinimą, nors logiškai mąstant turėjo anuliuoti tik grupiokei, na bet čia juk teisės mokomės, pasirodo tvt uždavinių negalima niekam rodyti, kaip išsprendei, bet visi kiti jau įvertinti darbai yra viešai prieinami, nu žodžiu, nekenčiu šito univero vien dėl šitos išprotėjusios katedros su arogantišku ponu priešakyje
šiemet jau net neisiu ten, nes bijau, kad kantrybė trūks vieną kartą ....
pasiprašiau pratęsti akademines, tai pratęsė dar metams ir įspėjo, kad tai jau paskutinis kartas ... įstojau 2008 metais, per tą laiką tiek kartų keitėsi studijų tvarka, kad palauksiu rudenio, pažiūrėsim kas naujo bus sugalvota

gal bus parankesnis variantas, neturiu kada aš į seminarus važinėti ir šiaip nesąmonėmis jų užsiimti, kai kasmet viską keičia
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2015 03 11, 11:34)
Sveiki,
gal kas galite trumpam laikui paskolinti, išnuomoti ar parduoti S. Katuokos "Tarptautinės teisės šaltiniai", V.Vadapalo "Tarptautinė teisė" knygas?
FB grupėje mačiau pardavinėjant šitas