gal kas susiduret su destytoju Pa ve lu Rav lu se viciumi? Koks destytojas?
QUOTE(Kadija @ 2013 10 16, 10:38)
gal kas susiduret su destytoju Pa ve lu Rav lu se viciumi? Koks destytojas?
prasibėk per senas temas, tikrai apie jį buvo kalbėta ir ne kartą. Bus greičiau manau. Nes senųjų veteranių like jau nedaug, o naujokės dar neturėjo šito dalyko.
Man jis visai nepiktybinis pasirodė, tačiau reikia labia gerai bylas žinoti, nes pagrinde klausimai iš tų bylų. Ar turi tu jas? Persiųsčiau
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 10 15, 12:05)
Išsiunčiau

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 10 14, 15:22)
Sveikos
tylu čia, net senbuvės aprimusios, matyt visos išsilaikė egzaminus ir išsibėgiojo
Šiaip, gal kas man pagelbės
MRU biobliotekose nebera knygu, is kurių galėčiau ruošts baigiamiesiems, o tas gruodis jau ir visai čia pat
tai gal kas turi teisės teorijos knygas parduoti? ARBA teisės teorijos konspektus beigiamajam egzaminui? taip pat ieškau medžiagos administracinės teisės ir administracinio proceso baigiamajam egzaminui. SOS jei kas nors ka nors turit 

Šiaip, gal kas man pagelbės

Papildyta:
Sveikos merginos šiandien sužinojau kad jau prasideda konsultacijos dėl baigiamųjų egzaminų net silpna pasidarė. Laikysiu teisės teorijos egzaminą, nesuprantu kaip ir iš ko mokintis, pernai atrodo parašiau bet tik keturiems gal kas kuo galite pagelbėti būčiau labai dėkinga. P.S. ar jau reikia siųsti metodininkei prašymą dėl egzamino perlaikymo ?

QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 16, 13:20)
prasibėk per senas temas, tikrai apie jį buvo kalbėta ir ne kartą. Bus greičiau manau. Nes senųjų veteranių like jau nedaug, o naujokės dar neturėjo šito dalyko.
Man jis visai nepiktybinis pasirodė, tačiau reikia labia gerai bylas žinoti, nes pagrinde klausimai iš tų bylų. Ar turi tu jas? Persiųsčiau
laba. Bylos cia gal es mat? Jei taip gal ir man imestum? mru.anna86@inbox.lt
QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 16, 13:20)
siusk, neturiu, ir moodle medziaga imesk- nes man jis ne nuotoliniame

QUOTE(Zaneta4 @ 2013 10 16, 21:49)
Papildyta:
Sveikos merginos šiandien sužinojau kad jau prasideda konsultacijos dėl baigiamųjų egzaminų net silpna pasidarė. Laikysiu teisės teorijos egzaminą, nesuprantu kaip ir iš ko mokintis, pernai atrodo parašiau bet tik keturiems gal kas kuo galite pagelbėti būčiau labai dėkinga. P.S. ar jau reikia siųsti metodininkei prašymą dėl egzamino perlaikymo ?

O kur Jūs radot info apie egzaminų konsultacijas? Galima nuorodą? Prašymą jau manyčiau, kad tikrai galit siųsti, nes prašymus priima nuo spalio 1 d.

QUOTE(anna86 @ 2013 10 17, 06:00)
laba. Bylos cia gal es mat? Jei taip gal ir man imestum? mru.anna86@inbox.lt
tos pačios

QUOTE(Kadija @ 2013 10 17, 06:37)
ok

Mergaitės, labai reikia Konstitucinės teisės konspektų (kaip įteitų ir Lietuvos ir lyginamoji) Labai ačiū kas pasidalinat 
Papildyta:
gal galėtumėt pasidalinti?

Papildyta:
QUOTE(mamaEgle @ 2013 09 30, 21:37)

QUOTE(braske09 @ 2013 10 18, 14:30)
Mergaitės, labai reikia Konstitucinės teisės konspektų (kaip įteitų ir Lietuvos ir lyginamoji) Labai ačiū kas pasidalinat 
Papildyta:

Papildyta:

Galiu

QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 19, 00:04)
migliokas2@gmail.com ačiūūūūū