Papasokite, prasau, nuo ko geriau pradeti mokintis logika? Turiu abi dalis Jakimenko knygas ir Pleskaicio knyga. Ka geriau pirmiausia skaityt? I ka gilintis labiau, uzdaviniu sprendima ar teorija. Ar visuma?
Kaip jum buvo lebgviau?
Kaip jum buvo lebgviau?
QUOTE(anna86 @ 2013 10 24, 10:04)
Papasokite, prasau, nuo ko geriau pradeti mokintis logika? Turiu abi dalis Jakimenko knygas ir Pleskaicio knyga. Ka geriau pirmiausia skaityt? I ka gilintis labiau, uzdaviniu sprendima ar teorija. Ar visuma?
Kaip jum buvo lebgviau?
Kaip jum buvo lebgviau?
Kaip ilgametė logikos studentė

QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 24, 11:08)
Kaip ilgametė logikos studentė
, kuri pagaliau išlaikė logiką, galiu pasakyti, kad nuo uždavinių. O su jų sprendimais ir teoriją išmoksite. Nes skaityti tik toeriją be praktikos tai pražūtis
ir Plečkaičio knygą dėkit į šalį, nes jos skiriasi (ta prasme kaip mums kažkada aiškino Bubelis (nerealus dėstytojas) kad jos parašytos remiantis skirtingomis logikos mokyklomis ir todėl skiriasi žymėjimas, o tai įneša labia daug painiavos).

Aciu, man kaip tik ir einasi labiau spresti, nei teorija suprasti. Gal turite logikos uzdavinyna su atsakymais e varianta? Ar gal zinote kur ji rasti? Arba gal taip koki galetumete rekomenduoti?
Del pleckaicio knygos, pastebejau, kaz zymejimai kiti...
QUOTE(anna86 @ 2013 10 24, 12:09)
Aciu, man kaip tik ir einasi labiau spresti, nei teorija suprasti. Gal turite logikos uzdavinyna su atsakymais e varianta? Ar gal zinote kur ji rasti? Arba gal taip koki galetumete rekomenduoti?
Pažiūrėsiu ką naminiame kompe turiu, bet tik vakare

QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 24, 13:21)
Pažiūrėkite. nu pasispręsti daugiau užduočių, tačiau, kad turėčiau, kur pasitikslinti ar gerai sprendžiu.
QUOTE(anna86 @ 2013 10 24, 13:51)
Pažiūrėkite. nu pasispręsti daugiau užduočių, tačiau, kad turėčiau, kur pasitikslinti ar gerai sprendžiu.
MamaEgle, jei rastum kokiu logikos uzdaviniu gal galetum ir man permesti, buciau labai dekinga

QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 10 25, 18:46)
MamaEgle, jei rastum kokiu logikos uzdaviniu gal galetum ir man permesti, buciau labai dekinga
jooratuke@gmail.com

Išsiunčiau

Sveikos,
gal kam teko susidurt su G.u.t.a.u.s.k.u.? Gal galit pasakyt ar grieztai vertina, kokie klausimai buna?
gal kam teko susidurt su G.u.t.a.u.s.k.u.? Gal galit pasakyt ar grieztai vertina, kokie klausimai buna?

Aciu mamaEgle
Kada planuojat laikyti? turiu knyga uzdaviniu. Atsiust?
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 10 25, 19:46)
jooratuke@gmail.com

Kada planuojat laikyti? turiu knyga uzdaviniu. Atsiust?
QUOTE(Zaneta4 @ 2013 10 16, 20:49)
Papildyta:
Sveikos merginos šiandien sužinojau kad jau prasideda konsultacijos dėl baigiamųjų egzaminų net silpna pasidarė. Laikysiu teisės teorijos egzaminą, nesuprantu kaip ir iš ko mokintis, pernai atrodo parašiau bet tik keturiems gal kas kuo galite pagelbėti būčiau labai dėkinga. P.S. ar jau reikia siųsti metodininkei prašymą dėl egzamino perlaikymo ?
Sveikos merginos šiandien sužinojau kad jau prasideda konsultacijos dėl baigiamųjų egzaminų net silpna pasidarė. Laikysiu teisės teorijos egzaminą, nesuprantu kaip ir iš ko mokintis, pernai atrodo parašiau bet tik keturiems gal kas kuo galite pagelbėti būčiau labai dėkinga. P.S. ar jau reikia siųsti metodininkei prašymą dėl egzamino perlaikymo ?

Sveika, as zinojau kad prasymus reikia iki 16d pateikti ir sumoketi mokesti, tai as ta jau seniai padariau, bet va konsultacija jau viena praziopsojau, tai dabar eisiu 11.16d. man likes tik TT, tai kiek zinau minejo jog egz planuoja apie grupdzio viduri, bet teks laukti konsultacijos gal tiksliau pasakys..gal?? o tu gal buvai pirmoje k-joje, gal yr kokiu naujienu ir apskritai ka nors daugiau zinai??
QUOTE(Braskyte 77 @ 2013 10 26, 19:45)
Sveika, as zinojau kad prasymus reikia iki 16d pateikti ir sumoketi mokesti,
spalio 16 ar lapkričio 16?