Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

QUOTE(Liepune @ 2013 06 20, 10:36)
prieš porą dienų bandžiau skambinti, bet nepavyko(nekėlė/buvo užimta).dabar kažkaip mečiau tą reikalą- manau, kad jokios įtakos niekam nepadarysiu, o kantrybę jau išsiugdžiau per tas porą savaičių laukimo lotuliukas.gif

kelis kart per dieną patikrinu sistemoje, na, ir čia akį vis užmetu laukiu, kol kas nors iš Žvėryno parašys, kad JAU SULAUKĖ ŽINIŲ!

na taip, jie patys nezino kas kada pasikeis, kas koki kysi dar netycia gal atnes smile.gif
o jus Birutej kazkur pradzioje buvot ? Kiek pamenu pirmam desimtuke .

dar idomu mamyte kur rase kad pateko, ji pamate saviv. psl. ar kazkaip dar papildomai informavo
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 09:40)
na taip, jie patys nezino kas kada pasikeis, kas koki kysi dar netycia gal atnes smile.gif
o jus Birutej kazkur pradzioje buvot ?  Kiek pamenu pirmam desimtuke .

dar idomu mamyte kur rase kad pateko, ji pamate saviv. psl. ar kazkaip dar papildomai informavo

Jo, paskutinėj lentelėj, kurią turiu išsisaugojus, Birutėj buvom 10-i.

O dėl informavimo, manau, informuos tinkamai- jau tikrai nenorės skandalų vien dėl to, kad kažkas pranešimo negavo.bet to, tai oficialiai ir savivaldybės pranešimuose įrašyta - informuos el.paštu ar SMS žinute.
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 06 20, 09:38)
skambinau is karto po Ingakalnio zinios i darzeli, sake, sarasu neturi.....
as kazkodel nemanau, kad grupe jau suformuota....blogiausia, kad neturiu pavaduotojos telefono, o vyresnelis sirgo, tai aplamai ziniu mazai is darzelio...
is tikruju jeigu atsitiktu taip, kad nepapultume (jeigu mus permestu i darzelio grupe), kelciau didele didele audra. zinau, kad ne as viena tokia esu, bet nenormalu, kai vienais metais vaiko nepriima, nes jis per mazas, kitais - nes per didelis.....juk jei pernai priiminejo 2010 gimimo vaikus, tai siemet turi pradeti nuo 2011......bet va kazkodel pradejo nuo 2012  g.gif

Aš manau, kad jūsų nepermes, nes ir pas mus buvo iškraipę duomenis, bet vėliau atsatė. O kai skambinau kažkokiai poniai į savvaldybę, tai sakė, kad visi 2011 gimimo turi patekti į lopšelinę grupę.
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2013 06 20, 09:40)

Jinai berods minejo, kad pranesima el.pastu gavo g.gif

Man zinot kas idomu pasidare, o nuo kada pradet skaiciuot tas 5 darbo dienas, duotas dokumemntu forminimui darzeliuose g.gif jei savivaldybe psl parase, kad yra priskirtas darzelis, bet tuo paciu metu, darzelis dar neturi nei info, nei sarasu, kaip tada tvarkytis tuos dokumentus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 20 birželio 2013 - 08:44
QUOTE(vaiciuke @ 2013 06 20, 08:38)
skambinau is karto po Ingakalnio zinios i darzeli, sake, sarasu neturi.....
as kazkodel nemanau, kad grupe jau suformuota....blogiausia, kad neturiu pavaduotojos telefono, o vyresnelis sirgo, tai aplamai ziniu mazai is darzelio...
is tikruju jeigu atsitiktu taip, kad nepapultume (jeigu mus permestu i darzelio grupe), kelciau didele didele audra. zinau, kad ne as viena tokia esu, bet nenormalu, kai vienais metais vaiko nepriima, nes jis per mazas, kitais - nes per didelis.....juk jei pernai priiminejo 2010 gimimo vaikus, tai siemet turi pradeti nuo 2011......bet va kazkodel pradejo nuo 2012  g.gif

Butinai reikia dometis drinks_cheers.gif . as manau, kad 2012 metu gali buti pirmi tik jei turi daugiau prioritetu. Jei grupe formuojama 1,5-3 metai tai visi vaikai, kurie atitinka tuos metus eina i viena sarasa ir tada issidelioja pagal prioritetus. Registracijos vieta, broliai-seserys, uzrasymo laikas nu gal dar seimos pajamos (nors nezinau) Bet jau logiskai mastant Jus tikrai anksciau uzraset.
O beje gal zinot kaip tie prioritetai deliojasi? Daleiskim, jei vieno vaiko registracija tam rojone, o kito vaiko ar brolis lanko ar dar kazka, bet jis ten neregistruotas, kuris eina pirmesnis? Kuris prioritetas svarbesnis?
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 20, 09:44)
Jinai berods minejo, kad pranesima el.pastu gavo g.gif

Man zinot kas idomu pasidare, o nuo kada pradet skaiciuot tas 5 darbo dienas, duotas dokumemntu forminimui darzeliuose g.gif jei savivaldybe psl parase, kad yra priskirtas darzelis, bet tuo paciu metu, darzelis dar neturi nei info, nei sarasu, kaip tada tvarkytis tuos dokumentus g.gif

Aš pvz negavau jokios žinios iš savivaldybės, tik sistemoje parašyta. Todėl galvoju, kad jie viską sutvarkys iki ilgojo savaitgalio, o siuntinės jau po švenčių.
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2013 06 20, 09:24)
O ar realiai buna abi aukletojos? Kiek esu kalbejus su lankanciu lopsiukus mamomis, tai aukletojos keiciasi pagal grafika, bet vienu metu buna viena aukletoja ir auklyte://// gal ne visuose darzeliuose taip, bet tikrai kai kur situacija tokia.

Taip ir yra,buna viena aukletoja ir seimininkute smile.gif .Vienu metu abi aukletojos nebuna.

QUOTE(Liepune @ 2013 06 20, 09:36)
kelis kart per dieną patikrinu sistemoje, na, ir čia akį vis užmetu laukiu, kol kas nors iš Žvėryno parašys, kad JAU SULAUKĖ ŽINIŲ!

As vat laukiu i Zveryna,tai tyla schmoll.gif
Atsakyti
Jei lanko brolis/sese, taciau darzelis nepriskirtas pagal gyvenama vieta (vaikas neregistruotas), tai pirmenybe negalioja!

QUOTE(Karlina @ 2013 06 20, 08:48)
Butinai reikia dometis drinks_cheers.gif . as manau, kad 2012 metu gali buti pirmi tik jei turi daugiau prioritetu. Jei grupe formuojama 1,5-3 metai tai visi vaikai, kurie atitinka tuos metus eina i viena sarasa ir tada issidelioja pagal prioritetus. Registracijos vieta, broliai-seserys, uzrasymo laikas nu gal dar seimos pajamos (nors nezinau) Bet jau logiskai mastant Jus tikrai anksciau uzraset.
O beje gal zinot kaip tie prioritetai deliojasi? Daleiskim, jei vieno vaiko registracija tam rojone, o kito vaiko ar brolis lanko ar dar kazka, bet jis ten neregistruotas, kuris eina pirmesnis? Kuris prioritetas svarbesnis?

Atsakyti
turbut pradejo skirstyti nuo vakariniu rajonu
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2013 06 20, 09:03)
as kiek zinau, jeigu vyresnis vaikas tik nuo rugsejo pateks i darzeli, tai mazasis prioriteto neturi. nes brolis/sese turi buti lankantis darzeli sarasu sudarymo diena.

man irgi taip sakė, kai kažkada skambinau į savivaldybę. Bet aš guodžiu save, kad pamelavo. biggrin.gif

QUOTE(missg @ 2013 06 20, 10:10)
Jei lanko brolis/sese, taciau darzelis nepriskirtas pagal gyvenama vieta (vaikas neregistruotas), tai pirmenybe negalioja!

Ar tikrai? g.gif Aš taip suprantu pirmumas yra vaikams pagal gyvenamąją vietą + brolis/sesė, tada už jų rikiuojasi vaikai, kuriems darželis pagal adresą nepriklauso, bet yra brolis/sesė, o jau tada už jų stovi nei broliai/sesės, nei pagal adresą. Na čia pavyzdys su šiomis dviejomis lengvatomis. Dar daugiavaikiai turbūt turi pirmumą didesnį, ane?
Atsakyti
Ar yra laukiančiųjų į Gintarėlį ir gavusių patvirtinimus apie priėmimą? Kiek teko girdėti tai lopšiukų priiminės dvi grupes, o 3-4 metų vaikučių papuls vos 7... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daugtaskis @ 2013 06 20, 10:15)
Ar yra laukiančiųjų į Gintarėlį ir gavusių patvirtinimus apie priėmimą? Kiek teko girdėti tai lopšiukų priiminės dvi grupes, o 3-4 metų vaikučių papuls vos 7... sad.gif

Laukiam ir mes į Gintarėlį. Bent jau į 3-4 metų grupę nesitikiu, kad papuls, nes net jei priimtų dvi pilnas grupes, maniškė buvo 80-ta kažkur biggrin.gif Skaičiau Gintarėlio temoj, kad priešmokyklinę lyg iškelia į mokyklą. Gal tai reiškia, kad didins kažkokių grupių?
Atsakyti