Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 6

Skambinau pasiteirauti kelintas mano vaikas dabar eileje, tai nesako, nes eile dar kis, kol nesudarytas galutinis sarasas. o jau galutinai galutinai bus sudarytas liepos 1-15 dienomis (tame tarpe). dabar dar tipo labai nedaug grupiu sudaryta. tikiu, kad Lazdynu darzeliuose grupes kelios suformuotos, nes is viso Vilniaus ten ir berods centre yra maziausios eiles, o visur kitur laukia simtai vaiku.

Gal kas nors zino kiek vaiku priims i gandriuka, ta prasme, bus 1 ar 2 lopselinuku grupes? telefonu pasake, kad negali atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazas_debeselis: 20 birželio 2013 - 09:26
QUOTE(1rma @ 2013 06 20, 10:15)
man irgi taip sakė, kai kažkada skambinau į savivaldybę. Bet aš guodžiu save, kad pamelavo. biggrin.gif

Man ir taip sakė prisiskambinus konsultantams, tačiau aš reg. laišku paklausimą į svivaldybę parašiau ir man atrašė, kad turės pirmenybę jau formuojant pirmines eiles smile.gif tai aš tuo tikiu, nes po to kiek bendravau su raštą ruošusia darbuotoja, tai tikslesnę informaciją teikia nei konsultantės telefonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babija: 20 birželio 2013 - 09:26
QUOTE(daugtaskis @ 2013 06 20, 10:15)
Ar yra laukiančiųjų į Gintarėlį ir gavusių patvirtinimus apie priėmimą? Kiek teko girdėti tai lopšiukų priiminės dvi grupes, o 3-4 metų vaikučių papuls vos 7... sad.gif

mes i gintareli 3-4m eolej 72 buvom, tai be sancu, o sermuksnele 3-4m priims tik 2 vaikus.
Papildyta:
QUOTE(mazas_debeselis @ 2013 06 20, 10:23)
Skambinau pasiteirauti kelintas mano vaikas dabar eileje, tai nesako, nes eile dar kis, kol nesudarytas galutinis sarasas. o jau galutinai galutinai bus sudarytas liepos 1-15 dienomis (tame tarpe). dabar dar tipo labai nedaug grupiu sudaryta. tikiu, kad Lazdynu darzeliuose grupes kelios suformuotos, nes is viso Vilniaus ten ir berods centre yra maziausios eiles, o visur kitur laukia simtai vaiku.

Gal kas nors zino kiek vaiku priims i gandriuka, ta prasme, bus 1 ar 2 lopselinuku grupes? telefonu pasake, kad negali atsakyti

tai vel liepos 15d. jau bebe 1d, isprotet galima doh.gif
Atsakyti
mes 18-liktos eilej esam, bet kas iš to..kaip del papildomų grupių formavimų tai irgi nelabai kas aisku, pati darzelio direktore nieko tiksliai nesake ji ir dabar neivardija tikslaus priimamu vaiku skaiciaus, tik sake kad galvoja ivairius variantus, o savivaldybeje sake, kad darzeliuose bus imanoma atlaisvinti kokias nors patalpas is karto bus formuojamos naujos grupes..nors netikiu, kad ivyks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
as skambinau direktoriui Petroniui, jis sake, kad iki liepos 1 d. eiles bus suformuotos ir tevai informuoti. Is pradziu buvo kazkokiu klaidu, kurias taise ir negalejo formuoti grupiu, dabar jau formuoja, tad viskas vyks greiciau. Be to, jei dazeliams yra pasakyta, kad jie gaus sarasus po Joniniu (kazkuri mamyte sake), tai manau, kad iki kitos savaites pabaigos tikrai turime gauti pranesimus (jei patenkame)...
Atsakyti
QUOTE(mazas_debeselis @ 2013 06 20, 10:23)

Sveiki, direktorė sakė, jog šiemet bus 2 lopšelinukų grupės po 18-20 vaikučių. Mes t.p laukiam į gandriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, darzeliai jau gavo pranesimus, kad yra formuojamos grupes ir sarasus matys kaip ir tevai per sistema thumbup.gif Taip pat parasyta, kad tevai jau gauna pranesimus is savivaldybes apie patekima i darzeli smile.gif Tai gal kam pasiseks dar ir iki Joniniu suzinot ar patenka.
Atsakyti
QUOTE(anastzen @ 2013 06 20, 10:41)
Sveiki, direktorė sakė, jog šiemet bus 2 lopšelinukų grupės po 18-20 vaikučių. Mes t.p laukiam į gandriuką mirksiukas.gif

ooo, isi ziebe viltis tunelio gale smile.gif sekmes mum abiem tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 06 20, 10:58)
Na va, darzeliai jau gavo pranesimus, kad yra formuojamos grupes ir sarasus matys kaip ir tevai per sistema  thumbup.gif Taip pat parasyta, kad tevai jau gauna pranesimus is savivaldybes apie patekima i darzeli  smile.gif Tai gal kam pasiseks dar ir iki Joniniu suzinot ar patenka.

cia is kur tokia info? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vapsvute @ 2013 06 20, 09:43)
Aš manau, kad jūsų nepermes, nes ir pas mus buvo iškraipę duomenis, bet vėliau atsatė. O kai skambinau kažkokiai poniai į savvaldybę, tai sakė, kad visi 2011 gimimo turi patekti į lopšelinę grupę.

Tai va mes laukem visada i lopselio grupe 1,5-3. manajam rugseji bus 2 metai 7 men. Ingakalnio vaikuciui (jie jau gavo pranesima) rugseji bus 1,5 metu mazdaug. pagal viska turetume laukti i ta pacia grupe, nes mano ziniomis tik viena maziuku ir bus. ... taigi logikos cia ner...

QUOTE(cyplius @ 2013 06 20, 09:44)
Jinai berods minejo, kad pranesima el.pastu gavo g.gif

Man zinot kas idomu pasidare, o nuo kada pradet skaiciuot tas 5 darbo dienas, duotas dokumemntu forminimui darzeliuose g.gif jei savivaldybe psl parase, kad yra priskirtas darzelis, bet tuo paciu metu, darzelis dar neturi nei info, nei sarasu, kaip tada tvarkytis tuos dokumentus g.gif

tai kad ir Ingakalnis rase, kad paskambino i darzeli, pasake, kad savivaldybe patvirtino ju lankyma ir darzelis pasake, kad valio ateikit, tvakrysim dokumentus, nors patys sarasu neturi...

QUOTE(Karlina @ 2013 06 20, 09:48)
Butinai reikia dometis drinks_cheers.gif . as manau, kad 2012 metu gali buti pirmi tik jei turi daugiau prioritetu. Jei grupe formuojama 1,5-3 metai tai visi vaikai, kurie atitinka tuos metus eina i viena sarasa ir tada issidelioja pagal prioritetus. Registracijos vieta, broliai-seserys, uzrasymo laikas nu gal dar seimos pajamos (nors nezinau) Bet jau logiskai mastant Jus tikrai anksciau uzraset.

jeigu jokiu ziniu negausiu, pirmadieni sturmuosiu direktore, nors turbut nieko ji ir pati nezino....is tikruju juk 2012 metu vaikai uzrasyti metais veliau nei 2011, tai kaip jie gali atsidurti eiles pradzioj...niu niekaip smile.gif zodziu....matysim kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 06 20, 11:08)
cia is kur tokia info?  smile.gif

As dirbu darzelyje, tai maziau nei pries valanda i darzelio el. pasta gavom toki pranesima is savivaldybes svietimo skyriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 06 20, 11:58)
Na va, darzeliai jau gavo pranesimus, kad yra formuojamos grupes ir sarasus matys kaip ir tevai per sistema  thumbup.gif Taip pat parasyta, kad tevai jau gauna pranesimus is savivaldybes apie patekima i darzeli  smile.gif Tai gal kam pasiseks dar ir iki Joniniu suzinot ar patenka.

jei nepaslaptis tai cia koks darzelis, gal ne visi dar darzeliai gavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselisr: 20 birželio 2013 - 10:11