Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(z.lineta @ 2013 10 15, 01:08)
man ziauriai permusineja,ir is niekur nieko ir tik bisk pajudejus,kaip kada...bet siaip jokio kruvio,net truputi greitesnio ejimo negaliu pakelt,kalatojuos iskart,pas gydytoja po savaites...svoris puikiai lipa aukstyn,negaliu su tuo susitaikyti,nes visada liekna buvau....tuoj gydysiu depresija man atrodo:)))))

aš kaip ir sakiau širdies lašus pavartoju, kiek jie padeda nežinau biggrin.gif , pas kokį gyd eisit? dėl širdies ar pas endo? jooo, skaudi tema, tas svoris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 14 spalio 2013 - 23:43
QUOTE(xiuke @ 2013 10 15, 01:43)
aš kaip ir sakiau širdies lašus pavartoju, kiek jie padeda nežinau biggrin.gif , pas kokį gyd eisit? dėl širdies ar pas endo? jooo, skaudi tema, tas svoris doh.gif

eisiu as pas endo,ziuresiu ka sakys,paklausiu ar cia reik ir pas sirdies.o dar planuose turiu apsilankyt pas dietologa:)
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 10 15, 16:09)
eisiu as pas endo,ziuresiu ka sakys,paklausiu ar cia reik ir pas sirdies.o dar planuose turiu apsilankyt pas dietologa:)

Na su svoriu turbūt mums visoms problema, man nuo birželio iki dabar dar trys kg priaugo, jau nebežinau ir ką daryti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gatana74 @ 2013 10 16, 21:27)
Na su svoriu turbūt mums visoms problema, man nuo birželio iki dabar dar trys kg priaugo, jau nebežinau ir ką daryti. schmoll.gif

man nuo balandzio 20:)tai skaityk kad tau pasiseke:))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 10 17, 00:01)

Aš po gimdymo ir taip nemenka buvau, bet dar 15 kg dasidėjo...daugiausia susikaupę pilvo srityje. Kažkaip dietologai nežavi manęs, nieko naujo nepapadakos, ko nežinau, o dar jiems pinigus mokėk.
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 10 16, 22:01)

Menkas pasisekimas, nes jei imant nuo ligos pradžios tai per 10 mėn priaugau 8 kg, tuoj busiu kaip meškinas, jei ir toliau taip augs svoris. schmoll.gif
Atsakyti
O aš su svoriu neturiu jokių bėdų. Jų buvo iki tiroksino, o jį vartojant, jei tik žiūriu ką dedu į burną, viskas liuks. Mane ir gydytoja įspėjo, jei prisižiūrėsiu, svoris neaugs.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 18, 08:25)
O aš su svoriu neturiu jokių bėdų. Jų buvo iki tiroksino, o jį vartojant, jei tik žiūriu ką dedu į burną, viskas liuks. Mane ir gydytoja įspėjo, jei prisižiūrėsiu, svoris neaugs.

Vadinasi išvada viena, reikia žiurėti ką valgai ir svarbiausia kiek valgai. blink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,as irgi galiu pasakyti kad man svoris soktelejo,buvau lieknesne,o dabar ir pilvukas atsirado, klubu apimtis padidejo ir t.t.visos kostiumeliai kaba dabar spintoj nes negaliu nesioti. doh.gif O valgau as tikrai nedaug g.gif bet as dabar svarstau kad man greiciausiai ne tik tyroksinas prisidejo bet ir visi leidziami hormonai labaai padejo. Kol kas sakiau nieko nedarysiu o paskui jau nebezinau ko teks griebtis.
Del melyniu,hm kazkaip nepastebejau reikes idemiau stebeti ateityje 4u.gif
Na,o as vartoju vaistukus ir eisiu susitikiman ir ziuresiu ka sakys 4u.gif
grazaus savaitgaliuko visiems i visoms 4u.gif
Atsakyti
panos, kokius simptomus pajutot kad kreipėtės ir jums Hypo nustatė?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 19, 08:42)
panos, kokius simptomus pajutot kad kreipėtės ir jums Hypo nustatė?

Pirmiausia pajutau spaudima ar smaugima kakle(net nezinau kaip tiksliai apibudinti)toks nemalonus jausmas, ypac nakti.Nuotaikos nebuvimas,bendras kuno nuovargis,tiesiog nieko nesinori visada pavargusi,gan staigus svorio augimas na o kai pradejo sirdis "kalti" kreipiausi i endokrinologa.Kai pradejau vartoti tiroksina pasaulis nusvito naujom spalvom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 10 19, 11:29)
Pirmiausia pajutau spaudima ar smaugima kakle(net nezinau kaip tiksliai apibudinti)toks nemalonus jausmas, ypac nakti.Nuotaikos nebuvimas,bendras kuno nuovargis,tiesiog nieko nesinori visada pavargusi,gan staigus svorio augimas na o kai pradejo sirdis  "kalti" kreipiausi i endokrinologa.Kai pradejau vartoti tiroksina pasaulis nusvito naujom spalvom  biggrin.gif

svoris susitvarke?
Atsakyti