Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 19, 11:33)
svoris susitvarke?

Kovoju biggrin.gif sportuoju ziuriu ka dedu i burna tai tada stovi vietoj,bet jei tik kazkiek atsipalaiduoju doh.gif
Atsakyti
As jei prisiziuriu, tai netgi sugebu numesti keleta kg bigsmile.gif bet jei atsiplaiduoju, tai vel grizta i vieta doh.gif aisku dziaugiuosi, kad bent neauga , stabiliai laikosi ax.gif
Atsakyti
o sakykit autoimuninis tiroiditas tai čia tas pats kaip hipotireozė?
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2013 10 20, 17:48)
o sakykit autoimuninis tiroiditas tai čia tas pats kaip hipotireozė?

tiroidito paskeme hipotirozė, o priežastis autoimuninė liga..
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 20, 19:33)
tiroidito paskeme hipotirozė, o priežastis autoimuninė liga..

tieoitditas yra autoimunine liga, o hipotireoze gali buti del ivairiu priezasciu, o pas mus autoimuniniu ligu tyrimai labai silpni, priezastys lieka neaiski, beje kaip ir kitu autoimuniniu ligu
Atsakyti
labuka,
na va as vel pasivaidenu:)
po paskutinio baisaus tth(40) po 3men vartojimo po 100 tiroksino,dabar 3,66.tai kaip ir susitvarke,norma,bet kodel tada man sirdis sokineja,pulsas didelis,kruvio jokio nepakeliu?ar skydliauke suvare sirdi?dabar tiesiog gydyt sirdi?
Papildyta:
labuka,
na va as vel pasivaidenu:)
po paskutinio baisaus tth(40) po 3men vartojimo po 100 tiroksino,dabar 3,66.tai kaip ir susitvarke,norma,bet kodel tada man sirdis sokineja,pulsas didelis,kruvio jokio nepakeliu?ar skydliauke suvare sirdi?dabar tiesiog gydyt sirdi?
Atsakyti
Sunku ką pokomentuot, bet vartojant tiroksiną idealiausia kai TTH norma tarp 2 ir trijų. Jūsų TTH dar aukštas, tai gali įtakoti neigiamus potyrius. Tikrai labai rekomenduočiau pagerti Chronocard (tai žolinis preparatas) puikiai sutvarko pulsą, neįtakodamas spaudimo, daugelis kitų vaistų mušdami pulsą mažina ir spaudimą, o Chronocard ne.
Atsakyti
pasidariau siandien tyrimus, 31diena pas Sidlauska
Atsakyti
sveikos panos., vis paskaitineju as cia jusu pasisakymus smile.gif siandiena buvau pas Sidlaukas, TTH 2.15., tai sake yra per aukstas, bet norma tai apie 4 yra????(pas mane skydliauke visa isoperuota) tai kur cia dabar tiesos ieskoti??kas gali pakomentuoti???kiti hormonai normose., vasari TTH buvo 0.8., bet as lapkriti gimdziusi., gal del to itakojo kad TTH soktelejo???
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 10 24, 11:43)
pasidariau siandien tyrimus, 31diena pas Sidlauska

kaip tyrimai? aš senai bebuvau pas jį, gėda man eiti, bijau rodytis dėl svorio, pasakė tvarkykis, o aš... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 10 25, 01:00)
kaip tyrimai? aš senai bebuvau pas jį, gėda man eiti, bijau rodytis dėl svorio, pasakė tvarkykis, o aš... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tik po savaites suzinosiu... as ir veluoju pas ji apsilankyti, bet tik menesiuka...

kas lankotes Kaune laso gatveje pas ji, iki spalio 31 akcija kraujo tyrimui....
Atsakyti
Sveikos, merginos,
14% FT4, kiek cia gali buti skaiciais? Skambinausi gydytojui, buvo prastas rysys, tai tik spejau nugirsti procentus
Atsakyti