QUOTE(z.lineta @ 2013 10 31, 01:04)
bet nereiktu taip kategoriskai mums sakyti
pyk nepykus, bet apie storulius visada taip galvos...nedaėdęs, nesportuoja, apsileidęs, neprisižiūri...

, kadangi jau esu įstojusi į storulių gretas, suprantu ką tas reiškia...kūdiems žmonėms sunku suvokti, ką tenka patirti storuliui...

kažkam užtenka atsisakyti saldumynu, ar nebevalgyti nuo 18val. ir jis jau kūsta...bet deja mano atveju taip nėra, o ištisai gyventi galvojant apie maistą, ar pusbadžiu nematau prasmes, nes tas labai vargina, nieko kito nebegalvoji tik apie tai koks tu storas ir kaip į tave žiūri aplinkiniai, o aplinkiniai, oj nemėgsta storulių, pasišaipo...žodžiu sunku...
vis dažniau pamastau apie operaciją, nežinau pinigų nėra, bet surizikuočiau net pasimti paskolą, vien todėl, kad būčiau, tiksliau jausčiausi pilnavertė...

(ot išsiliejau

)
Papildyta:
QUOTE(piene_66 @ 2013 10 31, 14:14)
Oho kokia didele doze
Pirmiausia nereikia ieskot pasiteisinimu sau (pries save pacia)
man dar padeda tai, kad maitinu suneli...
tebūnie kaip sakote, nenoriu diskutuoti...ir save vėl teisinti, taip esu karve, apsiėdusi, stora ir beviltiška ir ką...taip pati
kalta, kad tokia esu...
Jums pasisekė, jei maitinant svoris krenta, o mano atveju jis tik kilo...o ir saldumynų poreikis buvo nesveikas, nežinau kodėl...
( čia šiaip iš pasakojimų: va žinau vieną pažįstamą, kuri maitino pirmagymį ir labai kūdo, pasakodavo, kaip ji džiaugiasi motinyste, kokia ji supermama, viską spėjanti ir pan...o kai vieną gražią dieną pratrūko, paaiškėjo, kad moteriškei taip sunku, pirmagimis, pastoviai ant papo kūdikis, nieko buityje nepasidaro, net pavalgydavo tik vyrui grįžus iš darbų, va tu ir pasekmės-vos ne depresija, o tiek pasirodyt norėdavo, kad ji vos ne supermama

, juokas ima, juk mes visos supermamos vaikams

, tai kam vaidint kažką, jei net pavalgyti negalėdavo ale, o girtis va aš kokia kūda-patikdavo, bet kokia kaina?)
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2013 10 31, 15:19)
Niekas nieko durnelėm ir nelaiko. Tiesiog manau tokiu atveju būtina pilnai išsitirti sveikatą, nes iš oro svoris sveikam žmogui augti neturi. Mūsų ligos gydymas tiroksinu svorio neaugina, o priešingai turi padėt jį numesti ir jei taip nėra, vadinasi kažkas su organizmu netvarkoj.
man augo, bet tikrai tiroksinas padėjo sustabdyti tą augimą, pagerėjo savijauta...bet kodėl niekas nepasako, kaip tą medž apykaitą atstatyti? aš nėštumo metu turėjau gest diabetą, tai insulinas man labai padėjo...buvau svorio numetusi nemažai.
Dar turiu didelį vit D stoką, bet dabar vartoju lašiukus...gal kiek atsistatys...

o jis daug lemia taip pat...