Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(xiuke @ 2013 10 27, 23:34)
tai kiti, kas neturi tokios ligos, šaiposi, kad čia ne liga ir tiesiog reikia mažiau ėsti verysad.gif  žmonėms juk nesiaiškinsi kas kaip doh.gif  smile.gif

as turiu didziuli antsvori, sveriu virs 100kg, ir galiu tik pritart jums
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 10 27, 20:55)
tikrai taip, juokingai tie 6kg ant manęs, bet vistik savijauta geresnė buvo, dabar vėl...užburtas ratas, motyvacijos žiauriai trūksta...nesiplėsiu-skaudi tema... unsure.gif

tai gal cia ir yra ta priezastis kodel svoris nekrenta. 4u.gif motyvacija pats svarbiausias variklis. smile.gif

i svorio tema, siai dienai su hipofunkcija ir puse skydliaukes esu numetus 14kg. smile.gif per 5men., tad mergaites pavyks ir jums. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 10 28, 09:10)
tai gal cia ir yra ta priezastis kodel svoris nekrenta. 4u.gif motyvacija pats svarbiausias variklis. smile.gif

i svorio tema, siai dienai su hipofunkcija ir puse skydliaukes esu numetus 14kg. smile.gif per 5men., tad mergaites pavyks ir jums. 4u.gif  4u.gif

Kokiu budu pavyko numesti 14kg? Buciau pati laimingiausia numetusi tiek svorio blush2.gif Po gimdymo be jokiu pastangu buvau numetusi 10kg nuo savo pradinio svorio kiek sveriau pries nestuma. Visi gyre, kad labai graziai atrodau. Bet per pora men. tie 10 kg vel grizo doh.gif Dabar nevalgau nuo 17val., jauciu kad svoris po truputi krenta
Atsakyti
Laba,skaitau ir galvoju,nieko blogo nebus jei pasiteirausiu pas Jus visas.
As taippat geriu tiroksina 25mg.Nezinau ar sutapimas,ar yra kazkas kita,bet paklausiu,gal kuriom taippat yra taip kaip man.Jau kuris laikas jauciu viso kūno niežuli,lyg adatelemis per kuna kas durtu,dilgciotu.Galbut tai nuo vaistu?
kokiu laiku ji gerti yra reiksmes ryte?
Nuo ko tas niezulys? jau prisiskaiciau kad gali buti kepenys,cukralige.
Talona turiu pas gyd tik kitai savaitei
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2013 10 28, 11:29)
Kokiu budu pavyko numesti 14kg? Buciau pati laimingiausia numetusi tiek svorio blush2.gif  Po gimdymo be jokiu pastangu buvau numetusi 10kg nuo savo pradinio svorio kiek sveriau pries nestuma. Visi gyre, kad labai graziai atrodau. Bet per pora men. tie 10 kg vel grizo doh.gif Dabar nevalgau nuo 17val., jauciu kad svoris po truputi krenta

kaloriju skaiciavimas + delcios dieta. smile.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau Dr. Ozo laidą tai jis minėjo, kažkokį dietinį maisto papildą ašvagandą, kuris padeda lieknėti... Niekas negeriate?
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 10 27, 23:29)
reik sukurt tema,kustam su hipofunkcija:)nes kitose temose nesazininga su kitom lenktyniaut:)va butu tokia varyciau,jau brestu tam:)

pritariu 4u.gif thumbup.gif irgi vargstu su svoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetute @ 2013 10 28, 16:01)
Laba,skaitau ir galvoju,nieko blogo nebus jei pasiteirausiu pas Jus visas.
As taippat geriu tiroksina 25mg.

būtumėt nestuke.gif , sakyčiau išsitirkit dėl cholestazės 4u.gif , bet dabar neįsivaizduoju, gal alergija kokia, gal netgi šalčiui? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2013 10 28, 11:10)

man asmeniškai, tai tik vienas iš faktorių ...deja dasideda ir kiti...
Atsakyti
Pusryčių valgymas ir nevalgymas nuo 18 val išties daro stebuklus tik nelabai greitai pamatomus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 10 29, 13:16)
Pusryčių valgymas ir nevalgymas nuo 18 val išties daro stebuklus tik nelabai greitai pamatomus wink.gif

na man tas variantas nevalgyti nuo 18val netinka...nes miegoti einu apie 2val. nakties...tai kiek man žinoma 3val reikia būti nevalgius iki miego...man išvis ritmas išsiderinęs kažkoks, nemiga kamuoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 10 29, 18:27)
na man tas variantas nevalgyti nuo 18val netinka...nes miegoti einu apie 2val. nakties...tai kiek man žinoma 3val reikia būti nevalgius iki miego...man išvis ritmas išsiderinęs kažkoks, nemiga kamuoja... doh.gif

ai as dariau nevalgyma po 6,nepadejo,ir siaip visad ziurejau ka i burna dedu,ir dabar nedaug dedu,stebisi drauges kaip taip,nevalgau o storeju.viskas mergos,nuo siandien kudinuos.....sian kelniu savo dydzio niekur neradau,blogai blogai jauciuos.....

Kuri moka temas kurt?nors jei tai panasu kaip skelbima idet ,tai ir as moku:))))) na kiek eitu biedvotis i ta tema?verta kurt?smile.gif))))
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Per kiek laiko jums pradėjo vaistai veikti ax.gif .Jau menuo kaip geriu, bet .... na žinoma siek tiek pagerėjo, bet iki gero jautimosi dar toli gražu doh.gif .Geriu 150 mg ax.gif
Atsakyti