tikrai taip, juokingai tie 6kg ant manęs, bet vistik savijauta geresnė buvo, dabar vėl...užburtas ratas, motyvacijos žiauriai trūksta...nesiplėsiu-skaudi tema...
Kokiu budu pavyko numesti 14kg? Buciau pati laimingiausia numetusi tiek svorio Po gimdymo be jokiu pastangu buvau numetusi 10kg nuo savo pradinio svorio kiek sveriau pries nestuma. Visi gyre, kad labai graziai atrodau. Bet per pora men. tie 10 kg vel grizo Dabar nevalgau nuo 17val., jauciu kad svoris po truputi krenta
Laba,skaitau ir galvoju,nieko blogo nebus jei pasiteirausiu pas Jus visas. As taippat geriu tiroksina 25mg.Nezinau ar sutapimas,ar yra kazkas kita,bet paklausiu,gal kuriom taippat yra taip kaip man.Jau kuris laikas jauciu viso kūno niežuli,lyg adatelemis per kuna kas durtu,dilgciotu.Galbut tai nuo vaistu? kokiu laiku ji gerti yra reiksmes ryte? Nuo ko tas niezulys? jau prisiskaiciau kad gali buti kepenys,cukralige. Talona turiu pas gyd tik kitai savaitei
Kokiu budu pavyko numesti 14kg? Buciau pati laimingiausia numetusi tiek svorio Po gimdymo be jokiu pastangu buvau numetusi 10kg nuo savo pradinio svorio kiek sveriau pries nestuma. Visi gyre, kad labai graziai atrodau. Bet per pora men. tie 10 kg vel grizo Dabar nevalgau nuo 17val., jauciu kad svoris po truputi krenta
na man tas variantas nevalgyti nuo 18val netinka...nes miegoti einu apie 2val. nakties...tai kiek man žinoma 3val reikia būti nevalgius iki miego...man išvis ritmas išsiderinęs kažkoks, nemiga kamuoja...
na man tas variantas nevalgyti nuo 18val netinka...nes miegoti einu apie 2val. nakties...tai kiek man žinoma 3val reikia būti nevalgius iki miego...man išvis ritmas išsiderinęs kažkoks, nemiga kamuoja...
ai as dariau nevalgyma po 6,nepadejo,ir siaip visad ziurejau ka i burna dedu,ir dabar nedaug dedu,stebisi drauges kaip taip,nevalgau o storeju.viskas mergos,nuo siandien kudinuos.....sian kelniu savo dydzio niekur neradau,blogai blogai jauciuos.....
Kuri moka temas kurt?nors jei tai panasu kaip skelbima idet ,tai ir as moku:))))) na kiek eitu biedvotis i ta tema?verta kurt?))))
Sveikos Per kiek laiko jums pradėjo vaistai veikti .Jau menuo kaip geriu, bet .... na žinoma siek tiek pagerėjo, bet iki gero jautimosi dar toli gražu .Geriu 150 mg