QUOTE(bevardė @ 2013 12 17, 14:48)
O kokiu tikslu buvo daryti šie kraujo tyrimai. Ir kur čia tokia eilė pas endokrinologą? Šiaip nukrypimai nedideli ir gali būti, kad bus dar kartojami tyrimai, bet einama link šios diagnozės:
hiperparatiroidizmas
hiperparatiroidizmas
Ačiū, tyrimai buvo daryti, nes darė echoskopą, kurio rezultatas: ,,nežymūs difuziniai pakitimai skydliaukės parenchimoje. Padidėjusios dešiniosios viršutinės prieškydinės liaukutės po šio echoskopo endokrinologė (kuri pasitaikė nekokia) padarė dar kraujo tyrimą
Labutis, ar yra tokiu kurios geret tiroksina ir nustojot gert? Mane gyd nuramino kad gali but tik laikinai paskirtas gerti iki kol susitvarkys viskas i normas, bet ar tai tik nuraminimas ar tiesa?
QUOTE(Imgoolia @ 2013 12 19, 22:09)
Labutis, ar yra tokiu kurios geret tiroksina ir nustojot gert? Mane gyd nuramino kad gali but tik laikinai paskirtas gerti iki kol susitvarkys viskas i normas, bet ar tai tik nuraminimas ar tiesa?
Teoriskai taip, jei "viskas susitvarkys" kaip sako jums gyd. hormonu vartojima tabletese galima bet kada nutraukti.
QUOTE(Imgoolia @ 2013 12 19, 21:09)
Man gydytoja pasakė kad visą gyvenimą reikės gerti tiroksiną, ir kad skydliaukės veikla atsistato labai retai.
Man Šidlauskas sakė, kad nebūtinai visam laikui tiroksinas.
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 12 21, 20:32)
Man Šidlauskas sakė, kad nebūtinai visam laikui tiroksinas.
Man sakė tą patį. Turiu pusę skydliaukės.. Dabar reikia gerti tyroksiną, bet ateity Šidlauskas mano, kad nereikės.

Jei skydliaukė veikia ir pati kažkiek gamina tiroksino, tada vaostų gėrimas gali būti laikinas. Bet jei diagnozuoja autoimuninį tiroiditą, tai deja, vaistai visam gyvenimui

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 12 10, 18:25)
Del plaukuciu. Mano taip pat vasara buvo siaubingai isslinke. Profesore Bylaite rekomendavo pabandyti Thymuskin med sampuna. Nusipirkau as ir sampuna, ir losjona, kainuoja tikrai brangiai. Taciau dziaugiuosi, kad pinigai nenuejo veltui. Kazkoks stebuklas tas sampunas. Nustojo saujom slinkt plaukai, ataugo ten kur buvo pliki ploteliai, ir dabar daug ant galvos nauju plaukuciu.
Gal dar kas turite atsiliepimu apie thymuskina? as naudoju irgi nuo rugsejo menesio, jau beveik 4 menesius ir sampuna, ir geli, kokiu gydytoju neklausiu atsiliepimu teigiamu nera, nezino. Tiek pinigu, o rezultato jokio. Bet dar ir plaukus issausino tas sampunas, nei isgelbejo, tai ir issausino likusiuos, kadangi tokie sausi tai luzineja, visi plaukai nusiure. Kad ir kaukes ar aliejai situacijos negerina, nes sausina plauka nuo saknies, oda, o galiukai tai isvis tyliu.
QUOTE(dorota83 @ 2013 12 23, 20:07)
Gal dar kas turite atsiliepimu apie thymuskina? as naudoju irgi nuo rugsejo menesio, jau beveik 4 menesius ir sampuna, ir geli, kokiu gydytoju neklausiu atsiliepimu teigiamu nera, nezino. Tiek pinigu, o rezultato jokio. Bet dar ir plaukus issausino tas sampunas, nei isgelbejo, tai ir issausino likusiuos, kadangi tokie sausi tai luzineja, visi plaukai nusiure. Kad ir kaukes ar aliejai situacijos negerina, nes sausina plauka nuo saknies, oda, o galiukai tai isvis tyliu.
Keista girdeti, kad issausino, nes mano plaukai kaip buvo riebus, taip ir yra....Bet gal visiems skirtingai. Gal kita sampuna ir balzama netinkamus naudojate?
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 12 23, 21:11)
Keista girdeti, kad issausino, nes mano plaukai kaip buvo riebus, taip ir yra....Bet gal visiems skirtingai. Gal kita sampuna ir balzama netinkamus naudojate?
vat tame ir problema, kad butent nuo thymyskino. Kiekviena diena kaip parasyta naudoti isviso negalejau ant tiek sausina. O kiek Jus naudojote ir kada pastebejote kad padeda? Ar iskarto?
QUOTE(bevardė @ 2013 12 23, 09:37)
Jei skydliaukė veikia ir pati kažkiek gamina tiroksino, tada vaostų gėrimas gali būti laikinas. Bet jei diagnozuoja autoimuninį tiroiditą, tai deja, vaistai visam gyvenimui 

Tai todėl man gydytoja ir pasakė kad vaistai visam gyvenimui, pas mane autoimuninis tireoiditas ir vidutinio sunkumo hipotirozė, subkompensacija.