QUOTE(mylimuke @ 2013 08 13, 22:23)
Buvau porą kartų nuėjus, šiaip smagu, bet man tai kaip atsipalaidavimo pratimėliai po normalios treniruotės

bet tikiu, kad padeda, jeigu daug ir sąžiningai dirbt.
olialia
Na taip, po darbo tiesiai i kita " darba" + savaitgali i trenkes. Turejau tiksla ir jo siekiau, veliau seke dar didesnis treniruociu skaicius bei fizinis kruvis.
Papildyta:
Sveiki, Vakar taip isiterpaiu i tema neprisistaciusi, todel dabar prisistatysiu.... Salyginai as dabar save galiu laikyti sportuojancia namuose. Na, aktyvu gyvenimo buda ( sportas, sokiu trenkes, ilgu distanciju ejimas ir t.t.) pradejau gal pries kokius 18 metu, po to pora metu buvau viska apleidusi ir kaip buvau minejusi 2009 metais vel pradejau sportuoti, nes per darbus ir skanias bandeles darbe buvau apsiekusi kazkur 64 kg. Pries metus sporta teko palikti, nes laukiausi. Siai dienai pagal galimybes sportuoju namie.
Turiu parsisiuntusi ivairiu programu: Shaunt T - Insanity, Hip Hop ABS, Rockin' Body; JM - Body Revoliution, Zumba ir t.t.
Daugiau judu pagal Hip Hop Abs programa, buvau pradejusi JM, bet nelabai pavyksta saziningai daryti, nes mazulis viska pakoreguoja. Liko 2,5 kg , kad pasiekti priesnestumini svori arba 5 - 6 kg, kad pasiekti norima svori, koki turejau pries kelis metus.
Silpnoji vieta - pilvo raumenys, todel nebezinau kaip cia su juo kovoti reikia...