Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 35 tema

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 12, 23:19)
normalus mano svoris 57,5 siuo metu , o ugis 162 .Matot as visa gyvenima buvau apvalesne tokia , ne stora , bet stambesne .. ir dbr gal keista mane matyt kitokia ..
gal kazkiek virsutine dalis ir yra smarkiai apkudus , ant pilvuko turiu dar to riebalo .. ir kojos nera raumeningos .. viskas normos ribuose  4u.gif tik aplinkiniams kitaip atrodo .  doh.gif

karalinda, sakei, kad mes panasios, tai mano ugis yra 170 cm, svoris 58 - 59 kg. 4u.gif o kiek numetei nuo sporto pradzios? mes abi sportuojam 4 menesius g.gif as numeciau kazkur 6 - 7 kg, priklausomai nuo svarstykliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 13, 04:51)
karalinda, sakei, kad mes panasios, tai mano ugis yra 170 cm, svoris 58 - 59 kg.  4u.gif o kiek numetei nuo sporto pradzios? mes abi sportuojam 4 menesius g.gif as numeciau kazkur 6 - 7 kg, priklausomai nuo svarstykliu g.gif

Matai tu aukstesne gerokai uz mane . as tik 162 . O numeciau , +- 6kg .
labiausiai i aki krenta visiems mano veidas , ir kaklo srytis ,nes kaulai ryskeja .. Bet nemanau kad tai blogai , man labai krutine nukrito .. verysad.gif Dar nebuvau tokios mazos maciusi niekada pas saves verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 13, 08:16)
Matai tu aukstesne gerokai uz mane . as tik 162 . O numeciau , +- 6kg .
labiausiai i aki krenta visiems mano veidas , ir kaklo srytis ,nes kaulai ryskeja .. Bet nemanau kad tai blogai , man labai krutine nukrito ..  verysad.gif Dar nebuvau tokios mazos maciusi niekada pas saves  verysad.gif  doh.gif

Pas mane irgi papai nukrito, nuo vidutinio D, iki mažo C-didelio B. verysad.gif ir ant krūtinės net šonkauliai šviečiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 11, 11:47)
Senai nieko nebrasiau. Tai va, atradau super puper nepakartojama programa, negaliu patiket kad turiu raumenis, kuriuos jau galiu pamatyt biggrin.gif Chalean extreme. Kaifas, po koznos treniruotes vis labiau sau patinku biggrin.gif Ir pagaliau galiausiai pradejo pilvas lyst atgal i vidu smile.gif

Dar norėjau pasiklausti, kiek laiko sportuoji? Po kurio laiko pasimatė, kad pilvas pradėjo lysti atgal į vidų...? bigsmile.gif Super skamba biggrin.gif
Ir kiek kartų per savaitę sportuoji? Darai po vieną treniruotę?
Atsakyti
Turbo fire prasokinejau 3men, kaip iseidavo 3-4k per sav. ir nelabai kas pasikeite. Sita chalean extreme varau saziningai kas dien, nes nera labai varginancios tren, apie 30-35min. tai po menesio pasikeite pilvo ir ranku forma. ten pagal kalendoriu 2 laisvos dienos, tai as kaip kada , kartais viena nedarbo diena pasidarau , cia kaip vaikai leidzia. Dazniausiai darau kai uzmigdau hebra, arba jei pasiseka per pietus kai mazoji uzmiega namie.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 13, 12:53)
Turbo fire prasokinejau 3men, kaip iseidavo 3-4k per sav. ir nelabai kas pasikeite. Sita chalean extreme varau saziningai kas dien, nes nera labai varginancios tren, apie 30-35min. tai po menesio pasikeite pilvo ir ranku forma. ten pagal kalendoriu 2 laisvos dienos, tai as kaip kada , kartais viena nedarbo diena pasidarau , cia kaip vaikai leidzia. Dazniausiai darau kai uzmigdau hebra, arba jei pasiseka per pietus kai mazoji uzmiega namie.

Ačiū! 4u.gif
Reiks ir man pakeisti treniruotes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 12, 18:33)
Sveikos merginos , kaip sekas visoms ?? 4u.gif

As snd isikeliau i fb nauja foto .. oj kiek komentaru sulaukiau .. doh.gif kad esu per kuda , kad veidas kaulinis , paakiai idube .  verysad.gif Bet taip tikrai nera . Gal pustu zandu ir nebeturiu , bet jauciuosi normaliai . Nejau zmones taip sneka is pavydo ? Sveriu normaliai , tikrai ne per mazai .  Sporto nenoriu sustabdyti tikrai , ir nezadu .. Man noras vis labiau auga  bigsmile.gif
Snd ruosiuosi begimui , ir JM 6 pack .  bigsmile.gif

Sveiki, nesusilaikiau nepakomentavusi.
Jeigu komentuoja - vadinasi pavydi, nes patys neturi tiek vidines motyvacijos, kad pasiekti norima svori ir figura. smile.gif
Buvo laikai kai as sveriau 56 kg, tai mane jau distrofike vadino, nors ugis 164 kg....Siai dienia sveriu 62 kg, nes esu tik keli menesiai po gimdymo ir tai, kai kurie sako, kad jau " per kuda"...na, cia ju nuomone.
KaraLinda...lai komentuoja ka jie nori, o tu dziaukis savo pasiektais rezultatais, svarbiausia, kad pati sau patinki.........aiskuu, persistengit nereikia, bet jeigu viskas normos ( ugio/svorio) ribose, tada viskas saunu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 13, 12:53)

Parsisiunciau as ta programa, kad paziureti kas per vienas smile.gif , tai matau, kad ten reikia daug papildomu priemoniu....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 13, 07:54)
Pas mane irgi papai nukrito, nuo vidutinio D, iki mažo C-didelio B.  verysad.gif  ir ant krūtinės net šonkauliai šviečiasi  doh.gif

man irgi tiek sonkauliai siek tiek jau sviecia .. mano buvo didelis B kaip ir C beveik , dbr vis nesioju sensu B lemenukus , bet jose daug vietos lieka ... doh.gif
o va ant pilvo vis dar tas riebaliukas laikos , kai stoviu nieko , bet atsisedus , nemaza rinke dar pasideda , o su pilvu dirbu atrodo nemazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 08 13, 17:02)

Parsisiunciau as ta programa, kad paziureti kas per vienas smile.gif , tai matau, kad ten reikia daug papildomu priemoniu....

1.5kg as turejau. Nusipirkau tik 4kg (maximoi 2vnt 30lt), o didesnius pasiskolinau is vyro brolio surenkamus hantelius., tai daznai 4 ir 1.5 sudedu kartu ir naudoju i viena ranka.

Papildyta:
Ai ir dar ten aiskina kad nebutina tureti tu visokiu hanteliu, tureti viena dydi bet darant pratima is visu jegu itempti raumeni, nes, kaip jin sako, raumuo nezino kiek ten tu turi kilogramu, svarbu kaip stipriai jis yra suspaudziamas.(itempiamas-nzn kaip pavadinti) . Galima nebutinai hantelius naudoti, kozna pratima galima ir su gumom padaryti(kur rankenos ant gumos) ta guma irgi ar ne 17lt maxei kainuoja
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 13, 18:22)
man irgi tiek sonkauliai siek tiek jau sviecia .. mano buvo didelis B kaip ir C beveik , dbr vis nesioju sensu B lemenukus , bet jose daug vietos lieka ... doh.gif
o va ant pilvo vis dar tas riebaliukas laikos , kai stoviu nieko , bet atsisedus , nemaza rinke dar pasideda , o su pilvu dirbu atrodo nemazai  blush2.gif

jo... su pilvus ir pas mane, riiiinkė tokia biggrin.gif bet bėda žemiau bambos, neina ten sutraukt nieko unsure.gif
Atsakyti
O kalanetikos nebandet, sako l. vidinius riebalus degina...as i savo kalendoriu, vietoj tempimo treniruotes kalanetika darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2013 08 13, 20:23)
O kalanetikos nebandet, sako l. vidinius riebalus degina...as i savo kalendoriu, vietoj tempimo treniruotes kalanetika darysiu.

As 2009 metais gryzau i sportus po keliu metu pertraukos su kalanetika, tai rezultatai matesi po 3 menesiu, bet as dirbau, 5-6 kalanetikos tr. per savaite + kokia zumba/aerobika.
Kalanetika - geras dalykas, bet reikia saziningai dirbti, o ne laika stumti, reikia suimti raumenis kaip priklauso, tada ir matosi rezultatas.
Atsakyti