Įkraunama...
Įkraunama...

**Rokiškio, Utenos, Zarasų nuotakos**

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 28, 09:41)
Mes labai nenorim jokių bromų, tikiuosi ir nebus 4u.gif

Vieno ta labai laukiam ir labai norim, nes bus mano kaimo bajoru zmogeliukai paruose kazka idomaus, tetralisko, Nijole Ciruniene ten vadovauja paradui jei teko tokia girdeti thumbup.gif thumbup.gif tai vienintelio ir norim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 28, 11:44)
Vieno ta labai laukiam ir labai norim, nes bus mano kaimo bajoru zmogeliukai paruose kazka idomaus, tetralisko, Nijole Ciruniene ten vadovauja paradui jei teko tokia girdeti  thumbup.gif  thumbup.gif  tai vienintelio ir norim  wub.gif

Aha, lankiau choreografijos mokyklą, turėjau pas ją vaidybos pamokas tongue.gif
Na jei lauki tai kitas reikalas, va mes nelaukiam, ir taip mažai laiko turėsim, dar trūks tų bromų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, jungiuosi i jusu buri 4u.gif nes pacios vestuves bus netoli tu krastu - Ignalinoje, taciau daug paslaugu bus is Utenos, o ji man visai svetima smile.gif Todel bus idomu daug ka suzinosi, ar pasidalinti savo idejomis su jumis! Tikiuosi draugausim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anuga @ 2013 06 28, 11:54)
Sveikos, merginos, jungiuosi i jusu buri 4u.gif  nes pacios vestuves bus netoli tu krastu - Ignalinoje, taciau daug paslaugu bus is Utenos, o ji man visai svetima smile.gif Todel bus idomu daug ka suzinosi, ar pasidalinti savo idejomis su jumis! Tikiuosi draugausim  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif
Plačiau papasakok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 28, 09:48)
Aha, lankiau choreografijos mokyklą, turėjau pas ją vaidybos pamokas tongue.gif 
Na jei lauki tai kitas reikalas, va mes nelaukiam, ir taip mažai laiko turėsim, dar trūks tų bromų biggrin.gif

thumbup.gif visoms ta pati beda - laikas
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 28, 12:45)
thumbup.gif  visoms ta pati beda - laikas

Bet mes taip ir strategavom, pas mus CMB 14val, bažnyčia 15val, nenorėjom anksčiau, nes aš noriu vestuvių rytą atsikelt, niekur neskubėt, išgert su mama kavos, lėtai, kaip mes mėgstam, puodelį gert valandą ax.gif ir tik tada tvarkytis jau viską, tai va taip ir susidėliojom, o sodyboj turim pasirodyt 19val smile.gif
Atsakyti
Mes daug kartų visiems akcentavom, kad jokių bromų.... bet gi būna žmonių... negirdi.
Norėjom viską taip sudėlioti, kad nebūtų lėkimo. Todėl bažnyčia antroje dienos pusėje. Šventinis vakaras 19.30val. Tik kadangi bažnyčia ne savam mieste, tai kelionė pirmyn, atgal atima laiko....
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 28, 09:15)
Sveika 4u.gif
Plačiau papasakok 4u.gif

Visu pirma, as dar tik kitu metu nuotaika ax.gif tai man dar skubeti nera labai kur rolleyes.gif Taciau siuo metu gyvename ne Lietuvoje ir planuojame grizti tik viena karta pries vestuves, todel planavimas nera toks lengvas ir paprastas, kaip jaunosioms Lietuvoje wink.gif
Taigi... Musu planuojamos vestuves ivyks kitu metu rugpjucio menesi Ignalinos raj., Vidiskiu dvare ir Paluses baznyteleje (turbut dauguma zinot). Sveciu planuojame +-50 zmoniu. Vestuves bus su nakvyne + kitos dienos pusryciai smile.gif O po to, kaip Dievas duos rolleyes.gif
Vestuviu vizija turiu, bet dar nezinau kaip ja pavadinti, ar tradicinemis, ar ne. Turesim 4 poras pabroliu, tik dabar suku galva, ar tureti pusiau tradicinius pirslius, ar vedeja su liudininkais g.gif Vietoj tradiciniu muzikantu, turesime country stiliaus grupe, nes man noresi patrypti ir pagal liaudiska muzika ta diena.. Po to DJ! Bandysiu derinti 2 nesuderinamus dalykus smile.gif Kol kas tiek...
Papildyta:
Merginos, gal turit atsiliepimu apie visaziste is Utenos Birute Pajediene? Gal zinot, ar ji sutinka atvaziuoti i vieta daryti makiazo? Mastau jos paslaugomis pasinaudoti TA diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 28, 10:47)
Bet mes taip ir strategavom, pas mus CMB 14val, bažnyčia 15val, nenorėjom anksčiau, nes aš noriu vestuvių rytą atsikelt, niekur neskubėt, išgert su mama kavos, lėtai, kaip mes mėgstam, puodelį gert valandą ax.gif  ir tik tada tvarkytis jau viską, tai va taip ir susidėliojom, o sodyboj turim pasirodyt 19val smile.gif

EIK TU SAU !!!!
pas mus viskas taip pat lotuliukas.gif
14 CMB, 15 baznycia i sodyba ant 19 drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Romanete @ 2013 06 28, 11:11)
Mes daug kartų visiems akcentavom, kad jokių bromų.... bet gi būna žmonių... negirdi.
Norėjom viską taip sudėlioti, kad nebūtų lėkimo. Todėl bažnyčia antroje dienos pusėje. Šventinis vakaras 19.30val. Tik kadangi bažnyčia ne savam mieste, tai kelionė pirmyn, atgal atima laiko....

As tai stipriai nepykstu irnesakyk.gif
Nes ir pati tokia esu, ko nenoriu to ir negirdziu brunette.gif
15 min bromui, dienos nesugadins 4u.gif
Atsakyti
Maldiva, čia tai geras, vienodi grafikai thumbup.gif
Nepatinka man ir iš idėjos bromas, kadangi pas mus nebus nei stalo užsėdimo persirengus, nei piršlių korimo, tai man ir bromas visai nepageidautinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 28, 13:04)
Maldiva, čia tai geras, vienodi grafikai thumbup.gif
Nepatinka man ir iš idėjos bromas, kadangi pas mus nebus nei stalo užsėdimo persirengus, nei piršlių korimo, tai man ir bromas visai nepageidautinas ax.gif

O zinai mes kai daveme pareiskimus, ta priemeja sake kad sitas laikas geriausias, na kaip ten geriausias, bet dauguma pora teiraujasi pirma butent sio, 4u.gif
Atsakyti
O kas makiažą rokisškyje daro? smile.gif
Atsakyti