Įkraunama...
Įkraunama...

**Rokiškio, Utenos, Zarasų nuotakos**

Kaip cia pasakius....jau vien kad be poru ir be pirsliu, nebe tradicines... ax.gif
Bet siaip visko bus 4u.gif
[/quote]

Mums kaip tik norėjosi su poromis... bigsmile.gif Tik va kad nebeturim daug iš ko renkasi. Kai dauguma draugų ir giminių senai sukūrę šeimas. Piršlių ir visokių karti, karti, tai nepageidaujame savo šventėje. Bet šiaip kiekvienos vestuvės tai šventė dviejų žmonių, jie kokių nori, tokios ir būna. 4u.gif Nebent išimtinais atvejais, kai tėvai, kelia vaikams balių. Tada norai jaunųjų lieka neišgirsti...Bet šiaip laikais retai gal taip bebūna...
Turėsit jau tikrai grandiozines vestuves. O kiek aukštų tortas žada būti? Šitiekai svečių? ax.gif
Atsakyti
[quote=Romanete,2013 06 26, 14:45]
Kaip cia pasakius....jau vien kad be poru ir be pirsliu, nebe tradicines... ax.gif
Bet siaip visko bus 4u.gif
[/quote]
Mums kaip tik norėjosi su poromis... bigsmile.gif Tik va kad nebeturim daug iš ko renkasi. Kai dauguma draugų ir giminių senai sukūrę šeimas. Piršlių ir visokių karti, karti, tai nepageidaujame savo šventėje. Bet šiaip kiekvienos vestuvės tai šventė dviejų žmonių, jie kokių nori, tokios ir būna. 4u.gif Nebent išimtinais atvejais, kai tėvai, kelia vaikams balių. Tada norai jaunųjų lieka neišgirsti...Bet šiaip laikais retai gal taip bebūna...
Turėsit jau tikrai grandiozines vestuves. O kiek aukštų tortas žada būti? Šitiekai svečių? ax.gif
[/quote]
Na vestuves, baliu keliame patys, tevai kad ir kaip nori prisideti prie to ar ano, neleidziame, gyvename, dirbame uzsienyje, tikri galime leisti sau didele svente be tevu paramos, torta rinko mano brangiausias,del manes galetu isvis jo nebuti, bet kaipgi vestuves be torto doh.gif as isvis nemegstu saldumynu, niekada ju nevalgau, po teisybeje man jie net smirdi jei galima taip issireiksti blush2.gif 15kg bus 6 aukstu, ka padarys ir kas gausis, tas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
Na vestuves, baliu keliame patys, tevai kad ir kaip nori prisideti prie to ar ano, neleidziame, gyvename, dirbame uzsienyje, tikri galime leisti sau didele svente be tevu paramos, torta rinko mano brangiausias,del manes galetu isvis jo nebuti, bet kaipgi vestuves be torto doh.gif as isvis nemegstu saldumynu, niekada ju nevalgau, po teisybeje man jie net smirdi jei galima taip issireiksti blush2.gif 15kg bus 6 aukstu, ka padarys ir kas gausis, tas bus gerai 4u.gif
[/quote]

Turetu ispudingai atrodyti, 15kg. tortas. bigsmile.gif Jau pas mus pagal zmoniu skaiciu nusimato gan nemazas... 7-8kg. triaukstis.... O pas jus tai is vis..... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Romanete,2013 06 26, 15:50]
[/quote]
[/quote]

Turetu ispudingai atrodyti, 15kg. tortas. bigsmile.gif Jau pas mus pagal zmoniu skaiciu nusimato gan nemazas... 7-8kg. triaukstis.... O pas jus tai is vis..... 4u.gif
[/quote]
Nzn...as nemanau kad padarys ko praseme smile.gif
Atsakyti
Oho Maldiva, ir žmonių skaičius didelis, tai ir tortas atitinkamas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek gramų torto skaičiuojasi vienam žmogui? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2013 06 26, 22:22)
Kiek gramų torto skaičiuojasi vienam žmogui? essen.gif

Aš kai klausiau blažinėj ir Sadauskienės, tai sakė jie niekad nematuoja gramais, sako kilogramais tortus gamina ir viskas, gali užsakyt 3kg, gali užsakyt 5kg ir t.t. g.gif Tai pas mus neaišku kiek gausis žmogui, bet jei imant tą jau vestuvinį tortą tai žmogui plius minus gaunasi apie 180g smile.gif
Atsakyti
Na skaiciuoja 150-180g zmogui , bus sociai ir tikrai dar liks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2013 06 26, 22:40)
Na skaiciuoja 150-180g zmogui , bus sociai ir tikrai dar liks  thumbup.gif

O, įsipaišom į normas thumbup.gif
Vakar susipirkom jau degtinę ir alų, alkoholiui dedam pliusą vestuvinių darbų sąraše thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 27, 05:09)
O, įsipaišom į normas thumbup.gif
Vakar susipirkom jau degtinę ir alų, alkoholiui dedam pliusą vestuvinių darbų sąraše thumbup.gif

O tai cia jau labai didelis pliusas drinks_cheers.gif

Mes ir manau jau uzbaigia si reikala, sampana dar gal kiek reikes, g.gif
Nenoriu dienos metu tureti stipruju gerimu, gal kaip nors prasisuksime tik su sampanu g.gif

As vakar darbe suspauzdinau vestuvini laikrastuka doh.gif
atilosusi atgal popierius nesiau i masina , dabar reiks ieskoti kazkur pirkt dideli segtuva, kad suristi, susegti juos tvarkingai 4u.gif
Atsakyti
Maldiva, kaip supratau, kadangi pas jus netradicinės vestuvės, tai nebus ir piršlių, visas atrakcijas ir žaidimus pati galvoji ir organizuoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 06 27, 06:10)
Maldiva, kaip supratau, kadangi pas jus netradicinės vestuvės, tai nebus ir piršlių, visas atrakcijas ir žaidimus pati galvoji ir organizuoji? smile.gif

Ir taip ir ne blush2.gif
Turiu saunuole liudininke ji daug planuoja, organizuoja, net nelabai ka ir zinau , staigmena bus wub.gif
Bet tokius projektus kaip laikrastukas, medaliai komendantams, diplomai pasirupinome mes . smile.gif
Atsakyti