QUOTE(missg @ 2013 06 26, 10:17)
Oi, gal 39 tik...pradzioj skambinausi i Pilaituka, tai sakydavo, kad apskritai 1 vaika tepriims, veliau tas skaicius isaugo iki 4:)))))))
4 neguodzia... ech, pastate nauja poliklinika o juk galejo darzeliui skirti lesas, jau i poliklinika galima ir nuvaziuot kur, ir juk pilna mazu sveikatos centru, o cia dbr sedek namie ir valgyk kruopas su vaiku, ir viskas tik del darzelio...
Ar kas nors jau patekot į gupes nuo 1 iki 2 metų?
Mes dar vis laukiam

Musu darzelyje jau prieme 29 lopselinukus, liko 9 laisvos vietos, ojojoj kaip baisu ir neramu darosi

QUOTE(s@mi @ 2013 06 26, 10:44)
Merginos, o is kur jus tuos skaicius imat, pvz, kad pateko 29, liko 9 laisvos vietos?
Man darzelio direktore viska pasako

QUOTE(zmonike82 @ 2013 06 26, 10:19)
Gal kas laukia i Lazdyny Riesuteli arba Spragtuka? Idomu ar jau turi sarasus, nes sistemoje tai dar nieko nera.....
Del situ konkreciai nieko nezinau, bet Lazdynai tikrai jau traukiami po truputi i sarasus: pranesimus gavo pakalnute, obelele, lyg dar kazkoks darzelis....bandykit skambint del sarasu i darzeli
QUOTE(Agatka @ 2013 06 26, 10:19)
krc nesamone... gaunas taip, kad klaida padariau kad atgaivinau senaji prasyma, geriau jau buciau anais metais palikus nauja su visais pilaites darzais
o juk tada 2010 metais prasyma priimdavo tik tie darzai,kurie priskirti gatvei...
ir mane siutas ima, kodel nueme pirmuma studentams dienininkams, jokios logikos

ir mane siutas ima, kodel nueme pirmuma studentams dienininkams, jokios logikos
o kuom skiriasi studentai dieniniu skyriaus nuo dirbanciu pilna diena

QUOTE(Dezdemona* @ 2013 06 26, 09:29)
Gal yra pakliuvusiu i Geniuku kalve/mazyli/drevinuka?
Mes jau prie lankanciu Geniuku kalveje,grupe nykstukai(n).........ka reiskia tas n?

QUOTE(oka78 @ 2013 06 26, 11:12)
Mes jau prie lankanciu Geniuku kalveje,grupe nykstukai(n).........ka reiskia tas n?
gal dar negalutinai,nes i pasta niekas neraso dar.

pas mus irgi yra ta n...kazkaip net nepaklausiau direktores, ka ji reiskia....