Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 7

Kas per nesamone vilnius.lt psl prisijungus?

Pas jus ten visas irgi viska pakeite????

Nebezinau kur ziuret doh.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2013 06 26, 10:16)
idomu, cia kazkada buvo diskusija apie data 2013.07.01, ar tie kurie pateko irgi buvo rasyta ta data ar kurie pateko yra ir tie kuriem rase 2013.09.01?

sveiki, pagaliau ir mums jau siandien parasyta kad priimta thumbup.gif , tik irgi nesupratau mes raseme nuo 2013.09.01 , o dabar data yra kad nuo 2013.07.01, ka tai reiskia ? ar mums butinai reikia pradeti eit nuo 07.01? ir ne visada tema seku,parasykite kuo tuoliau daryti ar skambinti i darzeli ar i savivaldybe?
Atsakyti
Aha, svetainės struktūra pasikeitė ir pasapudus amno darželis nerodo visiškai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrik @ 2013 06 26, 11:17)
Aha, svetainės struktūra pasikeitė ir pasapudus amno darželis nerodo visiškai nieko  g.gif

Ne struktura sedetu ir keistu, o grupes geriau saziningai sudarinetu doh.gif
Atsakyti
Aha, svetainės struktūra pasikeitė ir pasapudus amno darželis nerodo visiškai nieko  g.gif

man ryte rode, poto nieko o dabar jau parasyta kad vaikas jau priimtas, tai gal kazka dare.
Atsakyti
QUOTE(chingi @ 2013 06 26, 11:14)
sveiki, pagaliau ir mums jau siandien parasyta kad priimta  thumbup.gif  , tik irgi nesupratau mes raseme nuo 2013.09.01 , o  dabar data yra kad nuo 2013.07.01, ka tai reiskia ? ar mums butinai reikia pradeti eit nuo 07.01? ir ne visada  tema seku,parasykite kuo tuoliau daryti ar skambinti i darzeli ar i savivaldybe?

I savivaldybe geriau neskambinti lotuliukas.gif ten moteriskes subalamutins tik lotuliukas.gif skambinkit i darzeli ir eikit sutarties pasirasyti, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2013 06 26, 11:13)
Kas per nesamone vilnius.lt psl prisijungus?

Pas jus ten visas irgi viska pakeite????

Nebezinau kur ziuret doh.gif  help.gif  help.gif  help.gif

pasikeite ir man, bet paspaudus ant darzelio viska rodo

QUOTE(chingi @ 2013 06 26, 11:14)
sveiki, pagaliau ir mums jau siandien parasyta kad priimta  thumbup.gif  , tik irgi nesupratau mes raseme nuo 2013.09.01 , o  dabar data yra kad nuo 2013.07.01, ka tai reiskia ? ar mums butinai reikia pradeti eit nuo 07.01? ir ne visada  tema seku,parasykite kuo tuoliau daryti ar skambinti i darzeli ar i savivaldybe?

skambinkit i darzeli, galit nueiti pasirasyti patvirtinima, kad tirkai lankysit. dokumentus nunesit ir sutarti pasirasysit, kai gausit pranesima is savivaldybes

as tokiais atvejais griztu atgal ir vel spaudziu ant darzelio. man taip visada jungiasi: pirmas kartas buna tuscias smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas laukiate i Ruta darzeli Zirmunuose?
Atsakyti
Na man dabar keliskart reikėjo spaudinėt, kol pradėjo rodyt. Gaila kad vėl tą patį... Aš irgi pagalvojau, kad geriau dirbtų tai kas reikalinga, o ne gražintų svetainę biggrin.gif aš laukiu į 1-2 m.
Atsakyti
O iki kokios dienos bus formuojamos grupės?
Iki kada žada rašuti ir skambinti tėveliams kuriems jau katrybė ant ribos gossip.gif
Radau štai tokia info ir manau kad iki 06.28 busime kai ant adatų
„Tačiau birželio mėnesį, kai sistema skirstys vaikus į naujai suformuotas grupes, vaikui patekus į darželį, iš kitų eilių jis bus išbraukiamas“, – priduria Dž. Dagys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 26 birželio 2013 - 10:39
"Gabijėle" turi sąrašus. Mes nepatekom. Buvom be prioritetų, prašymas paduotas 2011-04-14. Kas po mūsų gali būti ramus. 4u.gif Lopšelis priima 14 vaikučių, turi sąrašą 17.
4u.gif
Vilnius.lt rodo "sudaromos grupės"... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 26 birželio 2013 - 10:42
Pajudėjo Žirmūnai
Šiandien ir aš radau jau savo du pupulius prie lankančiųsmile.gif darzželis Žirniukas Zuikučių ir Pelėdžiukų grupės:)
Atsakyti