Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(KittyKitty @ 2013 10 23, 10:58)
buvo ne tik judrumo, bet ir kiekio problema, judrumas, beje, nebuvo toks jau ir  blogas. Žilaitienė skyrė Tamoxifeną, vyras gėrė pusmetį, labai blogai nuo jo jautėsi, priešingai nei dauguma, bet ištvėrė, ir ką- antrą kartą gyvenime buvo normospermija.

gal gali parasyt, koks buvo kiekis pries geriant Tamoxifena? blush2.gif
Ar galima be pertraukos gert Tamoxifena visus 6men.? g.gif Maniskis bus kaip geria tris men., jam Zilaitiene nesake, kad po triju men.daryt pertrauka, bet skaicius esu, kad reik daryt pertrauka g.gif

Dabar pastebejau, kad vyro turtas nebeisbega taip greitai is manes g.gif Gal pagerejo jis kiek, ar nepriklauso visa tai? ax.gif Jau kaip ir turetu eit kartot spermograma, bet kaip as bijau vel nusivilt verysad.gif Maniskis pats pasisiule keliaut i akupunktura bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 10 23, 13:28)
gal gali parasyt, koks buvo kiekis pries geriant Tamoxifena?  blush2.gif
Ar galima be pertraukos gert Tamoxifena visus 6men.?  g.gif  Maniskis bus kaip geria tris men., jam Zilaitiene nesake, kad po triju men.daryt pertrauka, bet skaicius esu, kad reik daryt pertrauka  g.gif
Dabar pastebejau, kad vyro turtas nebeisbega taip greitai is manes  g.gif  Gal pagerejo jis kiek, ar nepriklauso visa tai?  ax.gif  Jau kaip ir turetu eit kartot spermograma, bet kaip as bijau vel nusivilt  verysad.gif  Maniskis pats pasisiule keliaut i akupunktura  bigsmile.gif

sperma skysteja todel normalu kad ji isbega... aiksu gal dar priklauso nuo to ar tau vaisingos dienos, man per vaisingas beveik neisbega, matyt gleives pasiurbia kazkiek g.gif bet siaip logiskai galvojant suskysteja todel atsistojus normalu kad po kiek laiko isbega...
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 10 23, 12:34)
sperma skysteja todel normalu kad ji isbega...

aiksu gal dar priklauso nuo to ar tau vaisingos dienos, man per vaisingas beveik neisbega, matyt gleives pasiurbia kazkiek  g.gif bet siaip logiskai galvojant suskysteja todel atsistojus normalu kad po kiek laiko isbega...

Ta as puikiai suprantu ax.gif

bet kiek save stebiu planavymo metu, tai budavo po myliuko is kart visa slapia budavau, pastoviai. Dabar skirtumas tikrai yra g.gif O gal tiesiog pas ji kiekis turto sumazejo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Shpokinycia~: 23 spalio 2013 - 13:39
Dabar pastebejau, kad vyro turtas nebeisbega taip greitai is manes  g.gif  Gal pagerejo jis kiek, ar nepriklauso visa tai?  ax.gif  Jau kaip ir turetu eit kartot spermograma, bet kaip as bijau vel nusivilt  verysad.gif  Maniskis pats pasisiule keliaut i akupunktura  bigsmile.gif

Gal didesnis kiekis ir tu jau ji pastebi. Nes siaip ji ir turi suskystet per 20-30minuciu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 10 23, 12:44)
Gal didesnis kiekis ir tu jau ji pastebi. Nes siaip ji ir turi suskystet per 20-30minuciu.

kaip butu gerai ax.gif
Atsakyti

Ką jūs manytumėt apie švitinimusis? Mobilius telefonus kišenėse, pastovų kompiuterio laikymą ant pilvo? Aš tikrai patyliukais manau, kad viskas nuo to... banned2.gif
[/quote]

AstriaiTolydi, del to svitinimo - neitiketina, taciau mano vyras dirba tokia specialybe, kuri nesusijusi su PC, t.y. tik grizes namo kiek pasedi, apsitvarko reikalus, kartais nesusiadro net valanda prie PC per diena. Nedirba sedimo darbo ar per daug stovimo, nesiojasi teledona, zinoma, bet tos spinduliacijos kaip ir mazai..
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 10 23, 13:03)
Jei pirmasis IVF pavyks tuomet gal greitai ir būsiu  nestuke.gif  nes, deja, tik šis kelias mum belikęs, kuriuo jau ir žengiam  4u.gif

sėkmės 4u.gif

gal gali parasyt, koks buvo kiekis pries geriant Tamoxifena?  blush2.gif
Ar galima be pertraukos gert Tamoxifena visus 6men.?  g.gif  Maniskis bus kaip geria tris men., jam Zilaitiene nesake, kad po triju men.daryt pertrauka, bet skaicius esu, kad reik daryt pertrauka

Buvo apie 13mln/ml, po tamoxio buvo apie 21.

gėrė be pertraukos 6 mėn. daugiau nenorėčiau unsure.gif Labai blogai veikė, 'kirto per nervus', vyras vaikščiojo kaip su nuolatiniu PMS ir klimaksu viename doh.gif Pykomės, nesupratau, kas su juo darosi, kol prišilo, kad gali būti nuo tamoxio. Pats paskui suprato, sako, aš nesuprantu, kas man yra, kaip nesavas, su nervais negerai. Baigė gerti tamoxi ir vėl viskas buvo gerai. kaip suprantu, toks šalutinis poveikis gana retas, kiek klausinėjau forume, niekam taip nebuvo. Bet tas vaistas skritas moterims nuo krūties vėžio gydyti, matyt, sumalė jam hormonus, nes labai bloga reakcija buvo..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 10 24, 09:35)
sėkmės 4u.gif
Buvo apie 13mln/ml, po tamoxio buvo apie 21.

gėrė be pertraukos 6 mėn. daugiau nenorėčiau unsure.gif  Labai blogai veikė, 'kirto per nervus', vyras vaikščiojo kaip su nuolatiniu PMS ir klimaksu viename doh.gif  Pykomės, nesupratau, kas su juo darosi, kol prišilo, kad gali būti nuo tamoxio. Pats paskui suprato, sako, aš nesuprantu, kas man yra, kaip nesavas, su nervais negerai. Baigė gerti tamoxi ir vėl viskas buvo gerai. kaip suprantu, toks šalutinis poveikis gana retas, kiek klausinėjau forume,  niekam taip nebuvo. Bet tas vaistas skritas moterims nuo krūties vėžio gydyti, matyt, sumalė jam hormonus, nes labai bloga reakcija buvo..

tai pas jus dar neblogas kiekis buvo ax.gif mums jauciu is 2mln/ml nesitiket nieko gero verysad.gif Normospermijos nedatrauksim.

Maniskiui irgi uzplaukia doh.gif , bet kazin ar cia Tamoxifenas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 10 23, 14:38)
Ta as puikiai suprantu ax.gif 

bet kiek save stebiu planavymo metu, tai budavo po myliuko is kart visa slapia budavau, pastoviai. Dabar skirtumas tikrai yra  g.gif  O gal tiesiog pas ji kiekis turto sumazejo  unsure.gif

as ir visa slapia dazniausiai bunu... bet matyt todel kad spermograma darant 5 ml, o mylintis dar susimaiso su gleivem musu tai dar daugiau tu mililitru gaunasi blush2.gif cia taip buitiskai gal pasakysiu: ejakuliacija jei ivyksta tai jei tuo metu jis giliai tada giliau ir nueina, o jei judesys atgal gal tada daugiau ir slapios liekam? g.gif skaiciau net patarimus norint pastoti, tai patariama tik vyrui baigus iskart istraukti jam, nebedaryti jokiu judesiu, ir stenktis jam leisti ten kuo giliau biggrin.gif na cia visokie liaudiski patarimai bet irgi manau tiesos yra kazkiek kaip ta kelia spermiukams trumpinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki

vis paskaitau kaip ir daugelis bet vis neparasau turim beda kaip ir visos nera leliuko g.gif jau kokie metai o gal jau 2 eina na nesakyciau kad visus tuos metus ll saziningai dirbom bet seip nesisaugom dabar jau dirbam dienas gaudom ir tt
Ovuliacijos testai pukus temp matuoju faziu skirtumai ryskus o men kaip laikrodukas o leliuku nera.

galvoju vyra patirineti nlb jis laimingas tuo klausimu kaip ir visi ko gero.
Tai koks butu jusu patarimas veiksmas Kaune kur eiti ko prasyti kokios kainos.
beje viena vaikiuka turim pries 10 metu gavos is pirmo ciklo o dabar matyt pasenom o taip sese ar brolio norisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 10 24, 15:21)

yra dar ir kitas logiskas paaiskinimas, ne O metu kaklelis uzdaras ir to paskoje viskas isbega greit atgal, o O metu kaklelis siek tiek prasiveria ir todel viskas patenka gilyn ten kur reikia, todel ir maziau isbega. Viskas cia gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyle @ 2013 10 24, 16:23)
4u.gif sveiki

vis paskaitau kaip ir daugelis bet vis neparasau turim beda kaip ir visos nera leliuko  g.gif jau kokie metai o gal jau 2 eina na nesakyciau kad visus tuos metus ll saziningai dirbom bet seip nesisaugom dabar jau dirbam dienas gaudom ir tt
Ovuliacijos testai pukus temp matuoju faziu skirtumai ryskus o men kaip laikrodukas o leliuku nera.

galvoju vyra patirineti nlb jis laimingas tuo klausimu kaip ir visi ko gero.
Tai koks butu jusu patarimas veiksmas Kaune kur eiti ko prasyti kokios kainos.
beje viena vaikiuka turim pries 10 metu gavos is pirmo ciklo o dabar matyt pasenom o taip sese ar brolio norisi  unsure.gif

Jei Kaune , tai gali istirti VK kauno filiale arba Motinos ir vaiko klinikoj.
Kainos apie simta lt +- priklauso nuo tyrimo mirksiukas.gif

O vyra kuo greiciau tirk . Mes irgi panasiai mastem , kol prisiruosem . Turim du vaikus naturaliai pagamintus , o trecio tik ivf pagalba susilaukem , nes MB turtas pasirodo labai suprastejo verysad.gif
Atsakyti