Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 31, 23:03)
Mums dave palata, tai kaip suprantu visai normaliai ax.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif tai labai normalu tada, nes kai darem grybo g., tai salygos buvo tikrai netokios palankios biggrin.gif
Atsakyti
labas visiems, na va po 6 metu kartu ir mes nusprendeme issitirti, nors vaiku neplanavome, bet ir nesisaugojom stipriai... nusprendem istirti vyra ir zinia pribloske tiek mane tiek ji, nustate azoospermija, viska istyre, anatomiskai viskas gerai, tik kazkodel negamina vaisingos spermos...prirase vitaminu, dar patys uzsipirkome, sake pasidaryti spermograma po 3menesiu...zinios liudnos, nelb as tikiuosi stebuklingo pagerejimo, nors sako buna, kad staiga pradeda gaminti, pats daktaas sake, kad gali negaminti laikinai nuo dedelio streso, koks mums ir buvo 4menesius...ar kazkas susidure su azoospermija mergaites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna99: 02 lapkričio 2013 - 11:47
liekna99, pries kelis puslapius kaip tik buvo "susiburusios" su azoospermija susidurusios, paskaityk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna99 @ 2013 11 02, 12:44)
labas visiems, na va po 6 metu kartu ir mes nusprendeme issitirti, nors vaiku neplanavome, bet ir nesisaugojom stipriai... nusprendem istirti vyra ir zinia pribloske tiek mane tiek ji, nustate azoospermija, viska istyre, anatomiskai viskas gerai, tik kazkodel negamina vaisingos spermos...prirase vitaminu, dar patys uzsipirkome, sake pasidaryti spermograma po 3menesiu...zinios liudnos, nelb as tikiuosi stebuklingo pagerejimo, nors sako buna, kad staiga pradeda gaminti, pats daktaas sake, kad gali negaminti laikinai nuo dedelio streso, koks mums ir buvo 4menesius...ar kazkas susidure su azoospermija mergaites?

Sveikute,

mes susidureme. Spalio men nustate visiska azoospermija..irgi cia parasiau (prisijungiau prie merginu 35 psl). Pas jus gal bent keli buvo..pas mus visiskas 0. Pinigus net grazino. Net neaisku, nuo ko gydyti, nes viskas kaip ir normoje. Laikykimes viltimi, kad kai kurioms pasiseke, ir , gal stebuklas, gal kas, susilauke vaikeliu..Siaip, jei netyre kariotipo, galit issitirti, arba paskutine mada - tas Y chromosomos tyrimas. Nors as, skaitinedama cia, pasidariau isvada, kad ta azoospermija is visa neaisku, nuo ko buna. Jei ne genetika, ir ne vaikysteje persirgta kiaulyte, azoospermijos priezastis lieka nenustatoma..Laikykites! Ir sekmes paieskose.
Atsakyti
bet gal todel ir nepagydoma, kad priezastis nenustatoma... unsure.gif vis man noris rast priezasti ir ja radus tada galima kazka ir galvot del tolimesniu veiksmu.. g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Turejo maniskis mini konsultacija pas akupunkturista. g.gif Ka pirma kart padare, tai paciupino pulsa. Paprase, kad jis liezuvi parodytu ir nustate, kad pas ji organizme rugsciu padideje ir su inkstais bedos unsure.gif Atseit nuo to spermos kokybe prasta? Galimas variantas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Shpokinycia~: 04 lapkričio 2013 - 20:33
QUOTE(Novia @ 2013 11 04, 20:30)
bet gal todel ir nepagydoma, kad priezastis nenustatoma...  unsure.gif vis man noris rast priezasti ir ja radus tada galima kazka ir galvot del tolimesniu veiksmu..  g.gif

Aha, Novia, patikek, kaip norisi rasti priezasti..Bet, zinok, dabar verciu info ivairiomis kalbomis, tiek rusu, tiek anglu, bet tiek uzsienio saliu, tiek LT siuo jautriu vyryu azoospermijos klausimu panasiai raso..tiksliau, aisku, kad niekas neaisku..
Atsakyti
Laba diena, as labai trumpam prisijungiau, reikia jusu patarimo.
Buvom su vyru pasidaryti tyrimus, atskaymai lyg ir nelabai dziuginantys, kas labiausiai neramina tai judrumas, parasysiu skaicius, gal kuri susidurus ir galetumete pakomentuoti, nes kol neapsilanke pas urologa neina susikaupti.
Tu pirmuju geruju judrumas 21% kaip reikia bent 40% kad butu norma
nejudrus 51% likes skaicius judrus, bet nepamenu to termino medicininio.Labai labai laukiu patarimo.

O sakykit, mano paparasta ginekologe cia nelabai ka patars ane, man didziausias klausimas ar ta judruma galima kiek pagerinti, cinkus selenus geria jau senai ir taip, neruko, beveik negeriantis vyras. Kazkaip zeme slenka is po koju, eisiu pati su tuo tyrimu pas urologa, tik neissirenku kur ir pas ka.
Planuojam jau lygiai metai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2013 11 05, 10:47)
O sakykit, mano paparasta ginekologe cia nelabai ka patars ane, man didziausias klausimas ar ta judruma galima kiek pagerinti, cinkus selenus geria jau senai ir taip, neruko.

Mums judrumą labai pagerino geriamas l-karnitinas ir daug seleno turintys bertoletijų riešutai. Dabar dar pradėjo gerti ir Wellman Conception.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 05, 13:43)
Mums judrumą labai pagerino geriamas l-karnitinas ir daug seleno turintys bertoletijų riešutai. Dabar dar pradėjo gerti ir Wellman Conception.

aciu, nes maniskis cinka selena gere kelis menesius, dabar geria prognecare conepcions, mastau gal nusipirkti tribestan ar jau ten tu kur kurss 3men 600lt kazkokie yra vaistukai.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Parduodu Profertil. Buvom prisipirke per daug, visu neteko sugerti, nes pastojau smile.gif
Liko 46 kapsules, galiojimas iki 2014/08.
Parduosiu uz 120 Lt.
Vilnius, rasyti i az.
Atsakyti
sveikos turiu klausima, diagnoze azoospermija ar imanomas budas kazkoks kad spermatoziodai atsirastu?
Atsakyti