Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(jurmarta @ 2013 11 21, 16:17)
Sveikutes 4u.gif reikia jusu nuomones 4u.gif pasiemiau vyro spermograma ir man sokas verysad.gif viskas taip pablogejo nuo normospermijos iki astenospermijos ir neaisku nuo ko verysad.gif ..kaip jus manot,cia labai blogai?jauciu belieka tik iVF:
spermiju kiekis viename mililitre 33mln
visame ejakuliate 99mln
progresyviai judrus tik 18% verysad.gif  verysad.gif
judrūs vietoj tik 9 %
bendras judriu kiekis 18 mln
normaliu formu 22%
ir kas mane labai isgasdino tąsumas 15 cm kai norma <2 cm
Ziauru verysad.gif

Tas tasumas isties gasdinantis. Nieko apie ji nezinau, kai pas MB nebuvo tokios problemos, tai ir nesidomejau.
Bet kaip mergickos sako, jei buvo ankciau viskas normoj, gal tai yra tik laikinas pablogejimas - stresas, itampa, neperseniausiai buves geras geras baliukas, gal apsilpes imunitetas, gal prisikabinus kokia bacila. Gal vitaminu truksta. Linkiu sekmes smile.gif
Atsakyti
Ačiū,panos,už paguodą ir patarimus,jūs nuostabios!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 22, 09:08)
IUI dar daro kai spermiuku yra 10 mln. smile.gif

Renalta, mes lankomes pas ta pacia g. Man irgi ji sake, kad be 10mln IUI nedarys, bet kazkaip susimaklinau, ar viename ml turi but bent 10mln, ar visame? g.gif

Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2013 11 22, 13:36)
Ačiū,panos,už paguodą ir patarimus,jūs nuostabios!!! 4u.gif

Del tasumo irgi kazkoks kintantis dalykas. Per metus laiko darem mazdaug 5 spermogramas. Su tasumu viskas budavo gerai, pastoviai vitaminus gere. Dabar per mazdaug 1,5 men pasidarem 2 sg ir abejose tasumas net 20, vitaminu apie 3men negere visai, pries tas dvi paskutines. Isvada- turbut kazkoks vitaminas vis tik dare savo gera darba. Manau pagerinsit ir jus greitai:)
Atsakyti
Sveikos, reik ir mums daryt spermograma, ir susidurem su problemele, sakykit o kaip ta sperma i indeli surinkt? blush2.gif ar masturbacijos metu, ar gali tiesiog lytinio akto metu baigti ne i mane o i indeli? (atsiprasau uz kvaila klausima ir dar durnesni paaiskinima...) nes vyras mano sako kad masturbacijos metu jam neiseis nes neeina susijaudint net...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 28, 20:19)
Sveikos, reik ir mums daryt spermograma, ir susidurem su problemele, sakykit o kaip ta sperma i indeli surinkt?  blush2.gif ar masturbacijos metu, ar gali tiesiog lytinio akto metu baigti ne i mane o i indeli? (atsiprasau uz kvaila klausima ir dar durnesni paaiskinima...) nes vyras mano sako kad masturbacijos metu jam neiseis nes neeina susijaudint net...

na taip galima ir tuo metu , ir dar kitokiu budu galima namuose ax.gif blush2.gif Svarbiausia kad i indeli, ir labai svarbu pirmieji lasai 4u.gif Ir per 30 min pristatyti siltai laikyta induka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 28, 21:49)
na  taip galima ir tuo metu , ir dar kitokiu budu galima namuose  ax.gif  blush2.gif  Svarbiausia kad i indeli, ir labai svarbu pirmieji lasai  4u.gif  Ir per 30 min pristatyti siltai laikyta induka smile.gif

Deja, bet negalima. Jusu gleives gali zudyti spermiukus ir tyrimas bus netikslus..Bent taip skaiciau. Gal paklauskit savo gydyt.,kad butu ramiau.
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 28, 20:19)
Sveikos, reik ir mums daryt spermograma, ir susidurem su problemele, sakykit o kaip ta sperma i indeli surinkt?  blush2.gif ar masturbacijos metu, ar gali tiesiog lytinio akto metu baigti ne i mane o i indeli? (atsiprasau uz kvaila klausima ir dar durnesni paaiskinima...) nes vyras mano sako kad masturbacijos metu jam neiseis nes neeina susijaudint net...

Tik masturbacijos budu ir svariai apsiplovus ir svariomis rankomis.
Info
Pries vezent tyrima susitarkit ar ta diena laboratorija tures laiko siam tyrimui atlikti.
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Uzsirasem ir mes jau pagaliau pas Kinciu po tyrimo rezultatus , kad mums pakomentuotu. Bet skambucio metu administratore paminejo, jog sugalvotume ir uzsirasytume klausimus ka norim paklaust smile.gif
Ka as zinau, kaip pirmam kartui ko cia reikia klausti, mes norim suzinot kokios musu galimybes su tais rezultatais, bet neisinoretu, kad poto iseje gailetumemes, kad to ar ano nesugalvojom paklaust, gal kas lanketes galetumet duot minciu kokie atsakymai man butu reikalingi ateities planams susilaukti vaikelio 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2013 11 29, 00:14)
Deja, bet negalima. Jusu gleives gali zudyti spermiukus ir tyrimas bus netikslus..Bent taip skaiciau. Gal paklauskit savo gydyt.,kad butu ramiau.

QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 08:10)
Tik masturbacijos budu ir svariai apsiplovus ir svariomis rankomis.
Info
Pries vezent tyrima susitarkit ar ta diena laboratorija tures laiko siam tyrimui atlikti.

aciu, raso 3-5 dienas, o jeigu 2 dienas susilaikom? nes kaip tik sestadieni gali mus priimti labaratorija, mums labai gerai butu tas laikas, ar per anksti, registraturoj pasake 2 dienas ok?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 29, 09:07)
aciu, raso 3-5 dienas, o jeigu 2 dienas susilaikom? nes kaip tik sestadieni gali mus priimti labaratorija, mums labai gerai butu tas laikas, ar per anksti, registraturoj pasake 2 dienas ok?

Jeigu registratūroj pasakė, kad tinka 2 dienos, vadinasi tinka.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 11 29, 09:11)
Jeigu registratūroj pasakė, kad tinka 2 dienos, vadinasi tinka.

o jeigu su prezervatryvu o paskui nusiimt ir jau i indeli? ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 29, 09:39)
o jeigu su prezervatryvu o paskui nusiimt ir jau i indeli? ar taip galima?

Negalima, nes pateks lubrikanto ir vėlgi rezultatai bus netikslūs.
Atsakyti