Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 29, 08:39)
o jeigu su prezervatryvu o paskui nusiimt ir jau i indeli? ar taip galima?

Teks ismokt rankytem. Juk gali jam padeti. Pirmas kartas baisus, o kiti kartai irnesakyk.gif ras ras ir yra.

QUOTE(Iveina @ 2013 11 29, 08:46)
Negalima, nes pateks lubrikanto ir vėlgi rezultatai bus netikslūs.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 11:07)
Teks ismokt rankytem. Juk gali jam padeti. Pirmas kartas baisus, o kiti kartai

o sakai gali but ne vienas kartas blink.gif na kaip nors bandysim smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 29, 12:00)
o sakai gali but ne vienas kartas  blink.gif na kaip nors bandysim smile.gif)

Jeigu randa kokių bėdelių, po gydymo, ar papildų gėmio, spermograma yra kartojama.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 28, 20:49)
na  taip galima ir tuo metu , ir dar kitokiu budu galima namuose  ax.gif  blush2.gif  Svarbiausia kad i indeli, ir labai svarbu pirmieji lasai  4u.gif  Ir per 30 min pristatyti siltai laikyta induka smile.gif

Tikrai negalima lytinio akto metu surinkti spermos, nes ji netinkama tyrimams smile.gif mums aiskiai pasake vaisingumo klinikoje kad tik masturbacijos budu surinkta sperma tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2013 11 29, 11:02)
Jeigu randa kokių bėdelių, po gydymo, ar papildų gėmio, spermograma yra kartojama.

Tyrimus reikia kartoti jeigu ilgai nesiseka pastoti, nes ju rezultatai keiciasi, juk tai organizmo terpe smile.gif taip pat kiek vienos proceduros metu (IUI, IVF) reikia priduoti sperma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 29, 11:00)
o sakai gali but ne vienas kartas  blink.gif na kaip nors bandysim smile.gif)

Ir as taip galvojau. O jau va penkias apturejom. Aisku jei problema nerimta, tai gal kartot nereiks ir pavyks naturaliai gandra pasigaut. Bet jei rimtesnes problemos teks pakartot.
MB kai vienas nuejo tyrimo darytis i VK, tai nieko neisspaude, dabar darom namie. Tai jau paskutini karta nei mano pagalbos nereikejo. Saunuolis jis pas mane. Vaiku labai nori, tai viska ir gali padaryt. Tad kai pribresim prie IUI ar IVF manau nebus problemu ir klinikoj paciam viska atlikt.

QUOTE(Renalta @ 2013 11 29, 11:14)
Tyrimus reikia kartoti  jeigu ilgai nesiseka pastoti, nes ju rezultatai keiciasi, juk tai organizmo terpe  smile.gif taip pat kiek vienos proceduros metu (IUI, IVF) reikia priduoti sperma  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 12:50)
Ir as taip galvojau. O jau va penkias apturejom. Aisku jei problema nerimta, tai gal kartot nereiks ir pavyks naturaliai gandra pasigaut. Bet jei rimtesnes problemos teks pakartot.
MB kai vienas nuejo tyrimo darytis i VK, tai nieko neisspaude, dabar darom namie. Tai jau paskutini karta nei mano pagalbos nereikejo. Saunuolis jis pas mane. Vaiku labai nori, tai viska ir gali padaryt. Tad kai pribresim prie IUI ar IVF manau nebus problemu ir klinikoj paciam viska atlikt.
drinks_cheers.gif

Bet pastebejau kad VK kai vienas "atlikinedavo" tai truputi rezultatas budavo prastesnis biggrin.gif biggrin.gif Tai paskui vel sugrizom i "gamyba" namuose smile.gif)) jauciu kad ir nuo susijaudinimo stiprumo truputi priklauso blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kur pigiausiai vilniuje atlieka? man arciausiai tai eugenijos klinika butu
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 29, 12:54)
Bet pastebejau kad VK kai vienas "atlikinedavo" tai truputi rezultatas budavo prastesnis  biggrin.gif  biggrin.gif  Tai paskui vel sugrizom i "gamyba" namuose smile.gif)) jauciu kad ir nuo susijaudinimo stiprumo truputi priklauso  blush2.gif  biggrin.gif

Tikriausiai. Pirmi musu tyrimai buvo tragiski. MB tai dar ir VK personalo pirma karta nekente sako: stovi uz duru, zvengia, o as cia susikaupt bandau.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 13:00)
Tikriausiai. Pirmi musu tyrimai buvo tragiski. MB tai dar ir VK personalo pirma karta nekente sako: stovi uz duru, zvengia, o as cia susikaupt bandau.

Oho, kaip nemaloniai skamba "stovi uz duru, zvengia..."...Bet pilnai įsivaizduoju tokią situaciją, ypač Lietuvoje sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2013 11 29, 13:10)
Oho, kaip nemaloniai skamba "stovi uz duru, zvengia..."...Bet pilnai įsivaizduoju tokią situaciją, ypač Lietuvoje sad.gif((

Na jos ne is MB zvenge, bet ten viskas kuo puikiausiai girdisi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 14:17)
Na jos ne is MB zvenge, bet ten viskas kuo puikiausiai girdisi.

Aš kažkada kai VK buvau, tai vaikščiojo vaikinukas, galvojau gal tiesiog, jis tai į wc, tai į kambariuką, sesutė atėjus girdėjau jam ir arbatos siūlė. Net nepagalvojau kad jis SG atėjęs atlikt, bet paskui išėjo jis iš kambariuko ir laukiančioms merginoms pasiūlė "gal kuri norit kartu?" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 12:50)
drinks_cheers.gif

Maniskiui priduoti turta tai kaip nusilengvinti, viens du trys ir yra thumbup.gif
po keliu pirmuju kartu pasideomejau kaip sekesi, tai jis nustebo, o kas gali buti negerai?cia gi tyrimai biggrin.gif
Atsakyti