Stora ir silta liemene berniukui 
QUOTE(Mylia @ 2013 09 06, 21:39)
Stora ir silta liemene berniukui 
nu grožiai
matosi, kad mamytės ruošiasi rudeniui
Mylia, liemenė labai labai
vivilitta, nuostabus likučių megztukėlis, ir tie katinėliai
zuzana*, šauni suknytė
vivilitta, nuostabus likučių megztukėlis, ir tie katinėliai
zuzana*, šauni suknytė
Labai šaunūs visų darbeliai, tikiu Leliai jais aprengti nuostabiai atrodo 
Atnešu ir savo, numegztas kiek anksčiau, bet tik dabar nufotografuotas:) čia maždaug 3-6 mėn. pypliukui

ir dar kepuriukas. Tik kol numezgiau ir išaugti beveik suspėjo...
Atnešu ir savo, numegztas kiek anksčiau, bet tik dabar nufotografuotas:) čia maždaug 3-6 mėn. pypliukui

QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 09, 20:28)
Dirbam, stengiamės taip įmantriai, dailiai dėl tų pypliukų. O tie tik šast - ir išauga
Ievuxe, gražu, ypač kepurytė taip išmaningai išmegzta.
Vivillta, ačiū
Teko šiek tiek paardyt, kol suradau, kaip ten tvarkingai dryžuoti, kad normaliai atrodytu su sutrumpintom eilėm
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 09, 21:28)
kepuryte nerealiai atrodo, gal galit pasidalint schemute pagal kuria mezget?
Labas rytas
kepurytę mezgiau pagal čia esantį aprašymą, tik dariau dviejų spalvų.
Tik nebepamenu, kaip ten susukau, kad gražiai susidryžuotų, nes aprašyme mezgama vienspalvė. Jeigu gerai pamenu, tai kažkaip sumakliavodavau paskutinėse sutrumpintose eilutėse, kad gražiai spalvos perėjimas gautųsi. Atsimenu tik kad spalvą keisdavau gerojoje pusėje ir kažką sukombinuodavau su tom patrumpinton eilutėm, man regis kažkuriuo momentu ne apsukdavau siūlą apie akį grįžimui, o tiesiog kitą spalvą imdavau
Ir dar pastebėjimas: nepamažinti užsidėti akių, nes nuo to kepurytės "gylis" priklauso (ji mezgasi 2 virbalais), nes maniškiui kaip tik to gylio ir stinga... arba gal laisviau megzti, nes aš kažko paskutiniu metu labai sutempiu viską...
kepurytę mezgiau pagal čia esantį aprašymą, tik dariau dviejų spalvų.
Tik nebepamenu, kaip ten susukau, kad gražiai susidryžuotų, nes aprašyme mezgama vienspalvė. Jeigu gerai pamenu, tai kažkaip sumakliavodavau paskutinėse sutrumpintose eilutėse, kad gražiai spalvos perėjimas gautųsi. Atsimenu tik kad spalvą keisdavau gerojoje pusėje ir kažką sukombinuodavau su tom patrumpinton eilutėm, man regis kažkuriuo momentu ne apsukdavau siūlą apie akį grįžimui, o tiesiog kitą spalvą imdavau
Ir dar pastebėjimas: nepamažinti užsidėti akių, nes nuo to kepurytės "gylis" priklauso (ji mezgasi 2 virbalais), nes maniškiui kaip tik to gylio ir stinga... arba gal laisviau megzti, nes aš kažko paskutiniu metu labai sutempiu viską...
gal kas zinote koks turetu buti suknytes ilgis 1,5metuku 86 cm ugio mergaitei?