Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Aš vėl su dar viena lieneme ax.gif ir šį kartą su meile katinams... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazi liemene wub.gif
Atsakyti
Mylia, nerealaus grožio liemenė wub.gif
Atsakyti
Koks kašaras fantastiškas wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 09 11, 18:06)

Labai gražus kačiukas, gal galima paveiksliuko schemutę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 09 11, 17:06)
Aš vėl su dar viena lieneme  ax.gif ir šį kartą su meile katinams...  biggrin.gif

Oooooo, koks katinas biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už tiek pagyrimų smile.gif Man pačiai ši liemenė labai patiko. Ir nors mažiukui gavosi šiai dienai kiek didoka, ale vis tiek patinka biggrin.gif

QUOTE(dianytis @ 2013 09 11, 17:46)
Labai gražus kačiukas, gal galima paveiksliuko schemutę?  4u.gif

Schemutės kompiuteryje neturiu. Bet ji yra iš Moters savaitgalio žurnaliuko "Mezginiai" (2013 m. Nr. 1), jį prieš kokį mėnesiuką pirkau vienam iš prekybos centrų (Rimi ar Iki... tiksliai nepamenu kuriam), ten ant viršelio dešiniam kamputyje yra megztinukų su šiais katinais nuotrauka, pabandykit pasidairyti, nemanau, kad tokius žurnaliukus labai išperka.
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 11, 09:28)
Na štai - dar vienas darbelis sulaukė, kada bus nufotografuotas smile.gif Puikiai šildo  thumbup.gif

Nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif

Aš vėl su dar viena lieneme  ax.gif ir šį kartą su meile katinams...  biggrin.gif

Labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 09 11, 20:17)
Ačiū už tiek pagyrimų smile.gif Man pačiai ši liemenė labai patiko. Ir nors mažiukui gavosi šiai dienai kiek didoka, ale vis tiek patinka  biggrin.gif
Schemutės kompiuteryje neturiu. Bet ji yra iš Moters savaitgalio žurnaliuko "Mezginiai" (2013 m. Nr. 1), jį prieš kokį mėnesiuką pirkau vienam iš prekybos centrų (Rimi ar Iki... tiksliai nepamenu kuriam), ten ant viršelio dešiniam kamputyje yra megztinukų su šiais katinais nuotrauka, pabandykit pasidairyti, nemanau, kad tokius žurnaliukus labai išperka.

Ačiū, mėginsiu susirasti 4u.gif
Atsakyti
Ievuxe, puikus pledukas - toks kartu ir vaikiškas, bet labai skoningas ir nenukičintas wub.gif
Atsakyti

Koks mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 09 12, 07:38)
Ievuxe, puikus pledukas - toks kartu ir vaikiškas, bet labai skoningas ir nenukičintas wub.gif

Lace, labai ačiū, man jis irgi žiauriai patinka. Galvoju, kai pypliukas mano išaugs tą pleduka, gal reik nuardyt galą, damegst dar kelis ežiukus ir pledukas galės vėl į trasą eit g.gif bigsmile.gif
Atsakyti