Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Roga @ 2013 09 13, 15:50)
Radviliškio poliklinikos sofkute lotuliukas.gif , ten visi ligoniukai laukia biggrin.gif

Mes irgi ten dažnai pasėdim tongue.gif
Atsakyti
Roga, simpatiškas kostiumėlis ir mergytė smile.gif aš kartais pažioplinėju visokias suknytes ir panašiai, tada prisimenu, kad pas mane vyrukas ir einu ieškot ko nors stilingo iš kelnėtųjų kategorijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuxe @ 2013 09 13, 18:15)
Roga, simpatiškas kostiumėlis ir mergytė  smile.gif  aš kartais pažioplinėju visokias suknytes ir panašiai, tada prisimenu, kad pas mane vyrukas ir einu ieškot ko nors stilingo iš kelnėtųjų kategorijos  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif

aš dažnai gaunu klausima, kodėl kelnės ne suknelės, sakau nemoka vaikščioti su sijonu todėl kelnės ir šortai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Suknele mano pirmokelei
user posted image
Atsakyti
Zuzana, modeliukas koks gražus wub.gif mergytė labai simpatiška ir mokanti pozuoti 4u.gif
Roga, ligoniuko meilumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 09 14, 18:18)
Suknele mano pirmokelei

Graži suknelė, dar gražesnė panelė smile.gif rezultate - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 09 14, 17:18)
Suknele mano pirmokelei

Rimta, labai daili suknelė. Su tokia mokinukė labai rimtai ir mokysis - čia faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms aciu uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
Abi mergytės šauniai papuoštos mirksiukas.gif

Štai šį vasarą mano meztą komplektuką nešioja mielas vaikinukas biggrin.gif , Ačiū mamytei už foto

user posted image

user posted image
Atsakyti
kelias dienas praleidau, o kiek grožių užderėjo wub.gif

ligoninėj per pietų miegelį megzta paprasta liemenė su labai lauktu traukinuku blush2.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Štai pasipuošėm ir mes smile.gif
user posted image

Atsakyti
Labai grazus visu numegzti rubeliai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti