Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka -8

QUOTE(rassav @ 2013 07 02, 16:22)
Nepadejo mums ir tai,3 darzeliai sarase pas mus snipiskiu,2 verkiu:)iki siol sekmingai laukiam:)nors visi pagal deklaruota gyvenamaja vieta priklauso:)

Jūs daugiavaikiai ir vis laukiat? Su kuriuo vaiku ar vaikais?
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 02, 17:45)

Oi ne tik su vienu vaiku laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 07 02, 16:45)

Laukiam, su 2009 m. gimimo, dabar jau ir 2 prioritetai+ pagal gyv. vieta, ir eileje pirmi, bet gerų žinių kaip nėra, taip nėra verysad.gif
Atsakyti
mamos, ka darysit kurios nepatekot? man jau kyla mintys ziuret vaikus, nes darbo neturiu sad.gif(
Atsakyti

As tai jau ir taip dirbu, seneliai ziuri dukryte, bet jai noris leliu, vaiku,bendravimo ... Lankysim buresius kokius, tad mano mokslams teks palaukt dar bentetelius :mm
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2013 07 02, 18:13)
mamos, ka darysit kurios nepatekot? man jau kyla mintys ziuret vaikus, nes darbo neturiu sad.gif(

Turbūt su tėčiu Briuselyje liks ir eis į darželį, nes privatus Vilniuje per brangu. Sunku bus visiems, bet kolkas nėra kito sprendimo.

Dar prašyma perrašysiu, kai tik bus galima, kad į 5 darželius lauktų vietoj 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 02 liepos 2013 - 19:06
QUOTE(Auštara @ 2013 07 02, 14:50)
arba dar galima daugiavaike patapt  biggrin.gif

nepadeda... biggrin.gif cia dar reikia ir soc remtinais patapti - kad visi prioritetai butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2013 07 02, 19:13)

šiais metais turbūt auklė (nebent rastume darželį, kur kaina gautųsi tokia pati kaip už auklę), kitais metais tikiuosi mažė gaus valstybinį, tada dičkę leistume į privatų. Nes manau, jei jau šiemet negavom, kitais metais dičkei papult šansų tik dar mažiau..
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2013 07 02, 19:45)
nepadeda... biggrin.gif cia dar reikia ir soc remtinais patapti - kad visi prioritetai butu biggrin.gif

Kad rodos soc remtiniems nebera prioriteto... Manau jei gyveni is pasalpu ir nedirbi, gali ir pats vaikus pasiziuret, be to uz darzeli maziau moka, na logiska butu, nes valstybe jau ir taip juos islaiko... ax.gif
Atsakyti
Soc. remtiniems tikrai nebelikę lengvatų.
Atsakyti
o tai tie trys prioritetai kokie? daugiavaikiai, sesuo brolis lanko darzeli ir tevai dirba darzelyje?
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 07 02, 21:03)
šiais metais turbūt auklė (nebent rastume darželį, kur kaina gautųsi tokia pati kaip už auklę), kitais metais tikiuosi mažė gaus valstybinį, tada dičkę leistume į privatų. Nes manau, jei jau šiemet negavom, kitais metais dičkei papult šansų tik dar mažiau..

O tai kiek auklė kainuoja, kad labiau apsimoka? Nes aš kiek beskaičiuočiau, tai man privatus (1000 lt/mėn) pigiau gaunas mastau.gif Vis tiek auklei bent minimumą tikrai reiktų mokėt, o dar plius maistas, kitos išlaidos namams...
Atsakyti