QUOTE(1rma @ 2013 07 03, 14:55)
Kad lyg pasisakiusios pridūrė, jog pačios, jei tik priimtų, leistų vaikučius ir į perpildytą darželį. Žinoma, kad tai, kas dabar atlikta, yra geriau negu nieko, bet tai tik kosmetiniai sprengimai, problema lieka.
Mano siūlymas turbūt būtų sužaist per privačius darželius. Jų yra gana nemažai jau, tai gal padarykime tvarką, jog jei nepavyko vaikui suteikti valstybinio darželio, finansuokim dalį privataus?
Matai, jei tie atvykę iš kitų mietų staiga visi išvažiuotų, Vilnius liktų labai jau tuščias.
Aš aišku tik spėlioju, bet manau bent jau koks pusę gyventojų tikrai yra ne vilniečiai. O juk mokesčius Vilniaus savivaldybei mokame ir mes, tai kodėl dabar mums kitokios teisės? 
Mano siūlymas turbūt būtų sužaist per privačius darželius. Jų yra gana nemažai jau, tai gal padarykime tvarką, jog jei nepavyko vaikui suteikti valstybinio darželio, finansuokim dalį privataus?

Matai, jei tie atvykę iš kitų mietų staiga visi išvažiuotų, Vilnius liktų labai jau tuščias.

Dėl privačių aš girdėjau tokius siūlymus, bet kad savivladybė jų net nesvarsto.
Tai čia tie darželiai ir privertė registruotis Vilniuje. Kitaip gi dauguma lieka prisiregistravę savo gimtuosiuose miestuose ir mokesčius moka ten, nors gyvena Vilniuje.
O jei Vilnius ištuštėtų, tai bent vietų daržwliuose atsirastų