Įkraunama...
Įkraunama...

Tūkstantis ir viena naktis / Binbir Gece

QUOTE(Lionesss @ 2013 08 02, 09:44)
Be to, pati kaip suprantu jau uzsikalus nemazai pinigu ir turi padeti  4u.gif

Mane tai užknisa ji, kiek darbų jau pakeitė, sublūsta ir lekia, pati nuo savęs nepabėgs, paskui verkia į pagalvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 08 02, 09:49)
Mane tai užknisa ji, kiek darbų jau pakeitė, sublūsta ir lekia, pati nuo savęs nepabėgs, paskui verkia į pagalvę doh.gif

Pažįstu tokį žmogų kaip Š. smile.gif Analogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vj @ 2013 08 02, 10:17)
Pažįstu tokį žmogų kaip Š.  smile.gif Analogas  biggrin.gif

Aš irgi pažįstu, už tai keliai ir išsiskyrė, su tokiu žmogum gyvent labai sunku..
Atsakyti
Kai pabaigoj Š su O susitaikys, taip ir norėtųsi, kad gale parašytų "gyveno trumpai ir laimingai, kol Š. vėl eilinį kartą neišėjo iš namų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 08 02, 08:49)

As irgi toki pazistu ir pati tokia esu, bet as moku valdytis...
Noretusi irgi begt, bet susiimi ir viskas.
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 02, 13:21)
Kai pabaigoj Š su O susitaikys, taip ir norėtųsi, kad gale parašytų "gyveno trumpai ir laimingai, kol Š. vėl eilinį kartą neišėjo iš namų" biggrin.gif

Pabaiga apskritai idomi ir dviprasmiska bus...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 08 02, 13:24)

Pabaiga apskritai idomi ir dviprasmiska bus...

Gal galetumete geltonai parasyti kaip viskas baigsis, nes turbut nematysiu pabaigos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2013 08 02, 19:05)
Gal galetumete geltonai parasyti kaip viskas baigsis, nes turbut nematysiu pabaigos verysad.gif

Š tekės už to seniaus, bet Kanas pabėgs su taksi (berods) pas Onurą ir atves Onurą su Niliufer į vestuves, tai Š nebepasakys "TAIP", o puls Onurui į glėbį. Benu išsiskirs su Keremu, kažkur išskris, bet Keremas įlips į tą patį lėktuvą ir jie susitaikys ir kartu išskris, o Eda nusinuodys mašinos dūmais.
Atsakyti
QUOTE(vj @ 2013 08 02, 22:15)
Š tekės už to seniaus, bet Kanas pabėgs su taksi (berods) pas Onurą ir atves Onurą su Niliufer į vestuves, tai Š nebepasakys "TAIP", o puls Onurui į  glėbį. Benu išsiskirs su Keremu, kažkur išskris, bet Keremas įlips į tą patį lėktuvą ir jie susitaikys ir kartu išskris, o Eda nusinuodys mašinos dūmais.

irAli Kemalis gaus nuo tėvų pagaliau...nors gaila Fusun turės kartu su juom vargti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užkurinė: 03 rugpjūčio 2013 - 07:22
aciu megaites, kad papasakojote 4u.gif , dar turiu sansa pamatyti paskutine serija bigsmile.gif
Atsakyti
Man Onoras toks labai vyriskas ir sexy vyras.. blush2.gif Na bet paguglinau tai su barzda atrodo, kad apsaugok nuo tokio grozio. Koks grazus ir protingas bebutu musulmonas, bet i vyrus tau jau ne schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 08 04, 00:43)
Man Onoras toks labai vyriskas ir sexy vyras.. blush2.gif Na bet paguglinau tai su barzda atrodo, kad apsaugok nuo tokio grozio. Koks grazus ir protingas bebutu musulmonas, bet i vyrus tau jau ne schmoll.gif .

taigi barzda del sultono suleimano vaidmens, ne karta jau rasyta. paskutinis sezonas beliko, po metu nusiskus
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 08 03, 23:43)

kartais del vaidmenu zmones ir plikai nusiskuta, ir barzdas uzsiaugina, jo atveju barzda tik del vaidmens biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti