Įkraunama...
Įkraunama...

Tūkstantis ir viena naktis / Binbir Gece

QUOTE(AiGyRo @ 2013 08 06, 12:12)
" Didingas amžius" seriala ziurejau. perziurejau  sezona po to pabodo. tai ir meciau si reikala.Bet pradzia laaaabai uzkabina. Iki paryciu ziurejau, net be miego i darba eidavau  doh.gif .

AS prasukau, kai atsibodo ir paziurejau iki galo, bet gale vel uzkabino, tai dabar grizau ir ziuriu, kai kur prasukdama, kai uzknisa lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai bandysiu grizti ir as paziureti iki pabaigos. lotuliukas.gif Nes buvau atsiuntusi ir istryniau doh.gif
Atsakyti
o as 2 kartus ziurejau
Atsakyti
Kaip i paieska irasyti "Didingas amzius"? Rusiskai neranda, turkiskai irgi. Kas ziurejo rusu kalba pasidalinkit info arba nuoroda. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2013 08 06, 18:02)
Kaip i paieska irasyti "Didingas amzius"? Rusiskai neranda, turkiskai irgi. Kas ziurejo rusu kalba pasidalinkit info arba nuoroda. Aciu  4u.gif

http://latino-serial...sem-yuzyil.html
Atsakyti
Kiek seriju yra "Didingo amziaus"? Tikiuosi rodys kiekviena diena, kaip ir si g.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 08 06, 18:14)

bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Na ką, ryt serialo pabaiga smile.gif Geras serialas buvo, tik vėliau nusibodo tie nuolatiniai Šecherezados ir Onuro pykčiai...

O kaip suprantu tai "Didingas amžius" dar iki šiol Turkijoje rodomas? Įdomu, kiek iš viso serijų bus g.gif Nes vikipedijoje rašo, kad 3 sezonų 103 serijos, ir dar ketvirtą rodys...
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 08 06, 17:44)
Na ką, ryt serialo pabaiga smile.gif  Geras serialas buvo, tik vėliau nusibodo tie nuolatiniai Šecherezados ir Onuro pykčiai...

O kaip suprantu tai "Didingas amžius" dar iki šiol Turkijoje rodomas? Įdomu, kiek iš viso serijų bus g.gif Nes vikipedijoje rašo, kad 3 sezonų 103 serijos, ir dar ketvirtą rodys...

Jo, bus dar ketvirtas. Tik idomu ja jame rodys, nebent apie vaikus jos daugiau...o siaip ko gero geriausias is matytu.Gal todel, kad man istoriniai labai labai labai, o cia kazkas tovo...
Atsakyti
jau radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 06 rugpjūčio 2013 - 18:11
rolleyes.gif
My Webpage
Atsakyti
Mano nuomone pabaiga sio filmo yra pati silpniausia, pradzia uzkabino ir pats filmas buvo stiprus, bet pabaiga jau nusilpusi biggrin.gif, tikejausi kazko tokio...nerealaus 4u.gif
Atsakyti