Įkraunama...
Įkraunama...

Lytinis susilaikymas

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 10:11)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif viena toki  showoff.gif puse metu vedziojau,ir nieko nepese  yahoo.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Pramoga su tokiais lotuliukas.gif ypač kai klausaisi ir žinai, kad tai tik makaronai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 06, 16:03)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Pramoga su tokiais  lotuliukas.gif  ypač kai klausaisi ir žinai, kad tai tik makaronai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jo..as turejau 15 mergu,jos kabinosi man ant kaklo..tfu! emiau ir patikejau:D dar pribure,kad su manim draugaudamas jis buvo man istikimas...ot gerai..puse metu be lyt.santykiu.
aisq kiek ten tiesos laugh.gif laugh.gif bet kazko nei viena pana nesikabino prie jo..juokinga man..super macio:D
Atsakyti
tema jau mirusi n metu..niekam neaktualu..?
Atsakyti
as - uz susilaikyma. taip, jei tai imanoma, iki vestuviu. bet visi esam nuodemingi, todel visko buna. tikrai suprantu tuos, kurie pvz susizadeje na... iki vestuviu nebesulaukia (kaip kad nutiko mums)... blush2.gif ir tuos, kurie draugauja ilgai ilgai ir susikloscius aplinkybems pasiduoda akimirkos silpnumui...
bet nepateisinu to poziurio - kad butinai reikia isbandyt iki vestuviu, nes o jeigu bus negerai? jei tokiom mintim einama i santuoka - tai juk uzsiprogramuojama, kad kazkas GALI buti negerai.... taip pat nepateisinu to, kad reik issilakstyt, isbandyt, kad veliau gyvenime pagundu nebutu.... nu kam? kam save isdalint trupineliais? kam save taip nuvertint? jei mastai, kad tikrai atsiras toks zmogus, kuris uzpildys ir uzpildys tave iki pilnumos - tai kam lakstyt ir bandyt prastesnius variantus?
ir as neskirstau - vyras ar moteris. tai, kad objektyviai vyrui sunkiau islikti skaisciam ( laabai jau daug pagundu... nes lengvai prieinama ir p.o.r.n, ir siaip vizualine stimuliacija...) - manau, visi sutinka. bet del to juos labiau pateisinti? ne... schmoll.gif
Atsakyti
O as manau, kad sukelciau infarkta vyrui idesciusi savo poziuri:) Na, man labai smalsu, kaip ten viskas butu..nes man jau darosi bloga nuo tos sekso kulturos suabsoliutinimo. Mus ji bombarduoja is visu pusiu. Praktiskai vos ne visur yra pasleptas seksualinis dirgiklis. Persasi nuomone, kad be sekso daugiau nieko gyvenime nera ir, jog santuokai pagrindinis vardiklis tenka seksualiniui suderinamumui. O daugiau niekas nera santuokoje svarbu? Mano nuomone, seksas iki seimos sukurimo uzgozia daug svarbesnius dalykus, jis tarsi migla - uztemdo akis. Susilaikant, isgryninama visai kiti dalykai kaip bendravimas, nuosirdumas ir ta meile kitokia tampa - brandesne, ne tokia pavirsutiniska. Nors as anksciau apie tai nesusimasciau..Tiesiog su metais imi atkreipti demesi i kitus dalykus. Ir matau, kad susilaikymas "grizta i mada", jeigu taip galima sakyti. Gal zmones jau ima persisotinti nevarzomos laisves, plustancios is vakaru, tos seksualines revoliucijos, kai viskas yra pateikiama vos ne anatominiu lygmeniu ant stipriai apsviesto stalo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 16 liepos 2012 - 17:01
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 16, 14:32)
as - uz susilaikyma.

reta šiais laikais nuomonė, bet aš pilnai pritariu drinks_cheers.gif pati deja nesugebėjau išlaukti, pasidaviau pagundai, dabar pasigailiu kartkartėm, bet laiko jau atgal nebeatsuksi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 07 16, 14:44)
O as manau, kad sukelciau infarkta vyrui idesciusi savo poziuri:) Na, man labai smalsu, kaip ten viskas butu..nes man jau darosi bloga nuo tos sekso kulturos suabsoliutinimo. Mus ji bombarduoja is visu pusiu. Praktiskai vos ne visur yra pasleptas seksualinis dirgiklis. Persasi nuomone, kad be sekso daugiau nieko gyvenime nera ir jog santuokai pagrindinis vardiklis tenka seksualinis suderinamumas. O daugiau niekas nera santuokoje svarbu? Mano nuomone, seksas iki seimos sukurimo uzgozia daug svarbesnius dalykus, jis tarsi migla - uztemdo akis. Susilaikant, isgryninama visai kiti dalykai kaip bendravimas, nuosirdumas ir ta meile kitokia tampa - brandesne, ne tokia pavirsutiniska. Nors as anksciau apie tai nesusimasciau..Tiesiog su metais imi atkreipti demesi i kitus dalykus. Ir matau, kad susilaikymas "grizta i mada", jeigu taip galima sakyti. Gal zmones jau ima persisonti nevarzomos laisves, plustancios is vakaru, tos seksualines revoliucijos, kai viskas yra pateikiama vos ne anatominiu lygmeniu ant stipriai apsviesto stalo..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 07 16, 18:46)
reta šiais laikais nuomonė, bet aš pilnai pritariu drinks_cheers.gif pati deja nesugebėjau išlaukti, pasidaviau pagundai, dabar pasigailiu kartkartėm, bet laiko jau atgal nebeatsuksi blush2.gif

O kodel gailites..?
Atsakyti
Kad viskas nepaeiliui buvo, kaip norėjau. Kad pati save nuvyliau ir sau gyvenimą tik sunkesnį pasidariau. Bet iš to ir pasimokiau daug, tsakant patirties įgavau smile.gif Kas buvo, pražuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 07 16, 21:37)
Kad viskas nepaeiliui buvo, kaip norėjau. Kad pati save nuvyliau ir sau gyvenimą tik sunkesnį pasidariau. Bet iš to ir pasimokiau daug, tsakant patirties įgavau smile.gif Kas buvo, pražuvo biggrin.gif

na, svarbiausia, jog igijote patirties ir kad viskas gerai baigesi:)
Atsakyti
As nei uz, nei pries. tiesiog toleruoju visus poziurius, juk skirtingi zmones, skirtingos situacijos.
Nesigailiu, kad nesusilaikiau iki vestuviu 4u.gif
Atsakyti
Reik išbandyti prekę,o jei netiks paskui lotuliukas.gif
Atsakyti