QUOTE(Dios @ 2008 07 06, 00:04)
kodėl neatsakingos? juk mylėjosi iš meilės, iš aistros, su dideliu noru, netgi su apsaugos priemonėm (kurios paveda). tik va atitinkamu momentu mylimas vaikinas tampa ožiu, jobarium, spermos banku ir kt.
be to, abejoju, ar kuri moteris laiko save nepakankamai protinga
vardan savęs. sakiau, ne seksas čia esmė, o logika. aistrų gali būti daug. tarkim, baliai-festivaliai, ar labai greiti automobiliai. tai pagal tai, kad kam čia save varžyt... žiūrim ką turim
matosi is zmogaus ar galima juo pasitiket ar ne..mano gyvenime buvo tokiu bernu,is kuriu maciau ,kad tikrai su jais neverta susidet..noras buvo,bet ji uzgoze nepoasitikejimas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 05, 23:33)
O kaip ''vyras nepadeda priziuret vaiko'', vyras ta,vyras ana... O gal galvojat,kad santuoka apsaugo nuo visu blogybiu? Jau geriau augint vaika vienai,nei su kokiu neaiskiu buduliu
Papildyta:
Va va
Man toks ispudis susidaro,kad dauguma vis dar galvoja,kad sekse malonuma patiria tik vyrai,o moterys yra tik ''irankis'' tam. Gal del to ir ''saugoma'' savigarba?
daugelis dar taip galvoja..gal joms kankine tai padaryt...mano mama taip sako............nu nesvarbu.bet pagal mane -jei neoriu tai tikrai nepaimsi:P
o is draugiskumo nesiskieciam juk paneles...