bet įdomu visgi, pernai tik tomiu metu pradėjo megzti. Šiemet jau užmegzta praktiškai visas derlius ir jau gerokai paaugę visi. PErnai pirmą valgėm rugpjūčio 20, šiemet tikrai pirmo jau skanausim.
QUOTE(vobla @ 2013 07 22, 08:23)
nepaisant to, kad apniuko ir atveso- gamta lyg birzelio gale.
nžn, man tai savaitgalį kaip rugpjūčio pabaiga jau atrodė

Moliūgai pas man išbujoję kaip niekad. Hubbard'ų ir vaisiai ohoho kokie.
Ir melionai visgi auga keli

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 22, 09:09)
bet įdomu visgi, pernai tik tomiu metu pradėjo megzti. Šiemet jau užmegzta praktiškai visas derlius ir jau gerokai paaugę visi. PErnai pirmą valgėm rugpjūčio 20, šiemet tikrai pirmo jau skanausim.
pernai labai šaltas birželis buvo. Pasodintus gaivinti reikėjo iki pat liepos. O šiemet orai puikiausi buvo, tai ir puolė iškart augt ir megzt

QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 09:06)
gal kažkaip nuo augimo sąlygų gali priklausyt? Dabar pagalvojau, kad pas mane keli Sniegiai pasodinti atskirai, durpėj. Va tie kol kas ir paaugę šviesūs, bet kol kas nėr labai dideli, gal dar patamsės..
Madmuazel, a tu jau namie? Ar atsiųsi vyrą šią savaitę?
Madmuazel, a tu jau namie? Ar atsiųsi vyrą šią savaitę?
Auga priemolyje... ai, dzin man kokia ju odele istiesu

Aha, namuose mes jau. Vyras atostogauja... Bet cia ne problema.

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 22, 09:09)
O kaip saunu

QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 10:19)
pernai labai šaltas birželis buvo. Pasodintus gaivinti reikėjo iki pat liepos. O šiemet orai puikiausi buvo, tai ir puolė iškart augt ir megzt

aha... dabar jau tik vieną kitą naują užmezga. Ar taviškų seniausių lapų jokia liga nepuola? Pas mane atsiranda viena kita dėmelė ant tų lapų, paskui plečiasi, išskabau tuos lapus, nepatinka. O šiltnamy jau miltligė pasirodė

QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 22, 09:23)
aha... dabar jau tik vieną kitą naują užmezga. Ar taviškų seniausių lapų jokia liga nepuola? Pas mane atsiranda viena kita dėmelė ant tų lapų, paskui plečiasi, išskabau tuos lapus, nepatinka. O šiltnamy jau miltligė pasirodė 

ne, kol kas nieks nepuola, visi žalutėliai.
Aš tai nelabai matau, ar mezga naujus. Lapų daug, jų nepraskyrus mažų arbūziukų niekaip nesimato. Pakraščiuose tai mažų kelis užmegztus tikrai mačiau, o link vidurio tik dideli išlindę.
Aš dar ragaut nesiruošiu, man atrodo, kad jie dar auga.
o aš jau svajoju kaip darysiu moliūgų cukatus..........

nea, pas mane nera itin tankus arbuzai, viskas matosi

QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 10:56)
Va:
http://skanusgyvenim...gu-cukatai.html
gal kuri dariusi, tipo atsiliepimai tai geri.
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 09:58)
Mano anyta daro-labai skanu

QUOTE(Dajan @ 2013 07 20, 00:09)
Ryt anksti ryte isvaziuoju i soda, laukite manes su nuotraukomis sekmadieni vakare 

QUOTE(Avijacija @ 2013 07 22, 09:58)
aš dariau. Skanu. Ir spalva tokia labai graži gavosi

Bet pjaustyt tai jau taip.. reik vyro prašyt, jei tik po ranka pasipainioja. Nes minkštesni moliūgai išskysta, reik kietesnių, o jau juos supjaustyt sveikatos reik.
QUOTE(saintlina @ 2013 07 22, 12:15)
aš dariau. Skanu. Ir spalva tokia labai graži gavosi
Bet pjaustyt tai jau taip.. reik vyro prašyt, jei tik po ranka pasipainioja. Nes minkštesni moliūgai išskysta, reik kietesnių, o jau juos supjaustyt sveikatos reik.

na na. o kokios rūšys tada tinka labiausiai? prašom išduoti