Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 15:13)
darbe ir negalima tokių valgyt, tik namie, kur WC netoli  biggrin.gif  Inkstų valymo sezonas prasidėjo  biggrin.gif

arbūzas tai nerealiai skaniai atrodo, net skrandžio sultys suaktyvėjo biggrin.gif Ale tarybiniais laikais kolegė mėnesį dėl darbo pobūdžio gyveno vien arbūzais, specialioje sanatorijoje. Iki šiol tokios patirties pavydžiu lotuliukas.gif

Maniškiai yra po vyriškio priežiūra ir nei vieno neleidžia raut doh.gif Jaučiu, keliaus į kompostą pernokę, kol pradės rodytis skinami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 19, 14:20)
Maniškiai yra po vyriškio priežiūra ir nei vieno neleidžia raut  doh.gif Jaučiu, keliaus į kompostą pernokę, kol pradės rodytis skinami  biggrin.gif

tai tu tyliai nuėjusi pabandyt pabelsti į juos. Gal tikrai jau kuriam labai laikas? Abidna būtų kompostui augint..

Ale mėnesį vien arbūzais maitintis jau būtų kiek per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 15:24)
tai tu tyliai nuėjusi pabandyt pabelsti į juos. Gal tikrai jau kuriam labai laikas? Abidna būtų kompostui augint..

Ale mėnesį vien arbūzais maitintis jau būtų kiek per daug  biggrin.gif

suskaičiavo visus, pasikviečia į daržą tik parodyt, kokius augina lotuliukas.gif

Pas mus buvo grėsmė daug daug švino inkstuose prisikaupti, tik dažnas siusiojimas turėjo gelbėti. Nerealiai skambėjo istorija, kai ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 14:39)
iliustruoju  smile.gif  5,8 kg.

g.gif Ir skūra visai ne stora atrodo.Aš šiemet tuos Sugar Baby tris daigus turiu ir ant jų du kumščio dydžio kamuoliukai buvo.Ką ten daug pribarškysi,kai toks derlius.Tai vienas buvo apyžalis,kitas,panašu,kad parūgo doh.gif Bet skūros tai daugiau nei mėsos buvo...
Atsakyti
as kaip gaudviles vyrai blush2.gif neleidziu dar skint arbuzo. Sakau, o jei dar bus neprinokes, o jei dar... kazi nebus paskum pernokes g.gif blush2.gif
Mb paziurejo viena, turi jis geltona deme, pabelde, nugi skardziai pagal ji skamba ir "virkstele" nenudziuvusi nei pas viena , nors mb iikinejo kad nudziuvusi ( ziedo vietoje doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
va virkštelė ir pas mano arbūzus, kurie buvo sunokę, nei pas vieną nebuvo padžiūvusios. Garsas tikrai duslesnis ir išties apačioj geltona dėmė toj vietoj, kur ant žemės gulėjo.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 08 19, 14:35)
g.gif Ir skūra visai ne stora atrodo.

aga, pas šitą arbūzą skūra plona smile.gif Galima imti sėklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 13:39)
iliustruoju  smile.gif  5,8 kg.

vo cia tai arbuzas thumbup.gif biggrin.gif
mes pagaliau ir paragavom pirma sniegi...bet kad nesaldus buvo verysad.gif kauliukia juodi, tia prinokes...tiesa koks minkstumas nelabai maciau, nes nakti valgem biggrin.gif bet buvo jis maziukas 2.5 kg tiktai.... dar yra pora jau dabar didesniu bet dar auga...gal jie bus saldus... bet del viso pikto ir is ano istraukiau seklytes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 19 rugpjūčio 2013 - 19:41
NA, mergaitės, jūsų vaizdų prisižiūrėjus variau pirkti arbūzų, nes seilėtekis toks prasidėjo lotuliukas.gif .

Gal reiks bandyti sodinti kitais metais, su moliūgais jau susidraugavau lyg g.gif

O kaip patarsite parduotuvinius bandyti sodinti ar prašyti Jūsų sėklyčių ir iš karto Sniegius sodinti, šiemet tiek pas visas užaugo, tai manau, kad bus galinčių parduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 08 19, 19:38)
O kaip patarsite parduotuvinius bandyti sodinti ar prašyti Jūsų sėklyčių ir iš karto Sniegius sodinti, šiemet tiek pas visas užaugo, tai manau, kad bus galinčių parduoti  4u.gif

kol kas nieks nesigyrė skaniais kitų veislių arbūzais. Žinau, kad Gaudvilė ten daug visokių skanių pavadinimų augina, ale kad vyras daržan nebeįleidžia smile.gif Kaži, kada čia foto ir komentarų sulauksim?..
Aš auginus Rosario ir Sugar Baby, bet man visgi Sniegiai skaniausi. Jau antri metai nebeeksperimentuoju, auginu tik juos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 19, 20:44)
kol kas nieks nesigyrė skaniais kitų veislių arbūzais. Žinau, kad Gaudvilė ten daug visokių skanių pavadinimų augina, ale kad vyras daržan nebeįleidžia  smile.gif Kaži, kada čia foto ir komentarų sulauksim?..
Aš auginus Rosario ir Sugar Baby, bet man visgi Sniegiai skaniausi. Jau antri metai nebeeksperimentuoju, auginu tik juos.

Aišku, geriau iš karto imt už ragų gerą veislę mirksiukas.gif . Ačiū už patarimą, tikiuosi pas kurią nors liks sėkliukių. Na, nesuvalgykit su visais arbūzais lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti