Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 12, 12:23)
nukoviau Sugar baby..

O mano beibius ir visokius kitokius -eibius kurmis seniai nukovė - nieko neturiu, ramu dirol.gif nėr ką veikt man šitoj temoj, paklydau, netyčia užėjau smile.gif
Atsakyti
Ojetus, kažkaip per sudėtinga man su tais keksiukais, dar tyrę atskirai ruošti... rolleyes.gif Nu ne man... blush2.gif Aš mėgstu paprastus, greitai paruošiamus patiekalus. O dar geriau, jeigu iš viso virti/kepti nerekia - supjaustei ir valgai... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 08 12, 13:20)
O mano beibius ir visokius kitokius -eibius kurmis seniai nukovė - nieko neturiu, ramu dirol.gif nėr ką veikt man šitoj temoj, paklydau, netyčia užėjau smile.gif

nepaklydai, nepaklydai.. schmoll.gif skaityk dar ir apie moliūgus, gal užnorėsi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 12, 13:20)

pas mane irgi kurmis siaucia po arbuzais, ale nieko, jis ju nezudo,as kolkas irgi jo g.gif
Atsakyti
Vengiu savo mažiaus foto dėt į internetą, tačiau tiek tos - šį kartą tai padarysiu smile.gif čia mno du augintiniai. Tik vienas augintas kelis mėn, o kitas kelis metus lotuliukas.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

tik baisus gigantas čia bus tas moliūgas, tai manau kad jį valgys vištos..... man toks tai per didelis. Nebent sėklas išsikrapštysiu. Pakelt neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 08 12, 12:40)
Ojetus, kažkaip per sudėtinga man su tais keksiukais, dar tyrę atskirai ruošti... rolleyes.gif Nu ne man...  blush2.gif Aš mėgstu paprastus, greitai paruošiamus patiekalus. O dar geriau, jeigu iš viso virti/kepti nerekia - supjaustei ir valgai...  biggrin.gif

esu skaičius, kad patiekalai iš moliūgų yra skanesni, kai moliūgas prieš tai pakeptas orkaitėje mirksiukas.gif
Aš būtinai išbandysiu tuos keksiukus smile.gif

Aviacija thumbup.gif Iki šalnų abu augintiniai dar paaugs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 rugpjūčio 2013 - 15:04
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 12, 11:29)
butinai  smile.gif

pernai irgi kazkam daviau cia is sm, idomu kaip sekesi auginti? kaip ir nematau cia tu merginu  g.gif

Man nesiseke blush2.gif vargsta jie pas mane. Vienas pradejo atsipampalioti, bet kur tau jau sezonas uzdarytas, kaip sakant - basta biggrin.gif Bet nieko, as atkakli, kitais metais vel bandysiu thumbup.gif

Bet va melionai, mmm bigsmile.gif viena nuskyniau, bet ankstokai, pritruko prinokimo, bet ir toks suejo. Siandien iskelinejau melionus ant plastikiniu indeli is po lapu ir kad neputu. Niu tai kokius desimt tai tikrai didis.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 08 12, 16:34)
Man nesiseke  blush2.gif vargsta jie pas mane. Vienas pradejo atsipampalioti, bet kur tau jau sezonas uzdarytas, kaip sakant - basta  biggrin.gif Bet nieko, as atkakli, kitais metais vel bandysiu  thumbup.gif

nu va... o zinai ka ne taip padarei?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 12, 16:52)
nu va... o zinai ka ne taip padarei?

Manau, kad dirva nepatiko . Vienur smelio nemazai, kitur matyt per dregna.

Nes nei moliugai bei cukinija, nieko neduoda. Zydi ir tiek. Visi daigai vargsta.

Neturiu kur lauke sodint g.gif
Atsakyti
Dabar ka tik nuskyniau arbuziuka (siltnamyje augintas) ir kai nuskyniau, tik pagalvojau, kad reikejo sekmadieni skinti (krikstynom). O skyniau del to, kad kotukas jau dziuvo, maniau, kad nebgauna maistiniu medziagu ir bijojau, kad supus. Tai buvo mano klaida, butu dar truputi pabuves ir valgytume prinokusi arbuziuka smile.gif Bet cia buvo ne sniegius, kumscio dydzio smile.gif
Atsakyti

Sveikos arbūzų, moliūgų ir cukinijų augintojos ax.gif Labai gaila, kad taip vėlai suradau šitą temą, bet vis paskaitinėju, kai mažylis užmiega ax.gif . Pas mamą darže prisėjau tiek moliūgų, kad nežinau kur juos reiks dėti doh.gif , mezga gausiai, tik dar nedideli blush2.gif . Gaila, bet nežinau veislių pavadinimų, kažkaip iki šiol nesigilindavau g.gif , pirkdavau sėklas Maximoj, arba Žalioj stotelėj.
Gal galit pasidalinti patirtimi kur geriausia pirkti sėklas, nes žadu kitais metais irgi auginti smile.gif

Dar labai domina arbūzai, gal kas nepatingės parašyti kokie pas mus auga ir kur galima nusipirkti sėklyčių, nes gyvenu provincijoj, tai bent būdama mieste iš anksto žinočiau kokias pirkti ax.gif

Dėkui atsakiusioms iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2013 08 12, 23:35)
...kažkaip iki šiol nesigilindavau g.gif , pirkdavau sėklas Maximoj, arba Žalioj stotelėj.
Gal galit pasidalinti patirtimi kur geriausia pirkti sėklas, nes žadu kitais metais irgi auginti smile.gif

Nėra geriausios vietos- viskas priklauso nuo kainos, ieškomų veislių, turimo laiko, sėklų kiekio pakeliuose, galimo siuntimo (jei yra noras siųstis). Perku sėklas ebay.com, ebay.co.uk bei ebay.de, UK, DE ir JAV el. parduotuvėse bei realiose parduotuvėse kelionių metu.Mano akimis žiūrint- LT sėklų asortimentas pernelyg skurdus (ir svarbiausia naujovės labai sunkiai braunasi į mūsų rinką) lyginant su tuo, kas vyksta visai netoliese, beveik "už kampo".
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 08 12, 11:14)
Yerena,  jei Muscate deProvence tik dabar zmegztu, ar dar spetu subrandinti ?  Ar imanoma juos atskirti pagal lapus?

Pagal lapus (jie išsiskiria iš minios):
user posted image user posted image
pagal žiedus (gerai matosi būdingos muskatiniams "antenos", antroji užuomazga kaip tik Muscade de Provence):
user posted image
Papildyta:
Mano augintiniai:

Atsakyti