Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriausias kvapų gaiviklis kambaryje thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
mano keturmetis praeitais metais aplink tokią kvepiančią lysvę vaikščiojo ir sako- "kaip čia skaniai kapais kvepia" lotuliukas.gif
Įsigijau šiandien dar 3 naujokes doh.gif - ligonis, ne kitaip... biggrin.gif
Atsakyti
vietoj tokios kaip etiketėje Triuphhator pražydo balta. Pasirodo yra ir baltų. Antroji save vadina Acapulko
Ir baltas Triuphatorius is interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 21 liepos 2013 - 21:40
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 21, 23:11)
vietoj tokios kaip etiketėje Triuphhator pražydo balta. Pasirodo  yra ir baltų. Antroji  save vadina Acapulko

Kad ir balta, bet labai graži thumbup.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 21, 22:11)
vietoj tokios kaip etiketėje Triuphhator pražydo balta.

Bet koooookia graži wub.gif wub.gif wub.gif Eina sau, kaip pasisekė.
Aš turiu tokią, kaip priklauso thumbup.gif Džiaugiuosi, nes maniau, kad ji bus prapuolus. Bet neprapuolė, per tuos persodinimus ir karus su KurViu biggrin.gif O aš kokia laiminga wub.gif
Liutpede, jei norėsi, kitais metais galėtume pasimainuti. Tikiuosi maniškė kokį vaikiuką paaugins ax.gif

jediara -paskutinioji kokia wub.gif Labai labai wub.gif
Po tavo nuotraukų, man kaip užduotis - išrinkt gražiausią biggrin.gif blush2.gif Ir dar kokia sudėtinga, nes visos toooooooooooooooookios, kad.... Kartais nerealu tai padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 07 22, 07:52)

Liutpede, jei norėsi, kitais metais galėtume pasimainuti. Tikiuosi maniškė kokį vaikiuką paaugins  ax.gif

Na va kaip gerai. biggrin.gif Augink vaiką, o pas mane pirkti 2 svogūnai, tai tikiuosi bus ką mainyti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 22, 08:28)
Na va kaip gerai. biggrin.gif  Augink vaiką, o pas mane pirkti 2 svogūnai, tai tikiuosi bus ką mainyti

drinks_cheers.gif sutariam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 07 22, 08:52)

jediara  -paskutinioji kokia  wub.gif Labai labai  wub.gif
Po tavo nuotraukų, man kaip užduotis - išrinkt gražiausią  biggrin.gif  blush2.gif Ir dar kokia sudėtinga, nes visos toooooooooooooooookios, kad.... Kartais nerealu tai padaryt  blush2.gif

Bus labai įdomu. kuriai skirsi first.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 22, 08:52)
Bus labai įdomu. kuriai skirsi  first.gif  mirksiukas.gif

Oi ne blush2.gif tai neįmanoma misija blush2.gif Tik iš vieno nuotraukų parodymo kol išrenku vieną - kelis kart žiūriu žiūriu ir... sunku. O iš visų tai... Misija neįmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
jediara geles thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 21, 21:11)
vietoj tokios kaip etiketėje Triuphhator pražydo balta. Pasirodo  yra ir baltų. Antroji  save vadina Acapulko

Tikra gražuolė balta wub.gif Turėjau ir tokią baltą, ir Triumphatorių, tačiau po praeitos žiemos neišdygo nei viena, nei kita. Gaila... Man jos thumbup.gif
Jediara, kaip visuomet labai gausu ir gražu wub.gif Ir ta kvapni puokštė... wub.gif
Dar keli žiedai ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti