Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

Linetax, raudonoji kokia thumbup.gif Kaip vadinasi? Realybėje turi oranžinį atspalvį ar labiau į bordo? Ačiū,
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 07 22, 22:57)
Dar keli žiedai  ax.gif

nuostabūs žiedai wub.gif koks pirmosios pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 23 liepos 2013 - 07:45
Labai gražios visų gėlytės thumbup.gif thumbup.gif vis einu ir einu į lelijų puslapį,kaip į darbą lotuliukas.gif nors ir mano pirmametės po žiedėlį dovanoja tai ir parodysiu keletą.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
už kai kurias esu dėkinga Jiaderai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 23 liepos 2013 - 13:53
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 22, 23:58)
Linetax, raudonoji kokia  thumbup.gif Kaip vadinasi? Realybėje turi oranžinį atspalvį ar labiau į bordo? Ačiū,

Ačiū, ji graži wub.gif Tai Sphinx. Spalva jos lygiai tokia ir realybėje, kaip nuotraukoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2013 07 23, 07:44)
nuostabūs žiedai wub.gif koks pirmosios pavadinimas?

Ačiū 4u.gif Pirmoji - Varpų skambesys (Vyšniauskienės).
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 07 23, 13:51)
Labai  gražios visų gėlytės thumbup.gif  thumbup.gif  vis einu ir einu į lelijų puslapį,kaip į darbą      lotuliukas.gif nors ir mano  pirmametės  po žiedėlį dovanoja tai ir parodysiu keletą.

Nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif

Linetax, Ašmama - nuostabūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif

Čia dar keletas, kai kurios jau "puokštės" biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 23, 20:34)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip liaudis sako "šakės" mega_shok.gif Giūk negyvas pamačius tokias grožybes. Taip ir infarktą nesunku gauti lotuliukas.gif
Vienu žodžiu visos tokios gražios, kad nežinia kurią išskirti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 23, 20:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kaip liaudis sako "šakės"  mega_shok.gif Giūk negyvas  pamačius tokias grožybes. Taip ir infarktą nesunku  gauti lotuliukas.gif
Vienu žodžiu  visos tokios gražios, kad  nežinia kurią išskirti

drinks_cheers.gif ir pasirašau po kiekvienu žodžiu smile.gif
Šį kartą negaliu išrinkti nei vienos gražiausios blush2.gif nes... Visos labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif Taip, šios OT grupės lelijų žiedai ne tik dideli, bet dar ir kvepia wub.gif
Atsakyti
Mano lelijos taip pat džiugina žiedais, jau šiemet kelios rūšys neblogai pasidaugino- jau iškastos ir padovanotos thumbup.gif
Papildyta:
Mano lelijos taip pat džiugina žiedais, jau šiemet kelios rūšys neblogai pasidaugino- jau iškastos ir padovanotos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Linetax už Sphinx pavadinimą 4u.gif

Prašau pastebėjimų - ar rytinės ilgiau žydi už azijines? Ar čia man tik taip pasirodė (rytinę tik pirmi metai auginu) g.gif

Juračiuks (ar ne per anksti dovanojat g.gif ) ir Jediaros paskutiniame psl. tikrai visos labai labai gražios wub.gif
Dėl kvapo taip nesidžiaugiu kaip Jūs blush2.gif Nėra taip, kad labai nepatiktų, bet visgi primena liūdnus gyvenimo momentus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 23 liepos 2013 - 22:50
QUOTE(jediara @ 2013 07 23, 22:36)
aciuks.gif Taip, šios OT grupės lelijų žiedai ne tik dideli, bet dar ir kvepia wub.gif

Dėl to kvapo jos man nepakartojamos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
paržydo mano nežiniukė. Gal dabar galėsit padėti dėl pavadinimo
user posted image
Atsakyti