Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

QUOTE(jediara @ 2013 08 09, 09:07)
Pilnavidurė taip pat gerai  thumbup.gif

Aišku džiaugiuosi,nes pagal viską čia turėtų būti Magic Star
Magic Star nuotrauka iš interneto:
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 08 09, 10:18)
Aišku džiaugiuosi,nes pagal viską čia turėtų būti  Magic Star
Magic Star nuotrauka iš interneto:

Žinau, nes auginu ją (nors ir esu prieš rytietiškas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 09, 09:07)
Žinau, nes auginu ją (nors ir esu prieš rytietiškas) smile.gif

Kur žiemojo Jūsų Magic star? Aš savo palikau žiemoti lauke ir šiemet jau nebeišdygo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 08 09, 13:01)
Kur žiemojo Jūsų Magic star? Aš savo palikau žiemoti lauke ir šiemet jau nebeišdygo  verysad.gif

Lauke žiemojo, jau dvi žiemas atlaikė, bet šiemet buvo labai "pavargusi" sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 09, 12:38)
Lauke žiemojo, jau dvi žiemas atlaikė, bet šiemet buvo labai "pavargusi" sad.gif

tai , kad po tokio nevykusio pavasrio visos svogūninės gėlės pavargusios. Ypač tulpės
Atsakyti
Pražydo paskutinė sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 10, 10:27)

user posted image

Kokia graži spalva. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 10, 09:27)

Graži ir paskutinioji wub.gif wub.gif Dabar lauksime pertekliaus sąrašiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Nelabai mėgstu tokios formos žiedus, bet žavi tai, kad jos vėlokai žydi thumbup.gif
Albumėlis jau formuojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Linetax pasake garsiai, ka kiekviena cia besilankanti galvoja- apie nekantru sarasiuko laukima wink.gif Net ir neturedama laiko isijungt kompa nors telefone pries miega perziuriu, ar tik Jediara nepaskelbe saraselio...
Gaila, kad visgi, nerinkome paciu paciausiu pagal spalvas - baltu, roziniu, geltonu, ... Butu buve lengviau apsisprest
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 10, 22:22)
Ačiū 4u.gif  Nelabai mėgstu tokios formos žiedus, bet žavi tai, kad jos vėlokai žydi thumbup.gif
Albumėlis jau formuojamas mirksiukas.gif

kaip matau albumėlis jau gatavas 4u.gif
Peržiūrėjau Jūsų augalų perteklių. Ar nebūtų galimybė gauti svogūnėlį šitų lelijų?
Atsakyti
Oi, dar ne gatavas - vakar tik pradėjau kelti foto, tikiuosi, kad šiandien vakare galėsiu baigti ax.gif Taip, galėsiu siųsti mirksiukas.gif
Atsakyti