Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

QUOTE(jediara @ 2013 08 11, 09:34)
A Taip, galėsiu siųsti  mirksiukas.gif

Ačiū clap.gif
Atsakyti
Jau sudariau albumėlį, kai kurių bus tik po 2-3 svogūnus ax.gif Perteklius
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 11, 22:22)
Jau sudariau albumėlį, kai kurių bus tik po 2-3 svogūnus  ax.gif Perteklius

Labas rytas,vakar vakare išsiunčiau sąrašėlį,ar gavote?
Atsakyti
Gavau, tik darbe nelabai galiu atrašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 12, 10:43)
Gavau, tik darbe nelabai galiu atrašyti blush2.gif

Jediara,Jūsų pašto dėžutė pilna,turiu dar papildyti užsakyma,bet neprima, frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 08 15, 17:16)
Jediara,Jūsų pašto dėžutė pilna,turiu dar papildyti užsakyma,bet neprima, frusty.gif

blush2.gif Jau viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,zadu pertvarkyt savo gelyna,kaip man pasielgti,dabar iskasti svogunelius,isdziovinti,ir galiu pavasari pasodinti,ar zydes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 08 16, 12:36)
Laba diena,zadu pertvarkyt savo gelyna,kaip man pasielgti,dabar iskasti svogunelius,isdziovinti,ir galiu pavasari pasodinti,ar zydes? 4u.gif

Geriausiai būtų dabar persodinti - iki spalio mėn., bet jei turite galimybę laikyti sausai ir vėsiai , galite bandyti. Ne visada žydi sodintos pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 16, 12:37)
Geriausiai būtų dabar persodinti - iki spalio mėn., bet jei turite galimybę laikyti sausai ir vėsiai , galite bandyti. Ne visada žydi sodintos pavasarį.

na jei iki spalio turiu gan nemazai laiko,ir zole per ta laika isdygs ir galesiu pasodinti lelijas,tai man jas dabar iskasti,isdziovinti ir sodinti spalio pradzioje?
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2013 08 16, 16:33)
na jei iki spalio turiu gan nemazai laiko,ir zole per ta laika isdygs ir galesiu pasodinti lelijas,tai man jas dabar iskasti,isdziovinti ir sodinti spalio pradzioje?

Tai kad jos ne kardeliai ar tulpės - džiovinti nereikia. Tik po to pamulčiuokite.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 16, 16:11)
Tai kad jos ne kardeliai ar tulpės - džiovinti nereikia. Tik po to pamulčiuokite.

a nu aisku,butinai pamulciuosiu,aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, as prasysiu patarimo . Nusipirkau vazone lelija, jau ne maza, isodinau i dideli vazona ir augint noriu lauke, gyvenu UK. Prasau pasakykite , ar si lelija yra daugiamete ? jei taip ar galima auginti vazone, nes pas mus kieme nera zemes, ar reikia nuzydejus nupjaut, ar persodint , ar dar ka padaryt ? Ar yra tikimybe , kad kitus metus zydes. Aciu jums labai

user posted image
Atsakyti