Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

wub.gif wub.gif wub.gif

Ediara ar pas jus pastoviai palyja ar prieš fotografuojant nupurškiat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 02, 21:26)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ediara ar pas jus pastoviai palyja ar prieš fotografuojant nupurškiat  ax.gif

lotuliukas.gif Ne, nepurškiu - lijo, o po lietaus gražios foto, nes nebuvo saulės ax.gif
Atsakyti
Jau nebežinau kuri gražiausia, visos gražios wub.gif
Jediara iš viso jau ... Priešas nr 1, baigia iš proto mane išvaryt su savo lelijom doh.gif Pažaliuosiu iš pavydo... blush2.gif toooookios gražios ir toooks kiekis doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien pražydo...
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 07 03, 00:28)
Jau nebežinau kuri gražiausia, visos gražios  wub.gif
Jediara iš viso jau ... Priešas nr 1, baigia iš proto mane išvaryt su savo lelijom  doh.gif Pažaliuosiu iš pavydo...  blush2.gif toooookios gražios ir toooks kiekis  doh.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tau teks blokuoti šią temą help.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2013 07 03, 00:43)
Šiandien pražydo...

Taip pat su lietaus lašeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 21:03)
lotuliukas.gif Ne, nepurškiu - lijo, o po lietaus gražios foto, nes nebuvo saulės ax.gif

QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 23:44)
Taip pat su lietaus lašeliais  thumbup.gif

nesąmonė nupurkštos lotuliukas.gif

o aš pažaliuosiu belaukdama kada maniškės prasiskleis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 03, 00:49)
nesąmonė nupurkštos  lotuliukas.gif

o aš pažaliuosiu belaukdama kada maniškės prasiskleis  wub.gif

Dar dienelė, kita ir Taviškės žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau nusprendžiau- kai ateis diena palikti šį pasaulį (aišku būtų gerai per lelijų žydėjimą)- atvažiuosiu pas Jediarą, atsigulsiu jos lysvėj ir palaimingai užmerksiu akeles biggrin.gif lotuliukas.gif
Šiemet iš naujo įsimylėjau savo Lolypop wub.gif - taip gražiai šviečia lysvėje wub.gif
Dar neištvėriau ir kažkokią močiutinę murzinukę nusipirkau- vėl Jediaros nuopelnas doh.gif Gerai, kad vyras darbe ir nematė kaip parsinešiau- sakysiu ką tik pradžydo biggrin.gif , nes kitaip jis jau mane į priklausomybės centrą uždarys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 02, 23:54)
Dar dienelė, kita ir Taviškės žydės  mirksiukas.gif

taip taip,nes jau išbrinkusios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 03, 11:37)
Aš tai jau nusprendžiau- kai ateis diena palikti šį pasaulį (aišku būtų gerai per lelijų žydėjimą)- atvažiuosiu pas Jediarą, atsigulsiu jos lysvėj ir palaimingai užmerksiu akeles  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Geriau dar pagyvenkime ir džiaukimės žiedais mirksiukas.gif
Džiaugiuosi,kad dar viena lelijų "ligonė" prisijungė thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia paskutinė graži swoon.gif wub.gif
Pasirodau ir aš savo turtelį ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 03 liepos 2013 - 14:38

Ar ar daug pas jus Jediara nežydėjusių lelijų?Baigiu akis pražiūrėt į tas grožybes,bet aš nei mirt pas jus važiuosiu,nei pavydėsiu lotuliukas.gif Aš tik keliu pas save į svajonių puslapį ir skaičiuoju vis didėjančių svajonių sąrašą.
Visų kitų merginų įkeltos grožybės irgi vertos pagyrų thumbup.gif tik Jediaros aruodai labai jau dideli wub.gif Vienu žodžiu visos lelijos nuostabios ir jų augintojos šaunuolės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 03 liepos 2013 - 16:09